Ta oblika članka je prirejena za tiskanje, za vrnitev v običajni format kliknite tukaj:
http://www.pozitivke.net/article.php/Detoksikacija-Telesa-Fitosan-Soria-Natur
Detoksikacija telesa - Znebite se snovi, ki vam kradejo dobro počutje

četrtek, 17. maj 2018 @ 12:03 CEST

Uporabnik: Pozitivke

Detoksikacija telesa

Znebite se snovi, ki vam kradejo dobro počutje

Dnevno smo obkroženi z zdravju nevarnimi snovmi, pijemo vodo, ki ni čista, v naše telo pronicajo nezaželene substance preko vdihanega zraka in kože, hrana, ki jo zaužijemo je prav tako obremenjena, kot okolje v katerem je zrasla. Telo se sicer trudi toksine izločati, vendar ob prevelikih obremenitvah ni najbolj uspešno. Kar mu ne uspe odvesti, se v telesu nalaga, običajno prav v organih, ki skrbijo za izločanje: črevesje, ledvice, jetra in koža.

Prvih znakov prekomernega kopičenja toksinov v telesu nikakor ne smemo spregledati ali jih pripisovati drugim vzrokom, kot se to velikokrat zgodi. Ko se v telesu nabere preveč strupov nas namreč na to opomnijo sledeči simptomi: nepojasnjena utrujenost, počasnejša odzivnost, zateklost oči, občutek teže po jedi, oslabljen imunski sistem, ki vodi do infekcij in alergij, razdražljivost, nespečnost, nečista in nesijoča koža, padec volje in življenjske energije,…

Za namen razstrupljanja ni nujno, da posegamo po drastičnih dietah, ki se jih je težko držati in nam obrnejo na glavo naš vsakodnevni ritem. Proces razstrupljanja lahko enostavno vzpostavimo z uživanjem ustreznih rastlinskih izvlečkov v obliki kapljic, kot jih na primer najdemo v paketu 30-dnevnega razstrupljanja SORIA NATURAL. Ob ustreznem urniku uživanja določenih kapljic po dnevih, si zagotovimo zelo preprosto in zanesljivo razstrupljanje.

Pomemben je PRAVILEN VRSTNI RED odvajanja strupenih snovi iz telesa

Ključnega pomena je, da z detoksikacijskim procesom vzpodbudimo telo tako, da bo najprej pričelo s čiščenjem črevesja, temu sledi aktivacija ledvic in kasneje tudi jeter. Ko se bodo sprostile zaloge nakopičenih snovi, lahko brez upoštevanja ustreznega vrstnega reda razstrupljanja pride tudi do samozastrupljanja, v kolikor so glavni razstrupljevalni kanali zablokirani.

Paket 30-dnevnega razstrupljanja SORIA NATURAL sledi sledečemu vrstnemu redu:
aktivacija in čiščenje črevesja - ledvic - jeter - kože.

V ta name so v paketu sledeče kapljice, ki jih v ustreznem vrstnem redu jemljemo v kozarčku vode:

1x Artičoka XXI kapljice Soria Natural
1x Preslica XXI kapljice Soria Natural
1x Pegasti badelj kapljice Soria Natural
1x Regrat XXI kapljice Soria Natural - priložene kot darilo!

Razstrupljanja se lahko lotimo takrat, ko čutimo preobremenjenost telesa ali pa na določene intervale, npr. 1 x ali 2 x letno, da telesu pomagamo k trajno boljšemu počutju.
Paket poleg izdelkov vsebuje tudi navodila za 30-dnevno razstrupljanje.

Rastlinski izvlečki v obliki kapljic imajo mnoge prednosti pred drugimi oblikami:
- hitra absorpcija, ki se začne že v ustih
- iz tekočih oblik je absorpcija kar 95%, kar ne velja za trde oblike
- kapljice Soria Natural so brez alkohola in umetnih konzervansov
- kapljice Soria Natural so standardizirani izvlečki, kar pomeni, da je v vsakem odmerku enaka količina učinkovin. Na podlagi tega je določen učinkovit dnevni odmerek.
- kapljice Soria Natural sledijo strogim standardom kakovosti: GMP, ISO, HACCP standardiKako deluje paket 30-dnevnega razstrupljanja SORIA NATURAL?


