Ta oblika članka je prirejena za tiskanje, za vrnitev v običajni format kliknite tukaj:
http://www.pozitivke.net/article.php/Aromaterapija-Eteris-Favn-Zacetek-Leta
Z aromaterapijo Eteris za toplejši začetek leta

ponedeljek, 2. februar 2015 @ 09:11 CET

Uporabnik: Pozitivke

Z aromaterapijo Eteris za toplejši začetek leta

V novo leto smo vstopili s pravim zimskim mrazom. Z aromaterapevtskimi izdelki Eteris lahko hlad omilite, saj znajo spodbuditi krvni obtok in podariti tisti prijeten občutek, ki pogreje telo in dušo. Želite izvedeti, kaj potrebujete in kako vse to izpeljati? Oglejte si nekaj Favnovih preprostih nasvetov.

Ogrejte telo in dušo
Par kapljic eteričnega olja nageljnovih žbic predstavlja idealno rešitev pri nenehnem občutku mraza. V kombinaciji z evkaliptom in čajevcem jih lahko uporabite kot inhalacijo, v kombinaciji s timijanom in brinom pa kot olje za prekrvavitveno masažo. Če vas pestijo mrzle noge, je seveda nadvse priročna rešitev topla kopel z eteričnim oljem cimeta, bergamotke in citronele.

Za vsesplošno dobro počutje priporočamo žlahtno eterično olje vanilije, ki zna - tako kot čokolada - še kako dvigniti razpoloženje. Če tudi to ne zadostuje, skočite pod tuš in se z nežnim gelom za prhanje Bosvelija & sivka odenite v tančico pomiritve in pomladitve.

Senzualno olje Eteris za nežno masažo in uravnoteženje čaker
Melani Kovač, certificirana aromaterapevtka iz podjetja Aromadelavnice, priporoča, da v času »zimskega dremeža« prebudite čute in uravnovesite čakre s pomočjo masaže, ki vam jo zagotovi doma izdelano negovalno olje. Eterične sestavine:
- 40 ml mandljevega olja (osnova za masažo)
- 10 ml macerata vanilije ali nekaj kapljic eteričnega olja vanilije
- 10 ml eteričnega olja jasmina za izostritev vseh čutil
- 1 kapljica eteričnega olja vetiverta za globoko sprostitev in aktivacijo spodnjih čaker
- 3 kapljice eteričnega olja ilang-ilanga za spodbujanje senzualnosti in odpiranje srčne čakre
- 5 kapljic eteričnega olja mandarine za veselje, sproščenost in podporo srčni čakri

Odmerite mandljevo olje in macerat oz. eterično olje vanilije v temno stekleničko in nakapajte eterična olja. Stekleničko posvaljkajte med dlanmi, da se mešanica nežno premeša. Hranite v temnem, hladnem prostoru. Pred uporabo pretresite.

Razširjen tečaj aromakozmetike in emulzij
Ljubitelji naravne kozmetike, pozor! Podjetje Aromadelavnice organizira v sodelovanju s Favnom »Razširjen tečaj aromakozmetike in emulzij«. Izvrstna priložnost, da s pomočjo strokovnjakov spoznate, kako na preprost način pripraviti svojo lastno kolekcijo naravnih izdelkov za nego kože. Favnova tehnologinja, Maša Tominec, pa vam bo dodatno razkrila nekoliko zahtevnejše postopke izdelave hidratantnih serumov, krem in losjonov.

Z večdnevnim pridobivanjem znanja in veščin pričnemo 18. januarja 2015 na Maroltovi 2 v Ljubljani. Dodatne informacije in prijave poiščite na Aromadelavnice!


Za vrnitev v običajni format kliknite tukaj:
www.pozitivke.net
http://www.pozitivke.net/article.php/Aromaterapija-Eteris-Favn-Zacetek-LetaDomov
Powered By GeekLog