Ta oblika članka je prirejena za tiskanje, za vrnitev v običajni format kliknite tukaj:
http://www.pozitivke.net/article.php/20190628134739545
27. leto Srečanj Družine Notranje Svetlobe - Odkrij svoje Darove in živi svoje Življenje

petek, 28. junij 2019 @ 13:47 CEST

Uporabnik: Pozitivke

27. leto Srečanj Družine Notranje Svetlobe

Šport hotel, Pokljuka, od ned.,30.6., do petka, 5. julija 2019

Odkrij svoje Darove
in živi svoje Življenje

PROGRAM po DNEVIH in URAH - glej razpredelnico SPODAJ in TUKAJ (download v PDF obliki)

PREDSTAVITEV PROGRAMA in PREDAVATELJIC

Vabljeni na
Srečanje Družine Notranje Svetlobe, ki poteka od nedelje, 30. 6. do petka, 5. 7. 2019.
Srečanje je odprto za vse, ki želijo delati na sebi.
Lahko pridete tudi za 1 dan ali 1 delavnico.
Več spodaj in v programu v prilogi.

Dragi prijatelji-ce

Letošnje Srečanje Družine Notranje Svetlobe je namenjeno odkrivanju darov v nas samih ter prepoznavanju izzivov, ki jih nosimo v sebi in bi jih želeli odložiti na svoji Poti do udejanjanja svojih darov (potencialov).

Zato naslov srečanja »Odkrij svoje Darove in zaživi svoje Življenje« prinaša v moje, tvoje, vaše Življenje priložnost za spremembe, da zaživimo v svetu, ki si ga želimo in ki ga sami ustvarjamo s harmoničnimi odnosi..., ki so (mnogokrat) odvisni od naših misli in čustev.Izbira je naša, je moja, je tvoja....

27. leto teče, odkar smo začeli v Sloveniji s srečanji z namenom, da bi se "prebudili" in zaživeli vsak svoje sanje na našem prelepem koščku slovenske zemlje. 

Dopoldanske delavnice nam bodo pomagale prepoznati in odložiti tisto, kar nam ne služi več..., da bomo lahko popoldan prepoznavali svoje darove in ustvarjali....
Večeri pa bodo namenjeni druženju, petju in delitvi uspešnih načinov (skozi zgodbo, film...) soočanja z življenjskimi izzivi.

Misel, ki sem jo slišala na nekem predavanju o skrbi za lastno fizično in materialno zdravje, mi je dala misliti in dala globoko spoznanje o moji lastni naravnanosti....

KAM USMERJAM SVOJE MISLI?
Tja, kamor gre moja misel, tja gre moja energija. 
Kamor gre moja energija, gre moja pozornost. 
In kamor gre moja pozornost, tja vodijo moje poti....in moje življenje....
KJE ŽELIM BITI in KJE ŽELIM ŽIVETI? V kakšnem svetu želim živeti?

Izbira je samo moja in izbira je samo tvoja...
Škarje in platno svojega življenja ima vsak sam v svojih rokah...
Misel znane osebe je bila: »Ljudje v življenju vidijo probleme, jaz vidim priložnosti.«
In ta oseba je, namesto da bi se pritoževala, ustvarila nekaj, kar je ljudem izboljšalo življenje.

PREDSTAVITEV PREDAVATELJEV in VODIJ PROGRAMA

Tokrat bodo z nami svoje znanje, izkušnje in spoznanja delili in v nas prebujali naše lastne darove:
Meta Fonda, Biljana Bitenc,
Jožica Ramšak, Sabina Remškar,
Urša Makovec, Klemen Frank iz Kluba Orfej,
Željko Stepanovič, Igor Štrucelj s filmom May I be Frank,
Milena Špindler, Nataša Čebulj in …še kdo….

META FONDA pravi zase, da je bitje, ki ljubi življenje. Vsa spoznanja in izkušnje, ki jih bo delila z nami, so sad njenega učenja iz njene bogate življenjske poti. Meta je gradbenica, družinska psihoterapevtka in učiteljica masaž.
Zjutraj bo vodila vaje za hrbtenico, da bomo zmogli pokončno nositi svoje življenjske izzive, tekom tedna nam bo pokazala tudi praktične masažne – dotikalne prijeme za prilagajanje spremembam. Vsak dan se bomo naučili narediti nekaj dobrega za svoje telo, da bomo lahko radostno prebivali v njem. Vajam bodo sledile meditacije, ki nas bodo po korakih popeljale skozi nivoje telesa, duše in duha do povezanosti s samim seboj.

