Ta oblika članka je prirejena za tiskanje, za vrnitev v običajni format kliknite tukaj:
http://www.pozitivke.net/article.php/Mesecni_Horoskop_April_2017
Mesečni horoskop April 2017

torek, 4. april 2017 @ 14:37 CEST

Uporabnik: Pozitivke

Vaše zvezde v mesecu APRILU 2017

OVEN (21.3. – 20.4.)
Glavnino aprila boste dobro razpoloženi in polni sveže energije. Razmišljali boste, kakšno dogodivščino lahko doživite. Bolj kot z ljubeznijo, se zdaj ukvarjajte s seboj in svojimi vrednotami. V prvi polovici meseca znate biti še trmoglavi. Bolj vas bo pritegnilo fizično delo, s katerim se znebite napetosti. V drugi polovici pa bo čas za razmislek.BIK (21.4. – 21. 5.)
Skozi večino aprila boste imeli občutek, da se nekaj vztrajno skriva pred vami. Nečesa, pomembnega za vas, še ne boste videli povsem jasno. A, bolj, kot bo mesec tekel proti koncu, več zadev se bo razjasnilo ali dobilo bolj jasne obrise. Energije vam zlepa ne bo zmanjkalo. Zdaj nikar ne razmišljajte o ločitvi, samski pa ne o novi ljubezni. Kasneje bi vam lahko bilo žal.DVOJČKA (22.5. – 21.6.)
Ves mesec vas ne bo zapustil občutek vsemogočnosti. Pri tem pazite le, da ne boste precenili svojih moči. Prisluhnite prijateljem, ki imajo dober nasvet za vas, a se nikar zdaj ne odločajte o novi poti. S pomembnimi odločitvami počakajte do junija. V drugi polovici nikar ne pretiravajte z aktivnostmi. Z zmernostjo boste hitreje prispeli na cilj.
RAK (22.6. – 22. 7.)
Druga polovica aprila vam je precej bolj naklonjena od prve. Izjema so le aktivnosti, za katere potrebujete fizično moč. Predvsem imam v mislih fizična dela pri hiši ali pri urejanju okolice. V njih boste uživali kot že dolgo ne. Malce več pozornosti posvetite odnosom in komunikaciji. Pod vplivom čustev bi lahko hitro rekli kaj, kar bi kasneje obžalovali.
LEV (23.7. – 23.8.)
Mesec april vam je pisan na kožo. Večina pomembnih vsakodnevnih zadev bo tekla neverjetno lahkotno. Imeli boste občutek, da se za vas odpirajo nebesa na zemlji. Oboroženi z dovolj energije, boste aktivnosti sproti opravili in boste lahko ponosni nase. Le v odnosih bodite malce bolj pozorni, ker zna prihajati do nerazumevanja in preobčutljivosti.DEVICA (24.8. – 23.9.)
Že vse od začetka meseca boste imeli dovolj energije, da boste zlahka opravili z vsemi obveznostmi, ki se bodo znašle na vašem urniku. Zadeve bodo lahkotno tekle. Pazljivi bodite na finančnem področju. V aprilu vam ne svetujem najemanja novih kreditov. Včasih se boste morali še »ugrizniti v jezik«, če boste želeli obdržati dobre odnose z najdražjimi.TEHTNICA (24.9. – 23.10.)
Večino meseca se boste morali ukvarjati z odnosi. Samske bo vleklo v iskanje partnerja, za kar zdaj ni najboljši čas. Če ste v partnerskem razmerju, pazite, da ne bo prevladal egoizem enega ali drugega. Pazite na besede. Moč boste našli v ravnotežju in diplomaciji. Zdaj se poskušajte izogniti tudi kakršnim koli investicijam in dodatnemu zadolževanju.ŠKORPIJON (24.10. – 23.11.)
Skoraj skozi ves mesec boste polno zaposleni. Čeprav boste imeli veliko energije, se lahko pojavi občutek, da vam jo nekdo »pije«. Pazite, da se ne boste počutili ogroženi in nikar ne postanite napadalni. Če se vam bo dozdevalo, da ste »tisti konj, ki vleče«, naj vas potolažim, da bo tudi to minilo. V ljubezni boste morali nekaj razčistiti. Ostanite mirni.  STRELEC (24.11. – 22.12.)
Čeprav april ni najboljši čas za novo ljubezen, se verjetno klicu narave ne boste mogli upreti. Zdaj vas bo zelo močno vleklo v novo pustolovščino in iskanje svoje zanimive duše dvojčice. Uživali boste v mnogih pogovorih. Malce prizemljite načrte, pa boste uživali, ko jih boste uresničevali. Malce manj vas bo zanimalo delo, a ga boste morali opraviti.KOZOROG (23.12. – 20.1.)
Glavnina izzivov v aprilu se zna pojaviti v odnosu z družinskimi člani. Lahko, da vas bo zgrabila želja, da bi se preselili ali se nekako odmaknili od nekoga. Pri vaših odločitvah naj vas vodi razum in nikar impulz, ki se mu boste v tem času malce težje uprli kot običajno. Razmišljali boste o ljubezni, vendar boste našli neko »napako« pri drugi osebi.  VODNAR (21. 1. – 19.2.)
V aprilu boste lahko uživali kot že dolgo ne. Čaka vas sproščen mesec, saj vam po naravi ustreza napetost, polno dogodivščin, komunikacije in gibanja, ki jih zvezde prinašajo vašemu znamenju. Če v preteklem mesecu niste bili pozorni na finance, bodo zdaj zahtevale vašo pozornost. Doma pa raje poprimite za delo kot bi se prepirali s tistimi, ki jih imate radi.RIBI (20.2. – 20.3.)
Ko gledam gibanje planetov za vas, so mi je prišle na misel marjetice in trganje listkov cvetov: »Ljubi, ne ljubi, ljubi, ne ljubi,…«. Če se ne boste mogli odločiti, ali je tisto prava ljubezen, verjetno ni. Imeli boste priložnost za dodaten zaslužek ali napredovanje. Z veseljem se boste nekam zapeljali. Pred pomembnimi odločitvami se pogovorite z nekom.
Horoskop je napisala Irena Stopar
http://www.astrolog.si

0 komentarjev.


Za vrnitev v običajni format kliknite tukaj:
www.pozitivke.net
http://www.pozitivke.net/article.php/Mesecni_Horoskop_April_2017Domov
Powered By GeekLog