Ta oblika članka je prirejena za tiskanje, za vrnitev v običajni format kliknite tukaj:
http://www.pozitivke.net/article.php/20190925073955286
Resnica je pomembna!

petek, 27. september 2019 @ 05:02 CEST

Uporabnik: SENAD

Prejšnji teden sem v več Facebook skupinah objavil drugi članek z naslovom Don Juan: resnica ali fikcija? iz moje knjige Kje sta Don Juan in Carlos Castaneda? 4 od the skupin imajo v imenu “Carlos Castaneda”.

Večina komentarjev je bila “Like”, nekateri so bili konstruktivni, nekaj pa je bilo negativnih in so temo zavračali kot nepomembno. Še posebej v eni izmed CC skupin.

Dragi prijatelji, članke iz serije o Don Juanu in Carlosu Castanedu objavljam, da bi predstavil primerjavo med pradavnim tolteškim sistemom za spremembo v svetlobno bitje in mojim modelom za prebujanje, ki vsebuje zelo uporabne in izredno učinkovite vaje za opuščanje škodljivih delnih osebnosti (ali “ega”), ustavljanje uma in še veliko veliko več.

Vprašanje Kje sta DJ in CC? ni retorično, saj na koncu knjige razkrijem, kje sta dva naguala.

V eni izmed skupin, živčni:), in očitno skupini vernikov oziroma t.i. kavč bojevnikov:), ki ne vadijo (tolteški bojevnik ne zapravlja energije za kritiziranje, kaj šele za dramatiziranje in ogroženo reagiranje, saj je opustil samo-Pomembnost in strah), so blokirali prvi članek Kje sta DJ in CC?, tako da so obiskovalci začeli s komentarji na drugi članek Don Juan: resnica ali fikcija?

Predvidevam, da večina komentatorjev v tej skupini sploh ni prebrala članka:), kaj šele brezplačne knjige. En od dramatičnih komentarjev in sovražnih reakcij je bila izjava, da “oni”, čeprav je to izjavila ena oseba:), že vedo vse in da ne potrebujejo novih informacij.

Čemu potem skupina?:)

Drugi komentator je bil tako močno “jasnoviden”, da je prebral le naslov članka in je takoj “vedel”, da nisem prebral Castanedinih knjig in da ne vem ničesar o tolteških vajah:)

Prebral sem vse Castanedine knjige, in to večkrat, preizkusil in vadil vse vaje, ki sem jih lahko, vključno s Tensegrity vajami. Pred 30 leti sem se naučil budno sanjati s Carlosovo knjigo Umetnost sanjanja in še danes redno budno sanjam. In to kako:)

Minimalni higienski minimum je, da najprej prebereš članek in ga šele potem komentiraš:)

Nekateri pravijo, da vprašanje glede resnice ali fikcije ni pomembno. Je.

Ali je pomembno, ali je biblija resnična, ali ne? Ali je pomembno, ali so lažne novice laži? Ali je pomembno, če ste vi resnični, ali lažni? Ali je pomembno, ali živite v poštenem razmerju? Ali je pomembno, ali živite v resnici, ali v laži?

Zame je resnica zelo pomembna. Jaz želim resnico, samo resnico in nič drugega kot resnico.

Značilni znaki neprebujenih in nezavedajočih se oseb srednjih in starejših let so obup, cinizem, razočaranje, resignacija, in tudi agresivnost, in to celo do oseb, ki jim želijo dobro:)

Don Juan bi rekel, da jih je premagal strah. Odpovedali so in se predali.

Svojo kapitulacijo do življenja in do sebe izražajo z istimi besedami kot komentatorji v omenjeni nastrojeni in sovražni skupini: “ni pomembno”.

Iste teme in vprašanja so bila nekoč za njih pomembne, a danes niso več. Zdaj je prepozno, se že temni, konec je:)
Na pogled se zdi, da so skoraj živi, a so že mrtvi. Napis na njihovem grobu pravi: “Umrli pri 30, pokopani pri 60.”.:)

O teorijah in dejstvih. Kako lahko vemo, kaj je res in kaj ni?

Mnogi bralci Castanedinih knjig so sprejeli tolteški mit o Orlu, Orlovo pravilo in Orlovo darilo kot Sveto Resnico, čeprav niso imeli nobene možnosti, da bi preverili resničnost tega mita. Jemljejo ga zelo resno, celo preresno:), medtem ko trdijo, da “ni pomembno, če je resničen, ali ne:)

Naslov enega poglavja v moji knjigi o DJ in CC je Carlos Castaneda kot Cerkev bralcev njegovih knjig:)

Tistim, ki vas to zanima, predlagam, da preverite vse, kar morete v Castanedinih in v tudi knjigah vseh drugih avtorjev. Potem boste vedeli, kaj je res in kaj ni. V Castanedinih knjigah lahko preizkusite nekaj vaj, vse ostalo je čista teorija.

