Ta oblika članka je prirejena za tiskanje, za vrnitev v običajni format kliknite tukaj:
http://www.pozitivke.net/article.php/Chemtrail_Zdravje
Čiščenje neba

torek, 15. avgust 2006 @ 05:04 CEST

Uporabnik: Pozitivke

Piše: R. M. v novih Misterijih www.misteriji.si

Z doma izdelanimi generatorji v bran pred vsakdanjimi kemičnimi napadi z neba

Chemtraili, kemični repi, ki se pojavljajo na nebu na vseh koncih sveta, pa tudi na slovenskem nebu, o njih smo že pisali v reviji Misteriji, so poguba za človeštvo. Po oceni svetovne zdravstvene organizacije lahko letalsko zaščitno spuščanje aluminijevega oksida in barijevih soli, da bi ohlajevali zemeljsko atmosfero in odpravili sloj ozona, prizadene štirideset milijonov ljudi na leto.

Program, imenuje se Shield, je naravnan na petdeset let. Torej je mogoče pričakovati dve milijardi žrtev. Med njimi tudi na tisoče Slovencev. Naša bralka Meta Kumer je iskala rešitev za zmanjšanje škode, ki jo povzroča v Združenih državah Amerike zasnovan globalni program, katerega oče je polkovnik ameriškega letalstva dr. Tamzy J. House, avtor disertacije Vojaško obvladovanje vremena 2025.

Meta Kumer je proučevala gradiva, ki govore, kako se je mogoče zaščititi pred globalnim zastrupljanjem. Napisala nam je:
"Na spletu sem zasledila gibanje za boj proti chemtrailom. Začetnik gibanja, ki se je razširilo že skoraj po vsem svetu, je Don Croft, Američan, ki je povsem slučajno naletel na informacijo o posebnem materialu, tako imenovanem orgonitu, ki je sestavljen iz poliestrske smole, pomešane s kovinskimi delci. Don Croft je ugotovil, da je mogoče s tem materialom, če ga vlivamo v različne oblike (oblika je kar pomembna) vplivati na kemične repe tako, da jih "zradiramo".

ORGONSKI GENERATORJI

Po svetu je vse več ljudi, ki izdelujejo orgonske generatorje in topove ter z njimi zdravijo našo atmosfero. Orgonski generatorji spreminjajo koncentracijo orgona v atmosferi, z njimi je mogoče spreminjati vreme, namensko ustavljati in ustvarjati dež (za to je potrebno nekaj več znanja). Pravi cilj vseh, ki delamo s tem, je vzpostavljanje ravnovesja v atmosferi. Z napravo, pravimo ji chembuster (uničevalec kemičnih oblakov), lahko izzovemo dež, kot je to uspelo v najbolj suhem predelu sveta v namibijski puščavi, kjer je po dvajsetih letih deževalo ves teden.

Don Croft se je začel ukvarjati s chembustrom leta 2000. Več o tem je objavljeno na zelo informativni spletni strani www.educate-yourself.org, da lahko ljudje po vsem svetu preizkusijo njegove stvaritve. V dvanajstih državah posamezniki sledijo njegovemu delu; vse svoje početje sproti zapisuje in objavlja. Novincem velikodušno svetuje. Vabi nas, da svoje izkušnje opisujemo na forumih, ki so namenjeni le boju proti chemtrailom.

V Sloveniji sem s tem začela jaz in upam, da se bodo tudi pri nas našli radovedni in odgovorni ljudje, ki se bodo lahko veselili "zračne predstave", katero bodo uprizorili nad svojo glavo, hkrati pa storili nekaj za nas vse in ne nazadnje tudi zase.

Don Croft je ugotovil, da v nekajkilometrskem polmeru okoli orgonskega topa ne udari strela in da je na tem področju živahnejša rast rastlin. Na področju, kjer je postavljenih več orgonskih topov, ni toče (naše Prekmurje!), padavine so bolj enakomerno razporejene in omočenost zemlje je enakomernejša. Ponekod v Združenih državah so lahko celo opustili namakanje področij, kjer nekoč brez tega ni šlo.

VPLIV NA VREME

Prelepo da bi bilo res? Pravzaprav ne - moje izkušnje so zaenkrat enake kot tiste, o katerih sem prebrala. Zavedam se, da moj "topek" pač ne more narediti vsega, toda začetek je in izkusila sem nekaj res presenetljivih učinkov. Na primer sredi neba, ki je povsem prekrito s temnosivimi oblaki, je nad mojo hišo v premeru nekaj kilometrov prelepa modrina, oblikovana v popoln krog, kar je značilen učinek topa. Žal mi je, da takrat nisem imela fotografskega aparata. Lahko pa pogledamo posnetek srečneža, ki je takšno "luknjo" uspel fotografirati. Seveda pa moram ob tem, ko pravim "luknja v oblakih", v teh vročinskih dneh nujno povedati, da na "normalne mokre" oblake ta reč ne deluje, torej ne odpravlja oblačnosti kar povprek. Ravno zato si moramo zadevo pogledati pobližje in se vrniti v preteklost.

