Ta oblika članka je prirejena za tiskanje, za vrnitev v običajni format kliknite tukaj:
http://www.pozitivke.net/article.php/20201103113922910
Raziskava o navadah in ravnanju z oblačili v Sloveniji

torek, 3. november 2020 @ 11:39 CET

Uporabnik: Sonce

Sodelujte v največji raziskavi o navadah in ravnanju z oblačili v Sloveniji!
Ekologi brez meja, društvo Focus in Pravična trgovina Slovenija smo skupaj zagnali projekt Obleka naredi človeka. Organizacije, ki smo se že leta vsaka na svojem področju zavzemale za okolju in ljudem prijazno modo, združujemo moči. V prihodnjih mesecih bo tako veliko govora o odpadnih oblačilih, pri tem pa nujno potrebujemo vašo pomoč

Potrebujemo podatke
Za spremembo potrošniških navad, proizvodnih praks in državnih predpisov moramo najprej ugotoviti, kako velik problem sploh je pred nami. Z najobsežnejšo in najaktualnejšo raziskavo na področju odpadnega tekstila v Sloveniji bomo lažje ozaveščali mlajše generacije, oskrbovali medije s podatki in statistikami ter pritisnili na vse tiste, ki bi s svojimi dejanji morali biti zgled nam, posameznikom.

Namenite nam 13 minut vašega časa
V sklopu projekta smo pripravili anonimni vprašalnik o navadah in ravnanju z oblačili v Sloveniji. Prosimo vas za 10 minut vašega časa za odgovarjanje na zanimiva vprašanja ter dodatne 3 minute, da našo prošnjo razširite še med svoje prijatelje.  

Izpolnite vprašalnik

Nadaljevanje 
Raziskavo bomo v prihodnjih mesecih oplemenitili še z izkušnjami proizvajalcev, trgovcev, zbiralcev, izposojevalcev in predelovalcev oblačil. Z rezultati vam bomo postregli v drugi fazi projekta, ko bomo nagovorili odločevalce in vas, posameznike. 

Avtor: Katja Sreš

Vir: http://ebm.si/o/sl/

0 komentarjev.


Za vrnitev v običajni format kliknite tukaj:
www.pozitivke.net
http://www.pozitivke.net/article.php/20201103113922910Domov
Powered By GeekLog