Ta oblika članka je prirejena za tiskanje, za vrnitev v običajni format kliknite tukaj:
http://www.pozitivke.net/article.php/20190722055240463
Karmičarji, Serija, 4/12

četrtek, 1. avgust 2019 @ 05:02 CEST

Uporabnik: SENAD

Dragi prijatelji, v današnjem članku boste spoznali resnico o Obstoju in sočasnosti ter karmičarske laži o »Stvarniku« in bogovih.

V zaporedju umremo, v sočasju živimo

Poglejmo še konkretno, kaj pomeni za nas kot ljudi zaporedni ali sočasni model sveta. Zaporedni model razlaga, da obstaja eno prvotno in centralno bitje, bog, ki odloča o vsem. Potem so tu še periferna bitja oziroma le njegovi deli, t.i. udi, oziroma orodja, ki izvajajo, kar jim on ukaže.

V resnici obstaja več bogov, saj so bogovi le neka druga bitja, ki so tehnološko bolj razvita od nas in ali živijo v višjih dimenzijah kot energijska bitja.

Nekateri med njimi mislijo, da so zaradi tega že tudi večvredni, a niso. Številni se celo predstavljajo kot Eni in Edini.

Biti bog je tudi funkcija, ki jo lahko izvajajo tudi druga bitja. Takšni bogovi so lahko tudi ljudje in škrati. Le s tem, da funkcijski bog ni En in Edini, saj ga po koncu mandata lahko zamenja nek drugi škrat.

V sočasnem modelu smo vsi enakovredna bitja in imamo kot subjekti vsi pravico do suverenosti. Sami lahko odločamo o tem, kako želimo živeti. Brez škodovanja drugim, saj takšna pravica ne obstaja.

Vsi smo posamični in originalni viri Življenja. Nismo le deli drugih bitij, kot govori zaporedni model in nekateri bogovi, temveč smo resnična in samostojna bitja z lastnimi osebnimi identitetami, ki nas jasno razlikujejo od drugih bitij. Seveda smo med seboj povezani, in to na številne načine, a smo še vedno posamični in originalni.

Karmična razlaga Življenja, ki temelji na zaporednem, vzročno posledičnem ne-razumevanju sveta, je najnižja možna razlaga, saj karmičarji za njihov sistem nujno potrebujejo 50% Dobrega in 50% Zla. Da bi tako ohranjali vago, morajo sami ustvarjati in ohranjati Zlo. Kot sadisti, zelo uživajo v svoji krvavi matematiki.

Prebujeno, Zavedajoče se in Ljubeče bitje ne potrebuje Zla* za svoje življenje. Življenje prebujenega ni izven niti ni v ravnotežju, saj ideje ravnotežja sploh ne potrebuje. Tako kot Čisto Zavedanje – naša Bit, ki je popolna takšna, kot je. Ni je potrebno dajati v vago ali uravnoteževati. To tudi ni mogoče.

*Zlo z veliko združuje vsa posamična in mala zla.

Karmični sistem je lažen, ni možen in je prevara.

Lažen je, ker se vse dogaja sočasno.

Ni možen zato, ker ni možno 100% uravnotežiti obojestranskih izkušenj, saj tega ni možno digitalno natančno niti izmeriti niti uresničiti.

Zato je arbitraren, samovoljen in stvar dogovora posameznikov, ki so pri tem zelo subjektivni. Danes takšni, jutri drugačni.

Karma se tudi kar dodaja, zbriše, se prenaša z enega na drugega ter nadomešča slaba z dobro.

Karmični sistem je prevara, ker morajo eni prevzemati odgovornost za dejanja drugih. To je tako, kot da bi moral iti Janez v zapor zaradi dejanj, ki jih je naredil Jože. In še to pred tisoč leti na nekem drugem planetu. In s tem, da ne Janez ne Jože sploh ne vesta drug za drugega.

V resnici ni ne prejšnjih ne prihodnjih življenj, vsa življenja se odvijajo sočasno. Vsak ima le eno, svoje lastno življenje. Vprašanje je le, kako dolgo je. S tem, da vmes lahko tudi dlje časa spi:)

Naj spomnim, vse, ki so kadarkoli živeli in so jih karmičarji po smrti izklopili, je možno znova oživeti.

Sistem, ki ne deluje za korist vseh udeležencev, slej ko prej propade. Karmični sistem že razpada, saj kot večina ne želimo sodelovati v tej kombinaciji laži, prevare in nasilja. Tako kot vse druge diktature, bo tudi karmični sistem propadel, in to od znotraj.

Karmičarska razlaga Življenja je najnižja in najbolj nizkotna razlaga Življenja, kar jih je. Nizkotna v smislu izkoriščanja nevednosti udeležencev za sebične koristi karmičarjev.

Mi kot prisilni udeleženci tega horor šova v resnici nismo prostovoljni člani karmične organizacije, saj nihče od nas nima z njimi ne ustnega dogovora ne pisne pogodbe.

Ne glede na to, se karmičarji pretvarjajo, da smo njihova last. Naj naredijo referendum, če si upajo:)

Se nadaljuje.

Senad Dizdarević

0 komentarjev.


Za vrnitev v običajni format kliknite tukaj:
www.pozitivke.net
http://www.pozitivke.net/article.php/20190722055240463Domov
Powered By GeekLog