Ta oblika članka je prirejena za tiskanje, za vrnitev v običajni format kliknite tukaj:
http://www.pozitivke.net/article.php/Anti-Aging-Koza-VI-DA-Studio
Naravna anti aging nega kože

ponedeljek, 28. september 2020 @ 19:23 CEST

Uporabnik: Pozitivke

Naravna anti aging nega kože

Za dobro počutje in dober videz!

Dober izgled in zdravje imata dandanes pomembno vlogo. Na eni strani se je bistveno zvišala kakovost življenja in podaljšala povprečna življenjska doba, na drugi strani pa na življenje vplivajo stres, onesnaževanje okolja in drugi negativni vplivi. Težnja po učinkovitih izdelkih za osebno nego na naravni osnovi je zato prisotna kot še nikoli prej. Lepa koža navadno odraža pravi odnos do zdravega življenja!

Na tržišču je veliko krem in olj, vendar velja poudariti, da mnogo od njih ni naravnih, čeprav se tako oglašujejo. Kot naravno BIO kozmetiko se po zakonodaji lahko oglašuje tudi takšno, v kateri je naravnih sestavin lahko samo za 1 sam odstotek, ostalih 99 odstotkov pa so lahko tudi škodljive kemične sestavine: parafini, parabeni, glicerin, silikoni, silikati, živalske maščobe, olja, vosek, naftni derivati, skratka stvari, ki odbijajo vodo.

Takšne kreme se ne vpijajo dobro. V prvem trenutku res naredijo kožo voljno. Ustvarijo »film«, ki pore zapre in s tem onemogoča »dihanje« kože. V resnici gre za »lažen« občutek, ki lahko že po nekaj dneh oz. mesecih preide v še bolj suho kožo. Tudi gubice so z leti zaradi tega bolj izrazite.

Predstavili vam bomo nekaj naravnih kakovostnih izdelkov z učinkovitim anti aging učinkom. 
Izdelki ne vsebujejo živalskih sestavin in niso bili preizkušeni na živalih. Ne vsebujejo nobenih umetnih dodatkov, sintetičnih barvil in dišav.

Kreme/olja spodbujajo naravno delovanje kože in jo globinsko nahranijo.

Cosmerba Rdeča krema/Intensia

Osnovna sestava: arašidovo olje, arganovo olje, bršljan, tigrova trava, tinktura iz bio rastlin, aloe vera, jojoba, mandeljevo olje, neemVenobis Anti Aging krema

Osnovna sestava: Arganovo in svetlinovo olje, aloe vera, olje sandalovine, cedre, pomarančnih cvetov (neroli), vrtnice, jasmina, mire in izopa (ožepka)Venobis Anti Aging olje

Osnovna sestava: Jojobino, mandljevo, arganovo, svetlinovo, oljčno olje, olje koromača, muškatnega žajblja in tropska verbena (Litsea cubeba)Venobis Body Fit krema

Osnovna sestava: bršljan, preslica, limonska trava, olje grenivke in limone

Dermax krema z izredno hranilno in terapevtsko močjo klamatske alge
Krema upočasnjuje staranje kože in preprečuje prezgodnje nastajanje gub. Kožo ohranja zdravo, jo hrani in varuje. Vlaži suho kožo. Krema je primerna za vse tipe kože in vse starosti.

Krema ima negovalne učinke:Lahko ju uporabljamo tudi
pri kožnih težavah, umiri draženje.

Klamatska alga v izdelku kožo odlično nahrani, saj je nadvse bogata z vitamini, minerali in ostalimi hranili (antioksidanti, omega-3-6). Minerali (železo, cink, krom, kalcij, magnezij in baker), ki jih vsebuje klamatska alga spodbujajo obnavljanje kože ter odpravljajo težave na koži. Antioksidanti (betakaroten + 14 karotenoidov) v klamatski algi ščitijo kožo pred prostimi radikali. Klamatska alga je bogata tudi s fikocianinom, močno protivnetno snovjo. AfaMax® izvleček iz klamatske alge KlamathRWmax, s katero je krema Dermax obogatena, vsebuje povečano koncentracijo teh fikocianinov. To je moder pigment, ki ga alga vsebuje in ima močan in hiter efekt tudi na koži. Zato je krema modre barve.

Sestava: olje makadamije, AfaMax® izvleček iz klamatske alge KlamathRWmax, pačuli olje, olje krvomočnice, izvleček iz grenivke, pomaranče in mandarine

Hialuronska kislina je izredno pomembna pri ohranjanju primerne vlažnosti in elastičnosti kože. Že od pubertete dalje količina hialuronske kisline v telesu upada. Z upadom količine hialuronske kisline se zmanjša tudi zmožnost vezanja vode in sčasoma postane koža manj prožna ter manj napeta. Če se ohranja nivo hialuronske kisline v telesu, je koža primerno vlažna, mehka in prožna.

Zakaj izbrati hialuronsko kislino HialurOn za uživanje:

Zakaj izbrati hialuronski kislino HialurOn?


 VI-DA studio d.o.o.
www.vidastudio.si/si


Za vrnitev v običajni format kliknite tukaj:
www.pozitivke.net
http://www.pozitivke.net/article.php/Anti-Aging-Koza-VI-DA-StudioDomov
Powered By GeekLog