Ta oblika članka je prirejena za tiskanje, za vrnitev v običajni format kliknite tukaj:
http://www.pozitivke.net/article.php/20190610134417670
Tako boste tudi v največji vročini ostali dišeči in sveži

ponedeljek, 17. junij 2019 @ 05:02 CEST

Uporabnik: Pozitivke

S temi triki boste tudi v vročini ohranili svež telesni vonj. Po tuširanju kožo navlažite z losjonom za telo, šele nato nanesite parfum. Poleg tega, da boste dišali tako po losjonu kot po parfumu, bo navlažena koža tudi dlje časa obdržala svež vonj.

V vročini izberite dišave z oznako eau de parfum, ki vsebujejo najmanj alkohola, ter losjon ali mleko za telo, ki se hitro vpije in koži pusti dihati veliko bolj kot mastne in hranljive kreme za telo, ki jih uporabljamo pozimi.

Zelo pomembno je tudi, kam nanesemo dišavo. Vonj parfuma se sprošča od spodaj navzgor. Če želite, da boste dišali cel dan, ga nanesite za ušesa, na vrat, na dekolte, na rokah pa na notranjo stran pregibov in zapestja. Ne pretiravajte s količino in ne škropite se po obleki, saj so dišave ustvarjene za kožo, zato na oblekah dišijo povsem drugače. Če že želite, ga popršite po deski za likanje, na kateri boste likali ali pa parfum nanesite na dlani in z njimi pogladite po laseh.

Pomembno je tudi, da ne mešate preveč različnih vonjev, za večji učinek pa izberite losjon in dišavo, ki imata podoben ali enak vonj.

Vir: zurnal24.si

0 komentarjev.


Za vrnitev v običajni format kliknite tukaj:
www.pozitivke.net
http://www.pozitivke.net/article.php/20190610134417670Domov
Powered By GeekLog