Ta oblika članka je prirejena za tiskanje, za vrnitev v običajni format kliknite tukaj:
http://www.pozitivke.net/article.php/24-Srecanje-Druzine-Notranje-Svetlobe
24. Srečanje Družine Notranje Svetlobe - HARMONIJA MOŠKE in ŽENSKE ENERGIJE

torek, 12. julij 2016 @ 20:30 CEST

Uporabnik: Pozitivke

24. Srečanje Družine Notranje Svetlobe

Hotel Špik, Gozd Martuljek, od torka,19., do ned., 24. julija 2016

Harmonija Moške in Ženske Energije
je Ključ do sr(e)čnega in polnega življenja

PROGRAM po DNEVIH in URAH glej razpredelnico SPODAJ in TUKAJ (download v PDF obliki)

PREDSTAVITEV PROGRAMA in PREDAVATELJIC

Letošnji program bomo soustvarjali skupaj s: Katarina Medved, Jožica Ramšak, Lidija Veler, Meta Fonda, Karmen Plut, Albinca Pesek, Sabina Remškar.

Duhovni učitelj Paul Solomon je v ZDA leta 1972 osnoval Družino Notranje Svetlobe. Njegov namen je bil širiti zavest o naši pravi naravi, ki je SVETLOBA. Okoli njega so se zbrali »Poslanci Luči« z vsega sveta in Paul jih je uril v duhovnih znanjih. Leta 1992 je obiskal tudi Slovenijo in osnovala se je skupina, ki je skupaj sStephenomHaslamom,učencem Paula Solomona, pričela voditi Šolo za življenje in organizirati poletna srečanja, kjer se spoznavamo in učimo o sebi…Med nami so se v teh štiriindvajsetih letih stkala iskrena prijateljstva, ki so nam dajala v različnih življenjskih situacijah mnogo podpore in spodbud.

Danes se srečujemo z mnogimi izzivi, ki pogosto niso lahki. Kako najti v Sebi Moč, da bi presegli svoje omejitve? Kako zaživeti v harmoniji s samim seboj, s svojimi čustvi in občutki? In s soljudmi?

Namen letošnjega 24. srečanjaje poiskati v sebi ženski in moški princip in ju uravnovesiti. Skozi celotno srečanje se bosta ti dve energiji prepletali: dopoldan v obliki predavanj in spoznanj, popoldan skozi izkustvene delavnice, proti večeru pa se bomo povezali s plesi. Za dober začetek dneva bo poskrbela Meta Fonda, ki s svojo modrostjo že zgodaj zjutraj daruje svoje izkušnje na ljubeč in praktičen način– kako se soočiti z občutki (ki jih navadno »pometemo pod preprogo«) in pogledati, kakšna sporočila se skrivajo za njimi. Ko smo sposobni iskreno pogledati svoje občutke, dobimo neprecenljivo darilo. Prepoznamo, da je Harmonija moške in ženske energije Ključ do sr(e)čnega in polnega življenja.

KATARINA MEDVED: HARMONIJA ŽENSKE IN MOŠKE ENERGIJE - predavanje 

1. sklop: O naši duhovni naravi, legendi o ločitvi in razsvetljenju
Kaj iščemo in po čem hrepenimo, kaj se zgodi, ko se zaljubimo in kaj, ko umremo?

2. sklop: Spoznajmo svoje poslanstvo, potenciale, rane in časovna okna
O poslanstvu, preteklih življenjih, karmi, Jingu, spolni energiji, naši rani.... na primerih vaše astrološke karte. Kaj nam prinaša leto 2016 in kje imate trenutno največ podpore.

3. sklop: Ujemanje v odnosih
Vse, kar ste si želeli vedeti o ujemanjih v odnosu z vidika subtilnih teles in astrologije – od namena srečanja do idealnega partnerja.

4. sklop: Harmonija ženske in moške energije
O izvorni rani, manjkajočih delih in notranjem otroku ter o poteh zdravljenja in vzpostavljanja notranje harmonije.