1. Artičoka XXI kapljice Soria Natural, 50 ml

V kozarček z vodo dodamo prvih 5 dni kapljice artičoke, drugih kapljic iz paketa v teh dneh še ne uporabljamo, dodali jih bomo naslednje dni.

Z artičoko pomagamo telesu k normalni prebavi, ki očisti črevesje odvečnih snovi in s tem tudi odpravi obloge na stenah črevesja, ki so sicer lahko vzrok za vnovično vsrkavanje odpadnih snovi v telo. V kolikor pride do zaprtja, so tudi jetra onemogočena pri svoji funkciji odvajanja odpadnih snovi. Da ne bi prišlo do samozastrupljanja, je tako potrebno najprej poskrbeti za čistost črevesja.

Črevesje je
organ z največjo površino v telesu, v njem se hranilne snovi vsrkajo v telo, prav tako je 70 % celic imunskega sistema prav v črevesju.


2. Preslica XXI kapljice Soria Natural, 50 ml

V kozarček z vodo dodamo 6. dan zraven kapljic artičoke tudi kapljice preslice.

V prvih petih dneh jemanja kapljic smo sprožili proces razstrupljanja, ko so se skladišča odpadnih snovi odprla in jih telo nameni izločiti preko urina, žolča, blata in potu. Urin je tako precej koncentriran, kar je dodaten napor za mehur, ki je dokaj dovzeten za bakterijska vnetja. V tej fazi je zelo pomembno pitje dovolj velike količine tekočine in redno praznjenje mehurja. V drugi fazi celostnega razstrupljanja ledvicam in urinarnemu traktu pomagamo pri izločanju urina.

Njivska preslica vzpodbuja nastajanje in izločanje urina, ob tem pa tudi remineralizira telo, vsebuje tudi silicij.


3. Pegasti badelj kapljice SoriaNatural, 50 ml

V kozarček z vodo dodamo 9. dan zraven kapljic artičoke in preslice tudi kapljice pegastega badlja.

Večina toksinov ni topnih v vodi in jih telo ne more izločiti z urinom, zato tukaj nastopijo svojo vlogo jetra, ki so glavni razstrupljevalni organ telesa, saj predelajo čisto vse kar zaužijemo. Škodljive snovi pretvorijo v obliko, ki se lahko izloči skozi črevesje in ledvice.

Jetra vzpodbuja v delovanju prav pegasti badelj. Prispeva k razstrupljanju jeter in telesa ter ščiti jetra.


4. Regrat XXI kapljice Soria Natural, 50 ml

V kozarček z vodo dodamo 15. dan zraven kapljic artičoke, preslice in pegastega badlja tudi kapljice regrata.

Regrat prispeva k delovanju prebavnega trakta, spodbuja prebavo in deluje kot prebiotik (prebiotiki so neprebavljivi ogljikovi hidrati, ki izjemno pozitivno vplivajo na črevesno floro).


Shema po kateri je potrebno jemati kapljice iz 30-dnevnega paketa razstrupljanja SORIA NATURAL:


Paket
vsebuje 4 x neprepustno temno stekleničko, vsebine 4 x 50 ml z graduirano kapalko (kapljice artičoke, preslice, pegastega badlja in regrata).

S koncentriranimi izvlečki iz narave lahko na zelo preprost način vzpostavite detoksikacijo, ki poteka preprosto, a učinkovito ter v ustreznem vrstnem redu, kateri pomaga telesu varno  in celostno izločiti odpadne in druge toksične snovi. Jemanje ustreznih kapljic v kozarčku vode, po predpisanem urniku (po dnevih), vam ne bo vzelo veliko časa in ne bo spreminjalo vašega vsakodnevnega ritma s pripravo prilagojenih obrokov hrane.

Preberite  več o PAKETU RAZSTRUPLJANJA Soria Natural >>Za vrnitev v običajni format kliknite tukaj:
www.pozitivke.net
http://www.pozitivke.net/article.php/Detoksikacija-Telesa-Fitosan-Soria-NaturDomov
Powered By GeekLog