Nobene potrebe ni, da zavračate stvari samo zaradi tega, ker jih ne morete preveriti. Ostanite odprti, ohranite zanimanje za zadevo in morda boste vi ali nekdo drug nekega dne imel možnost, da zadevo preveri, izve resnico in jo pove tudi drugim.

Enako je tudi z mojo informacijo o trenutnih prebivališčih Don Juana in Carlosa Castaneda. Vem, da tega ne morete preveriti, jaz tudi ne, le s to razliko, da imam jaz vse razloge, da verjamem, da je informacija resnična. Oseba, ki mi je to povedala, Emi z Venere, mi je povedala še na desetine drugih informacij, ki sem jih lahko preveril in so bile 100% resnične.

Nekega dne bom imel možnost preveriti tudi informacijo o DJ in CC. Vse, kar bom izvedel, bom povedal tudi vam.

Enako velja tudi za moje knjige. Nekatere stvari ne boste mogli preveriti, druge z lahkoto.

Vabim vas, da preizkusite moje vaje za prebujanje in preverite, če vam koristijo. Vaje so v 1. knjigi Pisma Palkijem Sporočila mojim prijateljem na drugem planetu, ki si jo lahko kupite ali sposodite na: https://www.biblos.si/isbn/9789612901981

Resnica je pomembna, zelo pomembna in življenjsko pomembna. Pomembno je poznati resnico že zaradi resnice same. Z resnico smo suvereni in ljudje z znanjem, kot bi rekel Don Juan. Brez znanja smo samo nevedni in odvisni od drugih, ki vedo.

Zato je tudi pomembno, če je Don Juan resničen, in to ne glede na dejstvo, da so njegove vaje zares koristne. Jaz vam lahko že zdaj povem, da je tudi DJ resničen, da je živ in da živi v našem vesolju. V ne tako oddaljeni galaksiji:) Več si preberite v moji brezplačni knjigi.

In, življenjsko pomembno, v resnici preživimo, v laži umremo.

Karmičarji iz Zle Karmične organizacije, ki straho-vlada v naši galaksiji in v našem sončnem sistemu, trdijo, da mi sploh nismo resnična bitja. Pravijo, da smo mi le inkarnacije nekih drugih oseb z drugih planetov.

To ni res. To je velika laž. Karmičarji še vedno vladajo, tako da je (skoraj) vse po njihovem (na planetu Palki smo že ukinili Karmično organizacijo). Po prvi in fizični smrti in po pregledu ravno minulega življenja nas izklopijo in vklopijo našega inkarnanta. Mi umremo še drugič, naš inkarnant se vrne domov in živi naprej. On živi, mi ostanemo mrtvi.

V resnici mi nismo samo živi kostumi za karmičarske drame, mi smo resnična, originalna in samostojna bitja.

Z našo ekipo na Palkiju in prijateljskimi vesoljci že zaključujemo Karmično organizacijo. Z njo bomo pokopali tudi njihovo Smrt in živeli za vedno.

Karmičarska Smrt je čisto birokratska zadeva in je v resnici popolnoma nepotrebna. To je izraz njihovega nasilja nad nami.

Vse, ki so bili po karmičnih scenarijih ubiti, bomo oživeli. Tudi samo umrli so bili v resnici ubiti, saj so scenarije za njihova življenja in smrti napisali karmičarji.

Zato je resnica pomembna, zelo pomembna in življenjsko pomembna. V resnici preživimo, v karmičarski laži umremo. Živeli!

Vse najboljše za vse.
Seno

Brezplačno knjigo Kje sta Don Juan in Carlos Castaneda? dobite, ko se naročite na e-novice za osebno, partnersko in družinsko prebujanje na: https://www.pismapalkijem.si/brezplacna-knjiga/

P.s. V knjigi res razkrijem, kje sta Don Juan in Carlos Castaneda. Oba sta živa, en bolj kot drugi:)

Če vam bo knjiga všeč, napišite prijazen komentar.

Hvala!

0 komentarjev.


Za vrnitev v običajni format kliknite tukaj:
www.pozitivke.net
http://www.pozitivke.net/article.php/20190925073955286Domov
Powered By GeekLog