Ta oblika članka je prirejena za tiskanje, za vrnitev v običajni format kliknite tukaj:
http://www.pozitivke.net/article.php/Duhovni-Kirurg-Stephen-Turoff-Bled
Stephen Turoff - duhovni kirurg

četrtek, 18. februar 2016 @ 21:55 CET

Uporabnik: Sonce

Stephen Turoff - duhovni kirurg

Stephen Turoff je sodobni zdravitelj, učitelj, duhovnik, filozof, vitez, človekoljub in mistik. Štirideset let že zdravi ljudi, na desettisoče, vseh barv, kast in prepričanj. Rezultati govorijo zgovorneje od vseh napisanih ali izgovorjenih besed. K njemu se zlivajo z vseh štirih koncev sveta, da bi ga obiskali v njegovi kliniki v Chelmsfordu v Angliji, kot tudi v drugih centrih v Evropi.

Novinarji, znanstveniki, politiki, zdravniki in sveti možje številnih verovanj so morali priznati, da je v tem nežnem velikanu s hripavim glasom in večnim nasmeškom na licih nekaj nenavadnega. Ko Stephen dela, se včasih čudovite pastelne barve v obliki svetlobnih snopov spuščajo z neba v telesa pacientov, sveti prah se pojavlja na predmetih in ljudeh v njegovi kirurški sobi, brisače in rjuhe se obarvajo rožnato, sporočila oranžno oker barve, napisana z roko, se pojavljajo na fotografijah svetnikov.

Stephen Turoff že več kot deset let prihaja v center ITAU na BLEDU. Pod okriljem centra izvaja terapije, delavnice in seminarje. Poleg individualnih terapij so vedno ob sobotah zdravilni svetlobni krogi. Razlika med enim in drugim načinom zdravljenja je v vibraciji. Sam pravi, da individualna terapija poteka na bolj grobi, bolj fizični ravni, medtem ko je vibracija svetlobnega kroga višja, finejša, bolj subtilna. Energija, ki jo ob tem prejemamo, seže globlje v korenine vzroka našega obolenja, čustvene težave ali mentalnih problemov.

Tokrat bo Stephen Turoff na Bledu od 4. do 7. marca.


www.stephenturoff.com


Za vrnitev v običajni format kliknite tukaj:
www.pozitivke.net
http://www.pozitivke.net/article.php/Duhovni-Kirurg-Stephen-Turoff-BledDomov
Powered By GeekLog