Ta oblika članka je prirejena za tiskanje, za vrnitev v običajni format kliknite tukaj:
http://www.pozitivke.net/article.php/20190724015927768
Karmičarji, Serija, 5/12

ponedeljek, 5. avgust 2019 @ 05:02 CEST

Uporabnik: SENAD

Dragi prijatelji,

danes vam predstavljam lažne karmičarske učitelje, ki se pretvarjajo, da nas z Zlom učijo Dobrega.

Oni niso učitelji, temveč mučitelji. Planeti niso učilnice, temveč mučilnice.

Z zahrbtno lažjo, da je vesolje v neravnotežju zaradi Zla, ki ga v resnici oni sami povzročajo, povečujejo in poveličujejo, trdijo, da oni skrbijo za ravnotežje med Zlom in Dobrim. Tako so nam vsilili Zlo kot nekaj normalnega, potrebnega, koristnega in celo nujnega.

Mi smo Bitja Čistega Zavedanja in v njem ni niti pikice Zla. To je naša Resnica. Zlo ni naravno, ni potrebno in je zelo škodljivo, uničevalno in smrtonosno.

Na našo velikansko srečo se nasilni »pouk« končuje, tako da bomo kmalu zaprli to šolo Zla za vedno.

Brez Učitelja ni učenca, brez Guruja ni sledilca in brez Gospodarja ni sužnja. Da bi bili lahko višji, morajo biti nižji. Seveda se vsakdo lahko okliče za Učitelja, Guruja in Gospodarja, a brez učenca, sledilca in sužnja ne more odigrati svoje vloge v celoti. Karmičarji za svoj obstoj nujno potrebujejo igralce, ki bodo igrali njihovo igro. Oni jo imenujejo »Šola« in se še enkrat zlažejo.

Tudi inkvizitorji so se lažno predstavljali kot pravni red, v resnici pa so bili le navadni sadisti, ki so se izživljali nad ljudmi. Karmičarji, inkvizitorji in sadisti, vsi isti, so nasilni zaradi svoje osebne potrebe po nasilju. Potrebo po mučenju drugih so hinavsko zamaskirali v karmično teorijo o nujnem ravnotežju Zla in Dobrega.

Tudi največji imperiji se začnejo z eno osebo, z njenimi idejami, željami in potrebami. Tako je tudi prvi karmičar nekoč začutil potrebo po nasilju nad drugimi. Ker je nasilje preveč banalno, ga je zamaskiral v »Šolo«.

Svojo osebno potrebo po nasilju nad drugimi je institucionaliziral in jo »uzakonil« v »Duhovno Šolo«. To je prikazal kot edino pravilno duhovno pot in osebnostni razvoj. Nekateri so mu nasedli in mu omogočili, da se v imenu lažnega napredka neomejeno sadistično izživlja tudi nad njimi.

Karmičarska formula Dobrega in Zla

Karmični sistem temelji na ideji, da je vesolje v neravnotežju in da ga je treba uravnoteževati. Za njih je vesolje slabo, zato ga je treba poboljšati. Poboljšujejo ga tako, da povečujejo količino Zla, da bi ga bilo vsaj 50%.

Če je samo Dobro, ni dobro. Šele ko je najmanj polovica vsega Zla, je dobro. Dobro in Zlo je treba združiti in ju dati v vago, 50:50, fifty-fifty. Šele potem je Svet dober.

Za njih so tudi ljudje slabi in neuravnoteženi. Predvsem zato, ker so kot naravna bitja premalo Zli. Slabe ljudi poboljšajo tako, da jim vsilijo inkarnacije, v katerih bodo delali Zlo:) Šele potem so dobri.

Tako delujejo tudi t.i. psiho strokovnjaki, ki v sodelovanju s farmacevtsko industrijo samo »zdravijo« (a ne ozdravijo, kot je rekel eden izmed njih) t.i. mentalno bolne. Ti naj bi bili kemijsko neuravnoteženi, zato jim dajo psiho »zdravila« oziroma kot pravi Sanja, škodila.

Tako pridejo v vago »normalnosti«. Ko so neuravnoteženi zadeti, so v vagi. Šele zadeti so normalni. Za dobro vago jim predpišejo dvojno porcijo:)

To je seveda navadna prevara, saj omamljanje ni niti zdravljenje niti ozdravljanje. Z namernim zadevanjem jim samo še povečajo neprijetnosti in jih še bolj vržejo iz ne-ravnotežja. Najprej so bili samo v »kemijskem neravnotežju«, potem pa so še omamljeni. In tako dvojno iz-ravnoteženi:)

Tako kot karmičarjem, ki jim ne gre za naš razvoj, ampak za njihove sebične potrebe po nasilju nad drugimi in hranjenju z negativno energijo, tudi »psiho strokovnjaki« ne delajo zaradi zdravja ljudi. Farmacevtske in zdravstvene organizacije so kapitalistična in profitna podjetja, ki poslujejo zaradi povečevanja profita.

Zato kot pravi trgovci »mentalno bolne« strašijo in silijo, da morajo tablete redno in obilno jemati, in to do konca življenja. S tem si kot legalni dilerji zagotovijo odvisnika in stranko za stalno. Ena od njihovih najljubših izjav je:«Dozo bo treba povečati.«.:) Če hočejo letošnji finančni načrt uresničiti in povečati profit za 10%, bo treba doze res močno povečati. Saj jih tako častijo zavarovalnice:)

Enako delajo tudi karmičarji, ki inkarnante najprej na silo zastrupijo z Zlom v prvem življenju, potem pa jih lažno in še enkrat nasilno »zdravijo« še z drugim Zlom v drugem življenju, ko morajo odplačati slabo karmo. Za karmičarje so naravni ljudje slabi in bolni. Šele ko jih na silo prežamejo z Zlom v vseh mogočih oblikah, so »dobri« in »zdravi«.

Se nadaljuje.

Senad Dizdarević

0 komentarjev.


Za vrnitev v običajni format kliknite tukaj:
www.pozitivke.net
http://www.pozitivke.net/article.php/20190724015927768Domov
Powered By GeekLog