Ta oblika članka je prirejena za tiskanje, za vrnitev v običajni format kliknite tukaj:
http://www.pozitivke.net/article.php/20200129014220670
Kobe Bryanta so ubili karmičarji, ampak se bo vrnil!

sobota, 1. februar 2020 @ 05:01 CET

Uporabnik: SENAD

Skupaj z njegovo hčerko Gianno, posadko in drugimi potniki iz helikopterja.

V času se bodo vrnili vsi dobri ljudje, ki so umrli. Nekateri med njimi so mrtvi že več tisoč let. Ves ta čas spijo spanje brez sanj v zavesti njihovega inkarnanta in jih je možno kadarkoli oživeti in vrniti nazaj na Zemljo.

Dobre je, da veste, da nekaj takšnega, kot je »naravna smrt« ne obstaja. Karmičarji nas vse ubijejo na koncu življenja. Oni so avtorji vseh scenarijev za življenja naših inkarnantov, ki se zaključijo s smrtjo.

Karmičarji nas ne vidijo kot resničnih bitij, temveč le kot inkarnacije nekih drugih oseb z drugih planetov. Karmičarji jih prisilijo, da podpišejo pogodbe za inkarniranje in da gredo v inkarnacijo. Vsi inkarnanti dobijo nekaj informacij pred inkarnacijo, med njimi je tudi čas smrti.

Kot pišem v seriji knjig Pisma Palkijem Sporočila mojim prijateljem na drugem planetu, so me v sanjah klicali Fedja. To sem si zapomnil in v prihodnjih budnih sanjah začel spraševati sanjalce s planeta Palki, kdo je ta Fedja. Oni so mislili, da sem to jaz, v resnici pa je bil on le moj inkarnant. Med drugim sem izvedel tudi, da bo živel 78 let, do 2038.

Leta 2017 sem uspel s pomočjo prijateljskih vesoljcev Fedjo izločiti iz mene. Tako smo približno 21 let pred iztekom njegove inkarnacije popolnoma spremenili njegov scenarij. Po karmičnem scenariju bi moral jaz najprej umreti, da bi se on lahko vrnil. Fedja se je vrnil nazaj na Palki in zdaj živiva oba sočasno. Živeli živi!

Na mojo, in, kot boste videli v bližnji prihodnosti, tudi na vašo:), velikansko srečo, sem razkrinkal vesoljsko Laž Karmične organizacije in dokazal, da sem jaz resnično bitje in ne le inkarnacija nekoga drugega. To velja tudi za vas in za vse druge na številnih planetih, ki živijo pod karmičarsko okupacijo.

Glede na to, da smo zelo uspešni pri zaključevanju Karmične organizacije in da tako rekoč vsak dan pričakujem spremembo v svetlobno bitje, predvidevam, da smrti ne bom dočakal. To je zelo dobra novica tudi za vas:)

Tudi če boste za tem umrli, tega ne boste čutili kot nekaj neprijetnega. Naši vesoljci vas bodo takoj oživeli.

Kobe je še vedno živ, počiva in se pripravlja na pregled življenja. Za pregledom ga bodo uspavali in prebudili njegovega inkarnanta, ki se bo vrnil domov.

Pred približno tednom dni sem izvedel od novih obiskovalcev z Venere, ki so bili tudi sami večkrat v inkarnaciji, da ta pregled lahko traja tudi dve leti.

Tu je še eno veliko presenečenje. Zemeljski Kobe ni edini Kobe v tem sončnem sistemu.

Jac, moj prijatelj s Palkija, ki je pri meni od leta 2006 kot energijsko bitje, je rekel, da imajo tudi Palkiji svojega Kobeja. Njega, njegovo hčerko Gianno in vse, ki so strmoglavili s helikopterjem, so naši vesoljci takoj oživeli.

Vsi so leta 2018 dobili nova telesa, tako da so čisto drugačni, kot na Zemlji. Slišal sem, da so si vsi temno in drugačno polti, izbrali nova telesa s svetlo poltjo. Tudi Zemljani si boste lahko izbrali novo polt, ko boste na vrsti za nova, mlada, zdrava in lepa telesa.

Karmičarski scenariji, ki so veljali za Kobeja in druge oživljene na Palkiju, so se z njihovo smrtjo končali. Zdaj lahko živijo, kot sami želijo. Enako kot vse več Palkijev, ki jih naši vesoljci vsak dan oživljajo. Ko enkrat oživijo, jim ni treba več nikdar umreti. Enako bo veljalo tudi za Zemljane.

Dragi prijatelji, ne jokajte, ne bodite žalostni in ne žalujte za nedavno preminulimi in za dlje časa umrlimi, saj s tem hranite karmičarske vesoljske parazite, ki »jejo strah in pijejo bolečino« (iz filma Doctor Sleep) in se hranijo z negativno energijo človeškega trpljenja.

Bodite mirni in ne hranite vesoljskih vampirjev. Namesto tega se raje veselite povratka vaših bližnjih. Z vesoljskimi prijatelji že zelo uspešno zaključujemo Karmično organizacijo, tako da bomo v bližnji prihodnosti začeli z oživljanjem vaših dragih.

Vse najboljše za vse.

Seno

P.s. Predlagam vam, da preberete članek, v katerem boste izvedeli, kako lahko tudi sami dobite nekaj informacij o vašem inkarnantu:

https://www.pismapalkijem.si/2019/10/18/kako-lahko-izveste-kdo-se-je-inkarniral-v-vas/

Več o Karmični organizaciji, inkarniranju in inkarnantih lahko preberete v seriji knjig Pisma Palkijem Sporočila mojim prijateljem na drugem planetu.

1. knjigo si lahko sposodite ali kupite na https://www.biblos.si/isbn/9789612901981,

2. del pa na: https://www.biblos.si/isbn/978961948330

Vabim vas, da se naročite na e-novice za prebujanje, osebni, partnerski in družinski razvoj ter spoznavanje vaše Čudovitosti.

Dobili boste brezplačno knjigo »Kje sta Don Juan in Carlos Castaneda?«, v kateri opisujem primerjavo med starodavnim sistemom za osebnostni razvoj in mojim modelom za prebujanje.

Kliknite tu in se naročite tam:)

https://www.pismapalkijem.si/brezplacna-knjiga/

Dobrodošli in vse najboljše.

1 komentarjev.


Za vrnitev v običajni format kliknite tukaj:
www.pozitivke.net
http://www.pozitivke.net/article.php/20200129014220670Domov
Powered By GeekLog