Ta oblika članka je prirejena za tiskanje, za vrnitev v običajni format kliknite tukaj:
http://www.pozitivke.net/article.php/20111115143052868
PEK - Objava prostega delovnega mesta direktorja Evropskega centra za razvoj poklicnega usposabljanja (Cedefop) - Solun, Grčija

torek, 15. november 2011 @ 14:30 CET

Uporabnik: Sonce

PEK - Objava prostega delovnega mesta direktorja Evropskega centra za razvoj poklicnega usposabljanja (Cedefop) - Solun, Grčija

Spoštovani,

obveščamo vas, da je upravni odbor Evropskega centra za razvoj poklicnega usposabljanja (Cedefop) objavil poziv k predložitvi prijav za delovno mesto direktorja (AD 14).

Cedefop je evropska agencija za spodbujanje razvoja poklicnega izobraževanja in usposabljanja v Evropski uniji. Zagotavlja analize in raziskave politik, podpira razvoj in izvajanje evropske politike v zvezi s poklicnim izobraževanjem in usposabljanjem ter je priznan partner v političnih in znanstvenih razpravah o poklicnem izobraževanju in usposabljanju.

Agencija Cedefop zagotavlja nasvete, raziskave, analize in informacije ter spodbuja evropsko sodelovanje in vzajemno učenje. Podpira razvoj poklicnega izobraževanja in usposabljanja ter oblikovanje s podatki podprtih politik na področjih, kot so uporaba evropskih orodij in spremljanje „kopenhagenskega procesa“, predvidevanje potreb po znanjih, izboljšanje razumevanja o usposobljenosti in znanjih v podporo čezmejni mobilnosti ter vlaganje v poklicno izobraževanje in usposabljanje.

Agencija Cedefop ima upravni odbor, v katerem so zastopani nacionalne vlade držav članic EU, delodajalci, delavci in Evropska komisija. Tesno sodeluje z Evropsko komisijo, vladami, predstavniki delodajalcev in sindikatov, raziskovalci in izvajalci. Zagotavlja jim posodobljene informacije in analize o dogodkih, izkušnjah in inovacijah na področju poklicnega izobraževanja in usposabljanja ter forume za politično razpravo.

Več informacij o Evropskem centru za razvoj poklicnega usposabljanja (Cedefop):
http://www.cedefop.europa.eu/EN/

Vso razpisno dokumentacijo, vključno z opisom delovnega mesta direktorja, zaposlitvenimi in prijavnimi pogoji, lahko najdete v vseh uradnih jezikih EU na spletni strani:

http://www.cedefop.europa.eu/EN/working-with-us/job-vacancies/18945.aspx

Razpis je odprt za vse državljane članic EU.

Prijavo je treba s priporočeno pošto poslati na spodnji poštni naslov najpozneje do 9. januarja 2012 do 23:59 ure po srednjeevropskem času (datum priporočene pošte).

Za:
The Chairman of the Governing Board of Cedefop
Ref.: CEDEFOP/2011/7/AD
Cedefop
PO Box 22427
GR – 55102 Finikas-Thessaloniki
Grčija

Kandidati morajo na zahtevo predložiti dokazilo o priporočeni pošti.

Prijave, poslane s kurirsko pošto, je treba dostaviti na spodnji poštni naslov do 9. januarja 201 do 16:30:

Za:
The Chairman of the Governing Board of Cedefop
Ref.: CEDEFOP/2011/7/AD
Cedefop
Europe 123
GR-57001 Pylea, Thessaloniki
Grčija

Prijave je treba predložiti tudi v elektronski obliki (Word ali pdf) na naslednji e­naslov: HR_Director@cedefop.europa.eu do 9. januarja 2012 do 23:59 ure po srednjeevropskem času. Prijave, poslane le po e-pošti, ne bodo sprejete.

Prosimo vas, da v kolikor je mogoče informacijo posredujete vsem morebitnim zainteresiranim oz. jo objavite na spletu.

0 komentarjev.


Za vrnitev v običajni format kliknite tukaj:
www.pozitivke.net
http://www.pozitivke.net/article.php/20111115143052868Domov
Powered By GeekLog