Ta oblika članka je prirejena za tiskanje, za vrnitev v običajni format kliknite tukaj:
http://www.pozitivke.net/article.php/Mesecni_Horoskop_December_2017
Mesečni horoskop December 2017

četrtek, 30. november 2017 @ 21:47 CET

Uporabnik: Sonce

Vaše zvezde v mesecu DECEMBRU 2017

Oven 21. 03. - 20. 04.
Rojeni v zadnjih dneh ovna, bodite pozorni na dogajanje v partnerstvu. Lahko prihaja do prepirov in mirjenja moči, zato brez prenagljenih odločitev. Glavnino meseca se osredotočite na tisto, kar vas navdihuje. Če iščete ljubezen, jo lahko najdete na potovanju v tujino ali na kakšnem izobraževalnem dogodku. Bolj, kot se bo mesec bližal koncu, bolj se boste ukvarjali s poslovnimi zadevami. Čas je še kako primeren za nove načrte, ki jih boste v naslednjem letu uresničili. Posvetite se jim v zadnjih desetih dneh meseca, pa boste našli odlične ideje za preboj.


Bik 21. 04. - 20. 05.
Nekaj več energije boste morali vložiti v delo in vsakodnevne obveznosti. Še zlasti, če ste rojeni ob koncu bika. Partnerstvo je za vas zdaj zelo pomembno. Poleg njega, tudi dogovori in sodelovanje z drugimi, ki vam lahko prinese preboj tudi v finančnem smislu. Glavnina meseca bo predstavljala izzive ali priložnosti na finančnem področju. Ne tvegajte preveč, pač pa ostanite pri preizkušenih zadevah. V prvi polovici meseca se ni dobro dokončno odločati in tvegati, saj se lahko pojavijo zanimive priložnosti v drugi polovici meseca. Če želite odpotovati, je najugodnejši čas v drugi polovici meseca.


Dvojčka 21. 05. - 20. 06.
Vam planeti naklonjeno svetijo pri iskanju službe, zato napišite kakšno dodatno vlogo za delo in se odzovite na razgovor. Zlasti to velja, če ste nezaposleni. Zaposleni, raje odložite iskanje zaposlitve, če niste povsem prepričani, da jo želite in je boljša od sedanje. Partnersko področje bo zelo pomembno za vas. Pogovarjajta se in dogovorita. Lahko se pojavijo nejasnosti, zato brez prepirov. Le konstruktivna kritika. Proti koncu meseca pa bo pomembno finančno področje. Če ste v odnosu, se z denarjem ukvarjajta oba s partnerjem.


Rak 21. 06. - 22. 07.
Vam zvezde lepo svetijo na ljubezenskem področju. imate odlične možnosti, da spoznate nekoga, ki vam bo ogrel dušo in srce. Glavnino meseca pa boste imeli veliko dela v službi ali pri vsakodnevnih opravkih. Nekaj vam ne bo šlo v glavo. Če se pojavijo napetosti, se jih poskušajte znebiti, preden se odločite. Prva odločitev verjetno ne bo prava, zato počakajte, dokler se zadeve ne skristaliziralo. Proti koncu meseca pa se boste morali več ukvarjati s partnerstvom. Bolj, kot boste ljubeči in ljubeznivi, lažje vam bo partner pomagal uresničiti vaše želje.


Lev 23. 07. - 22. 08.
Bi radi polepšali svoj dom, ga preuredili ali se celo preselili? Za nakup nove nepremičnine zdaj čas ni najbolj ugoden. Je pa odličen, da si dom polepšate. Samski za selitev glavnino meseca tako ali tako ne boste imeli časa. Zdaj vam zvezde ponujajo možnost, da se zabavate in celo spoznate nekoga, ki vam bo všeč. Le realno ga poglejte, ker se lahko zgodi, da prva oseba, ki jo boste srečali, ne bo čisto prava za vas. Proti koncu meseca se več ukvarjajte z načrtovanjem delovnih obveznosti in zadev, ki se tičejo vsakdanjika.


Devica 23. 08. - 22. 09.
Rojeni ob koncu device, pazite, da vas ne pritegne potrošniška mrzlica. Zdaj bi znali potrošiti več kot ste načrtovali. Sicer pa mesec ponuja ogromno možnosti za komunikacijo in poglobljene pogovore z nekom, ki vam lahko ponudi dober nasvet. Veliko energije boste morali vložiti v svoj dom in družinske odnose, ki so v središču dogajanja skozi ves mesec. Ne vztrajajte pri svojih prepričanjih, ker bi lahko prišlo do prepirov. Raje si vzemite čas za družino in praznično uredite svoj dom. Uživali boste in poglobili odnose z domačimi!