BILJANA BITENC od 1991 leta raziskuje in izkuša ezoterična vedenja z namenom, da bi se popolnoma prebudila. Že na začetku poti jo zanimalo zdravilstvo, vzroki bolezni, počutje, zaznave, ki se manifestirajo v fizičnem in psihičnem svetu ter vplivi energij, ki nas obkrožajo in so del nas. Preko zavedanja in povezanosti z višjim jazom doživlja videnja, ki ji omogočajo vpoglede v različne situacije, v katerih se ljudje znajdemo na poti prebujanja.
Želja po vedenju, kaj je v ozadju, jo vodi skozi zanimivo in uporabno pridobivanje znanja pri svetovno znanih učiteljih, kot so Dolores Cannon, ki vodi QHHT Academy (QuantumHealingHypnosisTherapy) – kvantno zdravljenje v hipnotični regresiji; dr. Samuel Sagan, ki vodi Clairvision šolo (šola meditacije in prebujanja); Karen Kingston, ki uči SpaceClearing (čiščenje energij in posvetitev prostora), Guy Steven Needler, avtor in pionir duhovne fizike (AuthorandPioneer in SpiritualPhysics). Ustanovila je Društvo Solar logos z namenom, da prebuja zavest ljudi z različnimi preizkušenimi metodami, ki so se izkazale kot zelo učinkovite. Metode, ki jih uporablja, imajo dolgoletno tradicijo in številni praktiki poročajo o jasnosti uvidov v različne življenjske situacije, spremenjenem zavedanju Sebe, povezanosti z Višjim jazom, spokojnosti, vedrini in radosti, entuziazmu, ozdravitvah … in so deležni številnih sprememb.
Več info: http://www.solarlogos.si/o-nas/

SABINA REMŠKAR je terapevtka cranio sakralne terapije, Tui-na kitajske tradicionalne terapije, homeopatinja ter dolgoletna praktikantka Bhaktiyoge ter Bhaktivedanta vedskih spisov. Njeno predavanje »Naša narava, življenjski slog, kvalitete in lastnosti po Ayurvedi, vedi o življenju« bo govorilo o tem, kaj pravijo starodavni Vedski spisi o naši pogojeni in pravi naravi, o naših lastnostih in talentih. Spoznali bomo, kakšen življenjski slog in poslanstvo lahko živimo ter kako vse naše darove/ talente bolj učinkovito uporabimo v življenju.
Več info: http://www.salsalibre.net

JOŽICA RAMŠAK je pranoterapevtka in skalar pranoterapevtka, dela z Angeli in energijami narave. Je dolgoletna sodelavka na Postavitvah družine in učenka šole Clairvision. Obvlada Thetahealing tehniko, radiestezijo, ureditev prostorov po vzhodno zahodnem sistemu in po FengShiu. Več kot štiri leta je vodila kontaktne oddaje na TV Golica.
Preteklost (težka preizkušnja z boleznijo) je bila njena odlična učiteljica; spoznala je, da mora na prvo mesto postaviti sebe, če želi ohraniti svoje zdravje in živeti svoj potencial. Danes se ukvarja z dejavnostjo »Z NARAVO IN LJUBEZNIJO DO ZDRAVJA« in vodi skupine na poti do zdravja in finančne neodvisnosti.
Več informacij najdete na
www.prerojen.si.

 

MILENA ŠPINDLER, Msc je srčna coachinja, energijskaterapevtka, predvsem pa mama ter ljubiteljica notranje preobrazbe.
Leta izkušenj in integracije računovodstva, marketinga, potovanj,spoznavanja drugih kultur, meditacij ter osebne rasti so jo pripeljala na srčno pot. Od leta 2016 kot predavateljica in NLP Coachinja pomaga predvsem ženskam, da hitreje dosegajo svoje cilje in sanje, tako v poslovnem kot v osebnem življenju. Njena naloga je navdihniti in pomagati ženskam, da sebe postavijo na prvo mesto v svojem življenju in zasijejo v svoji ženski energiji.

Naslov predavanja:TIMEOUT ZA ZAVEDANJE SVOJIH ČUSTEV
Na predavanju boste spoznali :
-Kaj so tri koristi prepoznavanja svojih čustev
-Kateri so štirje koraki, ki vodijo iz rutine vsakdana do srečnega življenja
-Self-coaching, kot nepogrešljivo orodje za izboljšanje komunikacije v družini

Več info: https://www.milenaspindler.com

ŽELJKO STEPANOVIĆ je manualni terapevt, raziskovalec življenja in predavatelj. Leta 1991 pričel izvajati klasično masažo. Kasneje se je seznanil z raznovrstnimi masažnimi tehnikami - od vzhodnih do zahodnih - in postal manualni terapevt. Njegova želja pomagati drugim ga je gnala, da se je izobraževal in izpopolnil na področju komplementarnih oblik medicine. Zaradi izkušenj in poznavanja raznovrstnih masažnih šol ter holističnega gledanja na življenje, t. j. objektivnega gledanja, je ustvaril svojo lastno masažo, ki zajema sproščanje napetosti na fizični, čustveni in miselni ravni.

