Ta oblika članka je prirejena za tiskanje, za vrnitev v običajni format kliknite tukaj:
http://www.pozitivke.net/article.php/20190718045450829
Karmičarji, Serija, 2/12

sreda, 24. julij 2019 @ 05:02 CEST

Uporabnik: SENAD

Dragi prijatelji,

lepo pozdravljeni, tu je drugi del serije o Karmičarjih.

Lahko pričakujete, da vas bodo poskušali odvrniti od branja, saj ne želijo, da bi ljudje vedeli, kdo jih hinavsko in zahrbtno muči, izkorišča in zlorablja. Njihove poskuse boste opazili kot tuje misli:”Kaj če ti to. To ni nič. To ni res. Mi sploh ne obstajamo:) Raje pojdi v bife:)” itd.

Lahko vas poskusijo tudi prestrašiti, a se ne dajte. Ne dovolite nikomur, da vam prepreči, da bi spoznali resnico o karmičarskih zlobnežih in o vaši Čudovitosti. Izvolite.

Neprebujeni mislijo, da so ljudje, Slovenci, direktorji, vse drugo, le to, kar so v resnici, ne. Neverjetno je, da lahko sploh živimo, ne da bi vedeli, kdo smo. Ljudje so vrsta bitij, Slovenci so vrsta nacionalnih vlog, tudi direktorji so vrsta vloge. V resnici smo najprej Bitja Čistega Zavedanja in šele potem vse drugo. Prebujeni se tega zavedamo in tako tudi živimo. Mi smo igralci, ki igramo vloge. Neprebujeni so le vloge, ki mislijo, da so igralci, ki igrajo vloge:)

Brez Čistega Zavedanja in brez naše Biti smo le prazne vreče mislečega in požrešnega mesa, le zombiji, ki se zažirajo v Življenje. Seveda smo tudi ljudje, tudi Slovenci in tudi direktorji, vendar smo in bomo vedno najprej Bitja. In kot Bitja Čistega Zavedanja bomo ljudje in Slovenci in direktorji, in to koristni za vse, ne le za svoje sebičnosti.

Na zaporednem modelu sveta temelji karmični sistem vzroka in posledice, ki je vzrok naslednji posledici in tako naprej. Zaporedni model sveta ni resničen, zato je tudi karmični sistem lažen. V resnici se vse dogaja sočasno. Resnični model Obstoja je sočasni model. V zaporednem modelu umiramo in umremo, v sočasnem živimo. Za večno.

Život je feferon

Kot vemo, so dejstva dejstva, razlage pa razlage. Za vsako dejstvo se lahko najde na stotine razlag, a te ne spremenijo dejstva, da je dejstvo dejstvo. Takšno dejstveno dejstvo je Obstoj. Obstoj obstaja.

In to ne glede na razlage, in teh razlag je ogromno. Samo na Zemlji je več kot tisoč religij in duhovnosti in vsaka ima svojo Razlago Vsega. Tudi znanost ima svojo.

Obstajajo številne teorije, miti in pravljice o temu, kako naj bi nastal Svet in ljudje in vse to. In potem so tu še razlage o smislu Življenja.

Življenje naj bi bilo vse drugo, le Življenje ne. Tako naj bi bilo Življenje Šola. Po tej razlagi naj bi obstajali Učitelji in učenci. Učitelji so pametni, močni in sposobni, učenci pa neumni, šibki in nesposobni. Učitelji učijo učence, kako je treba pravilno živeti. Če so pridni, so nagrajeni, če so poredni, so kaznovani. Ko učenci končajo šolo, bodo znali živeti.

Življenje naj bi bilo tudi Test. Obstajajo Testerji in testiranci. Testerji so dobri, testiranci so slabi, zato jih je treba preizkusiti. Skozi preizkušnje bodo dokazali, da so dobri. Dobri bodo preživeli, slabi bodo izločeni. Dobri bodo postali Testerji, ki bodo naprej preizkušali slabe.

Življenje naj bi bilo tudi Vojna. Ta razlaga pravi, da obstajajo Komandanti in vojaki. Komandanti ukazujejo, vojaki pobijajo. Kdo pobije več sovražnikov, zmaga. Kdor izgubi, je poraženec. Zmagovalci so boljši, poraženci so slabi. Kdor zmaga, vzame vse. Kdor izgubi, izgubi vse.

Potem je tu še Življenje kot Posel, Služba in Dolžnost, Tekmovanje, Misija, Eksperiment, Zapor in Poboljševalnica. In seveda Trpljenje, kot je govoril Buda. On je tudi aktivno širil in razširil karmično razlago Življenja po planetu. Lažno razlago, seveda.

»Život je feferon, crven ili žut, kratak, ali ljut!« Tako so ga živeli Buldožerji, svojih dnevov dni. In še Življenje za vse, ki so obupali nad Njim, Življenje je Iluzija. Nič ne obstaja, le zdi se vam, da je nekaj. Tudi vas ni, le zdite se sami sebi:)

Vse te razlage so lažne in predstavljajo nasilje nad Življenjem. V resnici je Življenje Življenje. Posamezna bitja živimo svoja življenja, vsa skupaj so Življenje z veliko.

Se nadaljuje.

Vse najboljše za vse.

Senad Dizdarević

0 komentarjev.


Za vrnitev v običajni format kliknite tukaj:
www.pozitivke.net
http://www.pozitivke.net/article.php/20190718045450829Domov
Powered By GeekLog