Katarina pravi: »Astrologija je moja velika strast, jepogled na svet in način življenja. Orodje, ki mi pomaga videti skozi astralno telo klienta v del, ki je večen – Višji jaz. Orodje, ki prinaša vpogled v velike naravne cikluse rasti. S svojim delom na področju astrologije vas želim navdušiti, odpreti in vam pokazati vaše potenciale, da jih zaživite na polno, obenem pa vas opozorim na priložnosti za rast in področja, kjer imate največ podpore.«

Katarina Medved je rojena 2. aprila 1970 ob 17:45 uri v Ljubljani. Po izobrazbi je univerzitetna diplomirana inženirka računalništva in informatike. Je usposobljena IST terapevtka in odstranjevalka entitet. Organizira in pomaga na delavnicah mednarodne šole Clairvision v Sloveniji in v Evropi (www.clairvision.org). Je tudi partnerka in mama in velika ljubiteljica narave in potovanj. Delo z energijami in razvijanje sposobnosti videnja je njeno veliko veselje.

S tehnikami zdravljenja s pomočjo prostora tretjega očesa (IST – InnerSpaceTechnique) in z astrologijo vam pomaga, da zaživite svoje potenciale – s tem pa se razrešijo tudi vaše težave. Več informacij na www.wix.com/astrologinja/katarina

 

JOŽICA RAMŠAK: SPOZNAVANJE ENERGIJ POSAMEZNIH PLANETOV-izkustvene delavnice

JOŽICA RAMŠAK je pranoterapevtka in skalar pranoterapevtka. Pri svojem delovanju uporablja tudi thetahealing in radiestezijo. Pri uravnavanju energij prostorov uporablja vzhodno zahodni sistem in Fengshui. Vzroke za neravnovesje v odnosih in v fizičnem telesu raziskuje s pomočjo izkustvenih delavnic »Ko se zavemo svojih korenin, se prerodimo«. Hrbtenica je bila njena najboljša učiteljica, ki jo je vodila do znanj in modrosti, ki jih uporablja pri svojem delu. Vodi skupine na poti do dobrega počutja in finančne neodvisnosti. Več kot štiri leta je vodila kontaktne oddaje na A kanalu, TV Golica in Planet TV. Več informacij najdete na www.prerojen.si.

V popoldnevih bo vodila izkustvene delavnice na temo sprejemanje planetarnih energij posameznih planetov. S pomočjo skupinskega dela bomo ozavestili vzroke nesoglasij s samim sabo in nasprotnim spolom ter jih z ljubeznijo »pozdravili« …

 

META FONDA: VAJE ZA HRBTENICO in MEDITACIJA – jutranje prebujanje in FOCUSING – OBČUTKI - predavanje

META FONDA nas bo prebujala z vajami za hrbtenico in jih zaključila z jutranjo meditacijo. Popeljala nas bo v delček procesa globokega spreminjanja s pomočjo telesne modrosti, imenovane FOKUSING.
Del metode FOKUSING, ki jo je v življenju utemeljil prof. dr. EugeneGendin, je preprost in učinkovit proces samozavedanja. V človeku spodbuja njemu lastne naravne zmožnosti poslušanja in zaznavanja svojega telesa, občutenj in znakov, ki se v njem porajajo. Vsi občutki in vsako zaznavanje v telesu nosijo sporočila, ki se jih naučimo razbirati in razumeti. Tako lahko stopamo v stik s tem, kar nam »govori telo«. Temu vedenju pravimo telesna modrost.        

Meta Fonda pravi zase, da je bitje, ki ljubi življenje. Vsa spoznanja in izkušnje, ki jih bo delila z nami, so sad njenega učenja iz njene bogate življenjske poti. Meta je gradbenica, družinska psihoterapevtka, učiteljica masaž in FOCUSING praktik.

 

LIDIJA VELER:  JOGA SMEHA

LIDIJA VELER je po poklicu in po srcu vzgojiteljica in raziskovalka življenja, večna optimistka z radostjo v sebi, ki jo želi podeliti tudi z vami.
Preko uravnoteženja z zvokom, zvočne masaže, Referent Pont Therapy, sodelovanja z angeli, Tesla metamorfoze …se vedno znova vrača k jogi smeha, ker širi radost.

S čutenjem radosti dobimo dostop do višjih frekvenc, kjer so hkrati možni: zdravje, dobri odnosi, obilje in večje zavedanje.Joga smeha je kombinacija gibalno-vokalnih vaj, iger, dihanja ter globoke sprostitve.Radost skozi smeh je ena najhitrejših poti k pozitivni naravnanosti. Vsako jutro se po vsem svetu s smehom prične dan več kot 300.000 ljudem.
Pridružimo se jim tudi mi!