S predavanjem »CELOVIT POGLED NA ZDRAVJE« nam bo odstrl temo, kaj človek potrebuje za vzdrževanje in negovanje zdravja, da bi dosegel popolno zdravje. Osvetlil nam bo celovit pogled na zdravje - kako biti sam sebi svoj zdravnik. Predstavil bo osnovne gradnike zdravja na fizični, čustveni, miselni in energijski ravni ter govoril o vzrokih, ki povzročajo bolezni. Spregovoril bo tudi o energiji, ki povezuje vsa ta telesa.

URŠA MAKOVEC je športna pedagoginja, magistrica kinezioloških znanosti in profesorica športa v osnovni šoli. Že celo življenje je s telesom, srcem in dušo v športu. V tem duhu vzgaja tudi otroke in izobražuje odrasle (pilates, yoga, funkcionalni trening...). Ker jo zanima življenje, vedno raziskuje na vseh nivojih. Tako je dve leti nazaj delček odgovora na vprašanje, zakaj ji komunikacija z možem nikakor ne gre in kako smo si lahko tako različni, našla v delovanju "Ženskih in moških možganov". Bila je zelo presenečena, kako smo dejansko determinirani s spolom, ki nam je dan. Različni smo si, a kljub temu ne moremo drug brez drugega. Večerno predavanje nam bo odstrlo tančico skrivnosti, kako razumeti drug drugega in sprejeti razlike med spoloma. Dragocena spoznanja vodijo k boljšim medosebnim odnosom.

NATAŠA ČEBULJ je univ. dipl. pedagog andragog in prof. umet. zgodovine s strokovnim izpitom na področju svetovalnega dela in izobraževanja, certificiran NLP-coach, certificirana mojstrica poslovne komunikacije, članica slovenskega društva za nevrolingvistično programiranje in licenčni moderator sistemskih postavitev HellingerSciencie. Pridobila je tudi mednarodni certifikat za kvalificiranega SDI (StrengthDeploymentInventory) uporabnika.
S sistemskimi postavitvami se je srečala že leta 2002 in jih samostojno moderira od leta 2008, ko je prejela certifikat HellingerSciencie. V letu 2013 je prejela tudi certifikat Inštituta Berta Hellingerja na Nizozemskem za trenerja za moderatorje organizacijskih postavitev in certifikat CaroleCastillo za moderatorko rekonstruktivnih postavitev, ki vodi Inštitut Berta Hellingerja v Venezueli.
Je edina članica HellingerSciencie v Sloveniji in certificirana po HellingerLebenSchule.
Leta 2014 je ustanovila prvi Inštitut za sistemske postavitve v Sloveniji, ki je tudi edini, ki usposablja moderatorje za organizacijske in družinske postavitve po metodi Berta Hellingerja v Sloveniji.

Je specializantka umetnostne terapije na Pedagoški fakulteti v Ljubljani in že več kot 5 let intenzivno izvaja delavnice umetnostne terapije z otroki in mladino s posebnimi potrebami.

Več info: https://sistemske-postavitve.com/ekipa/natasa-cebulj/


KLUB ORFEJ – vodja Klemen Frank
Ples, ki je po svoji zgradbi najbolj podoben mediteranskemu plesnemu izročilu, prenaša skrivnosti preteklosti in jih vpenja v življenjski ritem sedanjosti. Plesalca plešeta v paru, vendar se nikoli ne dotakneta. Plesaje drug ob drugem menjavata položaje in orisujeta sklenjene kroge. Seveda je ples za vse - mlajše in starejše, pa tudi za otroke.

Pridite in se naučite plesati ta biser med ljudskimi plesi naših daljnih rojakov izza Kanina. Ples je zelo star, hkrati pa zelo aktualen za ta čas, ker čudovito uravnoveša moško ženski princip. Po drugi strani pa ni nič nenavadnega, če plešeta v paru dve ženski ali dva moška.
Glasbeni sestav je citira in bunkula, torej violina in tristrunski bas-po navadi čelo. Glasbila so običajno navita za pol ali več tona navzgor in s tem dajejo občutek nekega drugega glasbila, ki se je izgubil v zgodovini - namreč dude ali gajde. Ritem pa je tri- in dvočetrtinski, pri novejših vižah dvočetrtinski. Glasba in ples nam dajeta slutiti, da izhajata iz keltske tradicije, kar ni nič nenavadnega, saj je bila predkrščanska Evropa pretežno keltska. Tudi takt je cca. 160 bitov na minuto in tako rekoč daje misliti o ritmu, ki so ga za svoje obrede uporabljali šamani. Kaj pa so šamani?... Nič drugega kot ljudje, ki so globoko povezani z naravo in njenim intelektom.
Delavnico rezijanskega plesa izvajava Klemen Frank na instrumentu bunkula-rezijanski bas in Katarina Šetinc na citiri ali rezijanskih goslih

Potek delavnice:
-Uvodni del s predstavitvijo Rezije, glasbe in plesa.
-Praktični del, kjer zelo zelo postopoma uvajamo plesalce v proces plesa.
-Ples in še kakšno rezijansko zapojemo.

