Ta oblika članka je prirejena za tiskanje, za vrnitev v običajni format kliknite tukaj:
http://www.pozitivke.net/article.php/20190707194823979
Strah pred sevanjem škodljivejši od sevanja samega

ponedeljek, 22. julij 2019 @ 05:02 CEST

Uporabnik: Pozitivke

Mnoge študije kažejo, da je sevanje škodljivo za zdravje ljudi. Kar pa ga dela še škodljivejšega pa je strah pred sevanjem. Kar opažam je, da mnogi to izkoriščajo za osebne interese bogatenja, promocijo raznih zaščit. Saj ne, da tiste, ki so certificirane ne ščitijo – ščitijo.

Vendar ti, ki to promovirajo hodijo že v skrajnosti zdravega razuma. Kot sem že v naslovu navedel, kaj je škodljivejše sevanje samo ali strah pred sevanjem. Ta agresivna prodaja ustvarja še več strahu in s tem več negativnih stranskih učinkov sevanja. Vsi, ki pa se ukvarjamo z osebno rastjo vemo, kaj strah lahko povzroči.

Rad bi vam predstavil svojo verzijo tega, sami pa se odločite, kaj vam bolj odgovarja. Moja verzija zaščite je popolnoma brezplačna. Pri svojem delu se nerad poslužujem kakršnih koli fizičnih pripomočkov. Edini fizični pripomoček je moje fizično telo. Že leta nazaj, ko sem prebral kakšen članek o sevanju. Je bil moj odgovor temu članku, meni to ne škodi sploh ne pride do mene. Nisem se pretirano obremenjeval s tem in tako sem tudi čutil znotraj sebe. Kar je zelo velikega pomena pri temu. To sem počel popolnoma spontano. O tem sem začel razmišljati šele po temu, ko sem dal narediti meritev svojega potenciala radiestezistu. Rezultat me je presenetil, niti nisem vedel, da bo meritev vključevala tudi to. Meritev je pokazal, da moje telo ni izpostavljeno nobenemu sevanju ne naravnemu ali umetnemu. Teh sevanj je popolnoma čisto. Začel sem se spraševati, kaj počnem drugače! Po temu sem začel povezovati stvari v celoto. V bistvu je stvar popolnoma enostavna.

Gre se za strahove, kot na vseh drugih nivojih življenja. Ni dovolj, da si ti rečeš, da ti sevanje ne škodi. Ko pa ob tem čutiš, da te nekaj blokira. Ter ta misel ne steče lepo skozi telo. Ampak se nekje ustavi. Tam, kjer se misel ustavi se ustavi tudi sevanje. Brskajte po sebi očistite blokado. S tem postanete pretočni. Sevanje bo šlo skozi vas. Škodo povzroča takrat, ko se zadržuje v telesu. To terja vaš čas, energijo. Rezultati niso čez noč. Zaščita čudežno reši čez noč. Jaz zase iščem drugačne rešitve. Kot sem že dejal nisem ljubitelj pripomočkov. Nisem prišel na zemljo, da bi zbiral zemeljsko kramo.

 Naj pa vas tudi ta moja varianta ne odvrne od tega, da se opozarja na nevarnosti sevanja. To pa zato! Sevanje škodi. S tem, ko se kriči o temu. Spodbujamo znanstvenike in elite, da začnejo razmišljati o drugih možnostih. Ravno te druge možnosti jih lahko pripeljejo do možnosti, da razvijejo tehnologijo, ki ne bo imela stranskih učinkov. Kar pa je bistvo, da ustvarimo novo Zemljo, ki ne bo imela nobenih negativnih stranskih učinkov. Take Zemlje si jaz želim!

Darko Pregelj

Vir: www.svetloba.si

0 komentarjev.


Za vrnitev v običajni format kliknite tukaj:
www.pozitivke.net
http://www.pozitivke.net/article.php/20190707194823979Domov
Powered By GeekLog