Ta oblika članka je prirejena za tiskanje, za vrnitev v običajni format kliknite tukaj:
http://www.pozitivke.net/article.php/20091106145750890
Dobrodelna predstava za brezdome živali

nedelja, 8. november 2009 @ 06:57 CET

Uporabnik: Pozitivke

ŽVERCA, Društvo za pomoč živalim Škofja Loka – Kranj predstavlja
SVETLANA MAKAROVIČ ZA BREZDOME ŽIVALI
* dobrodelna predstava
Nedelja 15.november ob 20.00 na Loškem odru


Svetlana Makarovič je vsestranska umetnica, književnica, igralka, pevka in ilustratorka. Javnosti je med drugim znana tudi kot velika ljubiteljica mačk. V sodelovanju z Ţverco, Društvom za pomoč živalim Škofja Loka-Kranj in Trgovino Aro, v nedeljo, 15. novembra ob 20. uri na Loškem odru v Škofji Loki pripravlja predstavo z naslovom Muce naše vsakdanje – večer s Svetlano Makarovič. Predstava bo dobrodelna, saj bo celoten izkupiček od prodaje kart namenjen oskrbi mačk in drugih živali pod okriljem društva.

Predstava je namenjena prav vsem, predvsem pa ljubiteljem živali in oboževalcem Svetlane Makarovič. Gospa Svetlana pripravlja več presenečenj, prostovoljci društva Ţverca pa bodo priložnost izkoristili, da zbrane seznanijo s trenutnim stanjem na področju brezdomih živali na območju Gorenjske in celotne Slovenije. Seznanili se boste lahko z delovanjem društva ter si ogledali kratek film o razmerah na terenu.

Prostovoljci društva bodo postavili prodajno stojnico, kjer boste lahko kupili katerega od izdelkov iz pestre ponudbe ročno izdelanih stvari. V ponudbi za mačke imajo odejice in blazinice z mačjo meto, svojega psa pa lahko razveselite s pasjo igračo. Na stojnici boste lahko našli tudi kaj zase in svoje prijatelje, saj med drugim ponujajo tudi okrasne izdelke. Na voljo bodo tudi koledarji za leto 2010.

Cena vstopnice je 14 EUR.

Predprodajna mesta: ŠKOFJA LOKA - Trgovina za male živali Aro, trgovina Zoo Hoby in MKC Pri Rdeči Ostrigi. KRANJ - Trgovina za male živali Aro , trgovina Mr.Pet in trgovina Zootic (Trgovski center Savski otok in Qlandia). LJUBLJANA - trgovina Zootic (City park) in trgovina za živali Gali&Nika. Na dan prireditve se vstopnice lahko kupijo na blagajni Loškega odra v Škofji Loki.

Združite prijetno s koristnim in si polepšajte nedeljski večer. Ţivali vam bodo hvaležne.

Za vsa vaša vprašanja vam je na voljo: Martina Lah: marti.lah@gmail.com, 031 211 854
www.zverca.si

0 komentarjev.


Za vrnitev v običajni format kliknite tukaj:
www.pozitivke.net
http://www.pozitivke.net/article.php/20091106145750890Domov
Powered By GeekLog