Link do rezijanskega plesa: https://youtu.be/wbS3nCZINH8

LIDIJA VELER  - VODITELJICA OTROŠKEGA PROGRAMA
je po poklicu in po srcu vzgojiteljica, raziskovalka življenja, večna optimistka in v sebi nosi polno radosti in igrivosti. Skozi pesmi, glasbo, ustvarjalne igre in jogo smeha bo v dopoldanskem času ustvarjala z vašimi otroki, medtem ko boste na dopoldanskih delavnicah spoznavali in raziskovali sebe…Poleg znanj in izkušenj s področja vzgoje otrok se ukvarja tudi z raziskovanjem zvoka, izvaja zvočne masaže, Teslo metamorfozo, jogo smeha in Referent Pont Therapy.

--------------------------------------------------------------------------------------------

Zaključek bo nekaj posebnega….to je še skrivnost….

Pohitite s prijavami, saj imamo letos na razpolago omejeno število sob. 

Objem Svetlobe in Ljubezni. Vesna ☺ 041 706 431

--------------------------------------------------------------------------------------------


Odkrij svoje Darove in živi svoje Življenje

ZADOVOLJEN in ZADOVOLJEN BITI
 
BITI ZADOVOLJEN VSAK DAN

ŽIVETI ZADOVOLJSTVO

ŽIVETI RADOST

ŽIVETI z NASMEHOM 

in NotranjimMirom  

------------------------------------------------------------------------------------------------------
ORGANIZACIJA in CENE
URNIK za prvi dan, nedelja, 30.6.2019:
Od 16h do 17.30h – sprejem udeležencev in registracija
Ob 18h  - večerja
Ob 20h – Uvod in predstavitev in programa in predavateljev + Večerni Program
----------------------------------------------------------------------------------------------------
PRIPOROČLJIVA OPREMA za program:
Za jutranje vaje prinesite ležalno blazino (armafleks), tanko odejo in manjšo blazino za lažje sedenje. Za hojo v naravi so priporočljivi udobni čevlji, za plese za oblačilo, ki izraža tvojo lepoto…
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Organizator si pridržuje pravico do spremembe programa.

Prispevek za PROGRAM in NAMESTITEV

Prispevek za PROGRAM 5 dni (ned. 30.6.- pet. 5.7.2019)= 200eurov na osebo

Popusti za PROGRAM(popust velja samo za program)
-za starejše od 70 let: brezplačno oz. prostovoljni prispevki
- za upokojence in študente50 % popusta
-za družine 10 % popusta

Prispevek za posamezne dele PROGRAMa, za
- enodnevni program je 60 eur
- posamično delavnico je 40 eur
- večerno predavanje je 20eur

INFORMACIJE in PRIJAVE:

PRIJAVE sprejemamo dozapolnitve prostih mest na:
040 241929 Vesna (11-20h)
041 392959 Miran (16-18h)
041 269213 Pero (12-20h)

Število mest je omejeno, zato pohitite s prijavami.
Informacije tudi na spletni strani http://www.gtv.si/familygathering/  ali http://www.familygathering.si/

Šport Hotel Pokljuka, Goreljek 103, 4247 Zgornje Gorje  

Cena 5 polpenzionov (nedelja-petek) v Šport Hotelu Pokljuka = 5x50,75eurza odrasle osebe za bivanje v dvoposteljni sobi.
Za enoposteljno sobo doplačate.
V ceno hotela je vključen tudi bazen in WIFI internet.
HRANA: Zajtrk je samopostrežen, večerjo nam bodo postregli.

PRIJAVA IN REZERVACIJA SOBE:  info@sporthotel.si  
KONTAKT: Gorazd, tel.: 031 325 666
https://sporthotel.si/

 

om

 

Odprto srce in živega duha Vam želi
ORGANIZACIJSKI ODBOR

P.S.: Vabilo velja vsem, prav vsem vam, .... 
...za udeležbo ne obstaja kakršnokoli članstvo
in je torej druženje povsem odprto za VSE:
za posameznike, za družine, za partnerje - takšne in drugačne,
za zaljubljence, za starejše in za mlajše, za družabne,
za osamljene, za nagajive in za šaljive, …..
...in VSAKOGAR, ki želi  SEBI in vsem okoli sebe podariti več pozitivne stabilnosti,
harmonije in zdravega notranjega miru.

om


Za vrnitev v običajni format kliknite tukaj:
www.pozitivke.net
http://www.pozitivke.net/article.php/20190628134739545Domov
Powered By GeekLog