S temi stvarmi so se najprej ukvarjali v Avstriji in nadaljevali v Združenih državah, kjer je še vidno živ spomin na delo, pa tudi na nenavadno smrt avstrijskega učenjaka dr. Wilhelma Reicha. Večino njegovih knjig so zažgali nemški nacisti, v ZDA je za požig knjig poskrbela vlada, potem ko je v njenih zaporih umrl zaradi "infarkta". Lahko si mislimo, kako nenavadna so bila njegova odkritja, da je bilo potrebno njihovo razlago spremeniti v pepel. Toda njegovo raziskovalno delo ni bilo zaman, njegova spoznanja iz tridesetih let prejšnjega stoletja govorijo, da je mogoče življenjsko energijo, ki jo je poimenoval orgon, zbirati, usmerjati, absorbirati, ustvarjati. To delamo ljudje kot zavestna bitja, lahko pa to dosežemo tudi z orgonskimi napravami. Gre za nekakšno arhetipsko ustvarjalno energijo, ki se lahko manifestira na mnoge načine, od psiholoških do fizičnih. Postavil je osnovo današnjim chembustrom z ugotovitvijo, da organska substanca privlači bioenergijo in jo vpija, medtem ko jo metalni delci odbijajo.

ORGONSKA ENERGIJA

Dr. Wilhelm Reich je ugotovil, da oblake "nekaj drži skupaj" in da to niso le drobni prašni delci in kapljice vode, kot so nas učili v šoli. Tisto "nekaj" je prav orgonska energija ali OR, kot jo tudi imenujejo. Orgon se pretaka skozi duhovno zdrave ljudi, značilen je za zdravo spolnost, vitalnost, kreativnost in dinamiko. V naravnem okolju je za orgonsko bogate ekosisteme značilno, da prekipevajo od bujnosti in življenja.

Vse v našem svetu ima svoje nasprotje in tako tudi ta nam prijazna energija s svojim negativnim dvojčkom, ki jo je Reich poimenoval DOR (death orgon energy - smrtna orgonska energija) in je posledica zlorabljanja okolja, njegovega uničevanja in splošnega neravnotežja, ki ga pogosto ustvarjamo iz pohlepa po več in bolje. To je le en vzrok "slabe" energije, so pa še drugi. Posledice so hude. Onesnaženost okolja, vode, zraka, zemlje. Zrak nad gosto naseljenimi centri je onesnažen, postan in prav takšno je energetsko polje, v katerem živimo meščani. Ta središča so zbirališča smoga.

NEBO BOLJ MODRO

Zdrave oblake torej "drži skupaj" pozitivna energija ali OR, medtem ko chemtraile ali DOR oblake ali smog drži skupaj DOR ali negativna energija. Če odstranimo DOR, torej "lepilo", povzročimo razpustitev chemtrailov. To ne pomeni, da v chemtrailih vsebovani delci, kot so krvne celice, mikoplazma, bakterija Pseudomonas aeruginosa, drugi patogeni mikrobi, etilen dibromid, barijeve soli, za DNK škodljivi encimi ipd., izginejo iz ozračja. Domnevamo pa, da so druge tajne sestavine, visoko razvite tehnologije (tuje), ki so vgrajene v te sledi (radionične patogene frekvence, namenjene nadzorovanju uma in čustev množic, spreminjanje DNK ipd.), odvisne od DOR energije, ki jih chembuster uničuje. Prav tako je mogoče, da trdne delce chemtrailov na nek način nevtralizira oziroma jim precej zmanjša strupenost na višji vibracijski ravni, saj je materialna raven končno stanje manifestiranja višjih vibracijskih stanj, morfogenetskih polj ali arhetipov, kakor koli jih pač imenujemo. To še posebno velja za barijeve soli, ki hitro lahko postanejo radioaktivne.

Tisti, ki so poizkusili popravljati ozračje s chembustrom, ugotavljajo, da je v njegovi bližini ozračje manj težko in nebo bolj modro, zrak se zdi čistejši in opazimo lahko dvig razpoloženja. V njegovi bližini je opazno več ptic in njihovo petje je bolj živo. Vse to lahko opazimo v gorah, kjer je velika koncentracija OR energije ali atmosferske orgonske energije."
Več o orgonskih topovih v hrvaščini: www.galaksija.com/planeta/orgonskitopovi.htm

R. M.

4 komentarjev.


Za vrnitev v običajni format kliknite tukaj:
www.pozitivke.net
http://www.pozitivke.net/article.php/Chemtrail_ZdravjeDomov
Powered By GeekLog