 

KARMEN PLUT:  BIODANZA

Povezanost v našem življenju je izrednega pomena. V 21. stoletju so znanstveniki prišli do spoznanj, da je povezanost med soljudmi ena najpomembnejših vrednot življenja. Pri povezovanju s sočlovekom imajo pomembno vlogo tudi hormoni.Hormon oksitocin je tako imenovani hormon ljubezni in povezanosti. Delovanje oksitocinskega tokokroga pri ženski je drugačno kot pri moškem. Na eni strani nas polarnost med moškim in žensko privlači, na drugi strani pa nas razlike med njima, ki jih ne poznamo, velikokrat spravljajo v obup, razočaranje in boleče razhode.

Na delavnici bo predstavila pomen povezanosti in razlik med moškimi in ženskami ter ustvarjanje srčne harmonije v različnosti.

Teorijo povezanosti bomo zaključili s srečanjem biodanze, kjer bomo praktično preskusili načine povezovanja s samim seboj in drug z drugim.

KARMEN PLUT je diplomirala na ljubljanski Univerzi in svojo strast našla na prodajnem področju, kjer se že več kot dvajset let uspešno ukvarja s srčno prodajo.
Obožuje iskrene in pristne stike s soljudmi in rada živi v duhu povezanosti z življenjem.

Pred desetimi leti se je srečala z biodanzo, ki je še ena od njenih velikih vizij in sanj - srčno se povezati s sabo, s soljudmi, z življenjem in s celotnim Univerzumom.

Biodanza jo je tako navdušila, da se je poleg številnih delavnic, ki jih je obiskovala doma in v tujini, vpisala tudi v šolo biodanze, ki jo ravnokar zaključuje z diplomsko nalogo.

V Ljubljani v Parinama centru že tretje leto vodi svojo skupino in vedno znova prepoznava veličino sistema biodanze, ki nam jo je zapustil ustanovitelj, čilski antropolog in psiholog Rolando Toro, ki je biodanzo poetično imenoval ples življenja in poezija človeških srečanj.

 

ALBINCA PESEK:  PLESI ZA NARAVO

Dr. Albinca Pesek je bila trideset let profesorica didaktike glasbe na Akademiji za glasbo v Ljubljani in Pedagoški fakulteti v Mariboru. Vzporedno z glasbeno-pedagoško dejavnostjo se ukvarja s plesi v krogu, predvsem z Bachovimi cvetnimi plesi in plesi za naravo, ki pozitivno preobražajo negativna čustvena stanja in vzpostavljajo ravnovesje med telesom, umom in duhom. Izpopolnjevala se je pri Martine Winnington na Irskem, kjer je zaključila enoletno izobraževane. Plesne delavnice vodi že osem let tako doma kot tudi v tujini (Hrvaška, Indija, Kitajska, Francija, Grčija ... ). Ukvarja se tudi z zvočno terapijo, kamor vključuje gonge, himalajske posode, šamanske bobne in druga holistična glasbila. V zadnjem letu je zaključila študij terapije s himalajskimi posodami pri Petru Hessu in Aurasoundhealing pri LisyFarmer.

Sporočilo plesov za naravo: Ples je življenje in življenje je ples.

Harmonija svetih plesov za naravo nas povezuje med seboj in hkrati utrjuje vezi, ki jih imamo z materjo Zemljo. Z njimi prebujamo svetove, ki spijo v našem nezavednem in podzavednem ter odstranjujemo navezanosti, ki nas v življenju omejujejo. S tem gradimo nam nevidne mostove v večplastnost našega bitja, med bitji tega in drugih svetov ter z vsem, kar je bilo, kar je in kar bo.

Z meditativnim gibanjem prebudimo in poglobimo naše občutenje narave, njenega cikličnega gibanja, se zahvaljujemo za njeno lepoto in se poklonimo ljubečemu stvarstvu. Zavemo se čudeža življenja in naše ustvarjalne vloge v njem. Naučimo se sobivanja z neusahljivo močjo rojevanja in minevanja. 
Glasba za plese in koreografije zanje izvirajo iz različnih koncev sveta, vsi pa imajo enako sporočilo: združevati se v Ljubezni in Svetlobi ter najti pot do Enosti.
Plesov, ki jih bomo spoznali na srečanju, je okoli dvajset. Nekaj naslovov: Hvalnica Soncu, Hvaležnost, Štirje elementi, Sanctum…

 

SABINA REMŠKAR: AKTIVACIJA MOŠKE in ŽENSKE ENERGIJE in PLES SRCA

Aktivacija moške in ženske energije je delavnica, kjer bomo s  posebnimi energetskimi vajami prebudili energetski pretok moške in ženske energije ter še dodatno stimulirali specifične akupresurne točke, ki nam povrnejo ravnovesje Jin&Jang energetskih linij - meridianov. Delavnica je primerna za vsakogar in je odlična predpriprava na Ples Srca, kjer se harmonizirata sveta moška in sveta ženska energija. 

