Ta oblika članka je prirejena za tiskanje, za vrnitev v običajni format kliknite tukaj:
http://www.pozitivke.net/article.php/20190628155058618
Pogled na tumor, rak z znanjem petih bioloških zakonov 1. del

petek, 5. julij 2019 @ 05:02 CEST

Uporabnik: Pozitivke

Pozdravljeni, tokratna tema je nadaljevanje obravnave raka in/ali tumorja kot skrivnost minulega stoletja skozi znanja in poznavanja naturopatinje Romine Salvi iz Izole. Predstavljen pristop je podprt z znanjem in vѐdenjem Nove germanske medicine Petih bioloških zakonov, ki ga mnogi zdravniki in zdravilci, tudi v Sloveniji s pridom in modro uporabljajo.

Z Novo germansko medicino sem se srečal v drugem letniku Šole za evolutivno naturopatijo iz Nove Gorice, na kateri že šesto leto poučujem Nutricionizem skozi antropozofsko medicino, šolo pa obiskujem kot študent in prevajalec obenem.

Glede na vedno bolj zahtevne izzive, pomanjkanja širine pri postavljanju diagnoz, številne nesonarvne prijeme pridobivanja ravnovesja in skupne točke v obliki poznavanj in delovanj obeh medicin, sem se odločil za razširjeno obravnavo danes še kako pomembne teme. Malce se bo vsekakor potrebno potruditi. Ne pozabimo, da nas predvsem zahtevnejše branje dovolj resnične in modre vsebine, lahko krepi v procesih pridobivanja poznavanj in razpiranja zavesti, čeprav se temu pogosto naš um in ego zoperstavljata.
Zatorej pogumno in vztrajno, postanimo kot kaplja, ki raztaplja kamen ali skalo.
Franc Božjak
»
Romina Salvi pripada prvi generaciji diplomantov Šole za evolutivno naturopatijo iz Nove Gorice. Z naravnimi pristopi k zdravljenju se ukvarja že od leta 2004. Kaj več o njej si lahko preberete na njeni spletni strani http://naturopatija.si/

TUMOR IN RAK Z VIDIKA PETIH BIOLOŠKIH ZAKONOV NOVE GERMANSKE MEDICINE

Nova germanska medicina (znana tudi kot biologika, bio-logična medicinaali nova medicina)temelji na Petih bioloških zakonih, ki jih je odkril nemški zdravnik internist, onkolog, fizik in teolog dr. Ryke Hamer, ki je svoje tuzemeljsko bivanje zaključil 2.7.2017. Gre za obsežen medicinski sistem, ki je še vedno v evoluciji in tudi tisti, ki ga pri svojem delu upoštevamo, se ga še vedno učimo in v praksi, v mejah svojega znanja preverjamo.

Odkritja dr. RykejaHamerja popolnoma obrnejo dosedanjo medicinsko paradigmo na glavo, saj dokazujejo, da »bolezni« kot je rak, niso okvare organizma, temveč pomembni smiselni biološki posebni programi oz. superprogrami narave, ki so namenjeni podpori posameznika med nepričakovanimi, močno stresnimi dogodki, ki jih organizem občuti kot biološki konflikt. Še več - njegove raziskave vsebujejo znanstvene dokaze, da so rakaste celice v resnici specializirane celice, ki aktivno sodelujejo pri delovanju tistih organov ali tkiv, ki jih organizem potrebujeza soočenje inpreživetje v konkretnem biološkem konfliktu, v katerem smo se znašli. Videli bomo, da je tumor oz. rak, lahko vse kaj drugega, kot smrtna obsodba.

Peti biološki zakon nas uči, da v naravi ni »malignega« ali »benignega«, dobrega ali slabega, temveč je vse, kar življenje počne, smiselno za obstoj.V naravi se nič ne zgodi naključno. Živim organizmom razni dogodki služijo, da se učijo prilagajanja, najdejo rešitve in so fleksibilni tudi v najbolj nepričakovanih in spreminjajočih se situacijah in tudi človek, kot naravno bitje, podlega tem zakonom. Prav vsi dogodki, pa naj so za naše razumevanje še tako grozni, kruti in destruktivni, podlegajo temu zakonu, čeprav jih ljudje s svojim dojemanjem skozi um in čustva, na splošno dojemamo kot slabe - vključno z boleznijo, njenimi fizičnimi manifestacijami in psihološkimi stanji, ki jo spremljajo.

Da bi po logiki bioloških zakonov prišli do vzrokov bolezni, se moramo vprašati naslednje: kateri so simptomi, ki se dejansko manifestirajo, ne glede na to, s katero etiketo (diagnozo) jih označujemo? Odgovorov za tumor in rak bo seveda več. Odvisno od tkiva, na katerem nastane. V nobenem primeru pa ne gre za maligne pojave, ki bi želeli spodkopati homeostazo, ogroziti zdravje in uničiti organizem.

SE NADALJUJE

0 komentarjev.


Za vrnitev v običajni format kliknite tukaj:
www.pozitivke.net
http://www.pozitivke.net/article.php/20190628155058618Domov
Powered By GeekLog