Tehtnica 23. 09. - 23. 10.
Za vas zvezde pripravljajo izzive na finančnem področju. Hkrati vam ponujajo možnosti za dodaten zaslužek ali nepričakovano pošiljko dodatnega denarja in spontano, a nepremišljeno trošenje. Ker si zdaj lahko privoščite več kot običajno, vas bo verjetno potegnilo v zapravljanje. Glavnina meseca pa je namenjena temu, kar imate tako zelo radi, pogovoru. Veliko zanimivih ljudi bi morali srečati in se z njimi pogovarjati. Ob tem vam lahko nekdo odpre vrata v nov način razmišljanja, ki vam bo pošteno v pomoč pri odločitvah v naslednjem letu.


Škorpijon 24. 10. -  22. 11.
Decembra so vam zvezde zelo naklonjene. Zdaj se vaše želje in načrti lahko uresničujejo dobesedno v »božičnem duhu«. Največ sreče boste imeli, če ste rojeni v sredini škorpijona, a imate tudi ostali srečno roko v tem mesecu. Glavnino meseca se boste morali ukvarjati z denarjem in finančnimi zadevami. Lahko se zgodi, da najdete dober vir dodatnega zaslužka, povišico v službi ali kaj drugega, kar bo utrdilo vaše finančno stanje. Res pa je, da bo potrebno idejo malce izpiliti,  preden bo dobila krila. Če se pojavi dodaten kilogram, ne skrbite.


Strelec 23. 11. - 21. 12.
Glavnino meseca se bo vse vrtelo okoli vas. Prejeli boste odlične možnosti, da uresničite svoje sanje in se ukvarjate s seboj. Čeprav ste družabni in boste v svojo sredino pritegnili ogromno zanimivih ljudi, nikar ne pozabite nase in na čas, ko ste sami s seboj. Nekatere ideje, ki jih boste dobili, boste morali premisliti sami. Ne skočite na prvo žogo, ampak počakajte do druge polovice meseca, ker se bo nekaj spremenilo in bo bolj ugodno za vas. Bolj, kot se bo mesec bližal koncu, boljše možnosti boste imeli na finančnem področju.


Kozorog 22. 12. - 20. 01.
Vzemite si nekaj dodatnega časa in se pogovorite z upornikom v družini, če ga imate. Pa nikar se ne sekirajte preveč, če se pojavi kaj nepričakovanega na področju družinskih zadev. Pogovorite se s prijateljem, znancem ali astrologom, ki vam lahko da v tem času odličen nasvet. Sicer pa vam bo prijalo veliko samote, kjer se boste lahko ukvarjali s seboj in svojimi zamislimi za uspešno naslednje leto. Veliko boste premišljevali in uživali, ko boste delali nove načrte za lepšo prihodnost. Čas, ki ga boste zdaj porabili za načrtovanje, se vam bo obrestoval že naslednji mesec.


Vodnar 21. 01. - 18. 02.
Imate zelo dobre možnosti za uspeh na poslovnem področju. Če ste zaposleni in nimate svojega projekta, na katerem delate že nekaj časa, se pogovorite z nadrejenim. Za dobro delo vas lahko nagradi s kakšno dodatno pošiljko v obliki bonusa ali druge finančne nagrade. Ves mesec se vam bodo pojavljali prebliski in dobre ideje. Če ste o nečem premišljevali že pred časom, bodite pozorni na tisto, kar se ponavlja. Le prehitro se ne odločajte, ker se bo izkazalo, da nečesa še niste temeljito premislili in se boste morali odločiti še enkrat.


Ribi 19. 02. - 20. 03.
V decembru premišljeno ravnajte z denarjem, ker ste še vedno nagnjeni k pretiranemu zapravljanju. Še zlasti to velja za vas, če ste rojeni ob koncu rib. Mesec bo kot naročen za vas, saj vas bo praznično okolje z vsemi svojimi čarobnimi darovi, pritegnil v pravljični svet. O čemer zdaj sanjarite, lahko uresničite. Glavnino meseca se bodo za vas odpirale tudi priložnosti na poslovnem področju. Če imate svoj posel ali delate na pomembnem projektu, se zdaj lahko zgodijo zelo pomembni premiki v pozitivni smeri. Ob koncu meseca bodite pozorni na prijatelja, znanca ali nekoga, ki vam lahko odpre še dodatna vrata. Povežite se z drugimi ljudmi.

Horoskop je napisala Irena Stopar
http://www.astrolog.si

0 komentarjev.


Za vrnitev v običajni format kliknite tukaj:
www.pozitivke.net
http://www.pozitivke.net/article.php/Mesecni_Horoskop_December_2017Domov
Powered By GeekLog