Ples srca je ples povezovanja in združevanja. Na delavnici bomo harmonizirali moško in žensko energijo z različnimi plesnimi gibi. V srcu bomo združili obe energiji skozi glasbo, gib in zaplesali Ples Srca.

Sabina Remškar je terapevtka Tui-na masaže in kranio-sakralne terapije terplesna učiteljica, ki že vrsto let vodi Salsa Libre Academio, kjer poučuje tako latinsko-ameriške plese kot tudi Ples Srca, ki ga je razvila skozi dolgoletno prakso različnih plesnih tehnik in znanj ter prakticiranja bhakti joge - poti srca.Več informacij nawww.salsalibre.net


HARMONIJA Moške in Ženske energije

ZADOVOLJEN in ZADOVOLJEN BITI
 
BITI ZADOVOLJEN VSAK DAN

ŽIVETI ZADOVOLJSTVO

ŽIVETI RADOST

ŽIVETI z NASMEHOM 

in Notranjim Mirom  

------------------------------------------------------------------------------------------------------
ORGANIZACIJA in CENE

URNIK za prvi dan, 19.7.2016:
Od 16h do 17h – registracija
Ob 18h  - večerja
Ob 20h–Uvod in predstavitev predavateljic in programa + Večerni Program

----------------------------------------------------------------------------------------------------
PRIPOROČLJIVA OPREMA za program:

Za dopoldansko delo potrebujete rojstne podatke: uro, dan, mesec in leto rojstva ter kraj rojstva. Za jutranje vaje prinesiteležalno blazino (armafleks), tanko odejo in manjšo blazino za lažje sedenje. Za hojo v naravi so priporočljivi udobni čevlji, za plesev krogu pa so najlepša krila…

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
Organizator si pridržuje pravico do spremembe programa.

Prispevek za PROGRAM in NAMESTITEV

Prispevek za PROGRAM 5 dni (torek+sreda do nedelja)= 180 eurov na osebo
Cena 5 polpenzionov(torek-nedelja) v Hotelu Špik= 5x36 eur =180eur + tur.taksaza bivanje v dvoposteljni sobi.
Za enoposteljno sobo doplačate.
V ceno hotela je vključen tudi bazen in WIFI internet.
HRANA: Zajtrk je samopostrežen, večerjo nam bodo postregli.
Imamo možnost dveh menijev, eden od teh je vegetarijanski.
Možnost kampiranja v bližini hotela. Čisto nov kamp.www.camp-spik.si051 634 466

Prispevek za PROGRAM (popust velja samo za program)
-za starejše od 70 let: prostovoljni prispevki
-za družine 10 % popusta
- za študente in upokojence 50 % popusta

Prispevek zaposamezne dele PROGRAMa, za
- enodnevni program je 60 eur
- posamično delavnico je 40 eur
- večerno predavanje je 15 eur

INFORMACIJE in PRIJAVE:

PRIJAVE sprejemamo dozapolnitve prostih mest na:

040 241929 Vesna (11-20h)
041 392959 Miran (16-18h)
041 269213 Pero (12-20h)

Število mest je omejeno, zato pohitite s prijavami.
Informacije tudi na spletni stranihttp://www.gtv.si/familygathering/  ali http://www.familygathering.si/

Prijava velja, ko Hotelu Špik po rezervaciji sobe direktno plačate 100 eur.Preostali znesek poravnate ob prihodu na srečanje.

Hotel Špik – Gozd Martuljek https://www.hit-alpinea.si/sl/hotel-spikNaslov: Jezerci 21, 4282 Kranjska Gora /  Tel.: (04) 587 71 00/ e-naslov: info@hit-alpinea.si

Hotel z izjemno wellness ponudbo in umirjeno lego. 
https://www.hit-alpinea.si/sl/wellness/alpski-wellness-spik
V osrčju čudovitega Gozda - Martuljka se je leta 2009 prebudil hotel Špik.
(prenovljen dotedanji hotel 3*  in dograjen nov del 4*). Bogastvo lepot okoliške narave.

 

om

V teh nemirnih časih
Bodi Močen-Močna, 
Ohranjaj Svojo Vero Živo!!!

Bodi Luč zase in Svet !

Odprto srce in živega duha Vam želi
ORGANIZACIJSKI ODBOR

Vizionarka Vesna, Izi Iztok, Mirni Miran, Popolni Pero
Om

 

 

P.S.: Vabilo velja vsem, prav vsem vam, .... za udeležbo ne obstaja kakršnokoli članstvo in je torej druženje povsem odprto za VSE:
za posameznike, za družine, za partnerje - takšne in drugačne, za zaljubljence, za starejše in za mlajše, za družabne, za osamljene, za nagajive in za šaljive, ….. in VSAKOGAR, ki želi  SEBI in vsem okoli sebe podariti več pozitivne stabilnosti, harmonije in zdravega notranjega miru.

om

 

URA

TOREK
19. 7. 2016

SREDA
20. 7. 2016

ČETRTEK
21. 7. 2016

PETEK
22. 7. 2016

SOBOTA
23. 7. 2016

NEDELJA
24. 7. 2016

 

7.00 – 7.55

 

Harmonija
 moške in ženske energije ustvarja
Blaginjo za vse nas
….

 

ÿÿ

 

 

http://www.gtv.si/familygathering/  ali  
http://www.familygathering.si

 

VAJE ZA HRBTENICO
Meta Fonda

 

VAJE ZA HRBTENICO
Meta Fonda

 

VAJE ZA HRBTENICO
Meta Fonda

 

VAJE ZA HRBTENICO
Meta Fonda

 

VAJE ZA HRBTENICO
Meta Fonda

 

8.00 – 8.30

 

MEDITACIJA
Meta Fonda

 

MEDITACIJA
Meta Fonda

 

MEDITACIJA
Meta Fonda

 

MEDITACIJA
Meta Fonda

 

MEDITACIJA
Meta Fonda

 

7.00 – 10.00

 

ZAJTRK

 

ZAJTRK

 

ZAJTRK

 

ZAJTRK

 

ZAJTRK

 

10.00 – 13.00

 

Naša duhovna narava, legenda o ločitvi in razsvetljenju

Katarina Medved

 

Spoznajmo svoje poslanstvo, potenciale, rane in časovna okna

Katarina Medved

 

 

 

Od 10.00 – 18.00
DAN V NARAVI

 

Povezovanje z energijami
Marsa&Venere
     - izkustvena delavnica

Jožica Ramšak

 

17.00 – 18.30
VEČERJA na prostem

 

Ujemanje
v odnosih

Katarina Medved

 

Harmonija ženske in moške energije

Katarina Medved

 

13.00 – 15.00

 

PROSTO

 

PROSTO

 

PROSTO

 

PROSTO

 

15.00–18.00

 

 

od 16.00-17.00
SPREJEM UDELEŽENCEV

 

 

Povezovanje z energijami planetov Sonce&Luna
- izkustvena delavnica

Jožica Ramšak

 

Raziskovanje naših ran (Kirona) in harmonija med čustvenim, umskim, fizičnim in duhovnim telesom
 - izkustvena delavnica

Jožica Ramšak

 

Aktivacija moške in ženske energije

Sabina Remškar

 

16.00 – 17.30

ZAKLJUČEK SREČANJA

In obred hvaležnosti

 

Ples Srca

Sabina Remškar

 

18.00-19.30

 

VEČERJA

 

VEČERJA

 

VEČERJA

 

VEČERJA

Hotel Špik, Gozd Martuljek
04 587 71 00
https://www.hit-alpinea.si/sl/hotel-spik

 

20.00 – 22.00

 

 

UVOD v SREČANJE
in PREDSTAVITEV
PROGRAMA
Meditacija in višji jaz
Jožica Ramšak

 

BIODANZA
- predavanje in ples
(medsebojna povezanost in oksitocin)

Karmen Plut

 

BIODANZA

Karmen Plut

 

 

Občutki

Meta Fonda

 

PLESI ZA NARAVO

Albinca Pesek

ÿ

Info in prijava:

 

Igrivost - Joga smeha


Lidija Veler

 

PLESI ZA NARAVO
Albinca Pesek

 

 

041 706 431 Vesna 11-20h
041 392 959 Miran  16-18h
041 269 213 Pero 12-20h om

 


Za vrnitev v običajni format kliknite tukaj:
www.pozitivke.net
http://www.pozitivke.net/article.php/24-Srecanje-Druzine-Notranje-SvetlobeDomov
Powered By GeekLog