Ta oblika članka je prirejena za tiskanje, za vrnitev v običajni format kliknite tukaj:
http://www.pozitivke.net/article.php/20080830222236844
Numerologija - napoved za September 2008

sreda, 3. september 2008 @ 05:01 CEST

Uporabnik: zarek

V vsakem letu, mesecu in dnevu se nahajamo v drugem številu, ki označuje možnost delovanja v teh periodah. To število nam pomaga razumeti, zakaj se nekaj dogaja prav v tem trenutku, omogoča nam poiskati vzroke za te dogodke in z njegovo pomočjo lahko načrtujemo prihodnja delovanja.

Opozoriti vas moram, da v vsakem letu občutimo poseben vpliv ene od črk našega imena in priimka, ki ga lahko posebej analiziram samo pri osebni napovedi.

Število svojega osebnega meseca dobimo tako, da prvo izračunamo svoje osebno leto. To se izračuna tako, da seštejemo dan in mesec rojstva ter kolendarsko leto:

Npr.:
Če smo rojeni 21.02.1970:

2 + 1 + 0 + 2 + 2 + 0 + 0 + 8 = 15
1 + 5 = 6

V tem primeru smo v letu 2008, v letu števila 6.


Razlaga za tiste, ki se nahajajo v letu števila 1:

Dvojna energija in dvojno Sonce vam bosta dala veliko moči in energije, zaradi tega boste lažje prebrodili vse težave, vendar pa se vam lahko zgodi, da se boste zaradi povečane energije slabše počutili. Vse to vam bo omogočalo dobro delovanje.


Razlaga za tiste, ki se nahajajo v letu števila 2:

Na dogajanja ne boste mogli vplivati z močjo svoje volje, saj se bo zgodilo tisto, kar je zapisano in zarisano, ker se nahajate v mesecu usode. To obdobje bo naporno in težko, prineslo bo veliko denarnih izgub in blokad, iz katerih se boste težko rešili. Najbolj priporočljivo je, da se umirite in izogibate konfliktnim situacijam. To vam bo omogočilo, da boste preizkušnje lažje preživeli. Nahajate se v mesecu, v katerem se bo ne glede na težave, na koncu vse dobro končalo.


Razlaga za tiste, ki se nahajajo v letu števila 3:

Imeli boste precej težav, kar pa ne pomeni, da ne more biti ta mesec dober. Verjetno boste preobčutljivi in reagirali impulzivno, vendar pa bo vaša intuicija močnejša, zato se ravnajte po njej.


Razlaga za tiste, ki se nahajajo v letu števila 4:

Za vas bo ta mesec težek in naporen ter poln preizkušenj. Vsako delo bo zahtevalo veliko napora. Pazite na svoje zdravje, saj boste nagnjeni k boleznim. Možne so operacije, intervencije in ostale zdravstvene težave, za katere pogosto ne boste vedeli vzroka. Ni nujno, da bo to obdobje za vas posebej težko.


Razlaga za tiste, ki se nahajajo v letu števila 5:

Prišlo bo do razbremenitev in pomirjanj. Pretirana potreba po svobodi vas bo odpeljala od vsakodnevnih obveznosti in vam povzročila težave v krogu družine ali v službi. Pazljivi morate biti na cesti,…


Razlaga za tiste, ki se nahajajo v letu števila 6:

V tem mesecu se boste počutili najbolje. Zgodile se bodo pozitivne spremembe, ki vas bodo razbremenile in osvobodile. Doživeli boste lepa in koristna druženja, srečanja in stike z javnostjo.


Razlaga za tiste, ki se nahajajo v letu števila 7:

Zelo boste ogroženi, zato se morate duhovno dvigniti. To bo naporen mesec. Imeli boste več možnosti za ukvarjanje z umetnostjo ter duhovnostjo in če boste uporabili to pot, vam bo veliko lažje.


Razlaga za tiste, ki se nahajajo v letu števila 8:

Stvari boste lažje obvladali. Zelo boste umirjeni, kar vas lahko privede v slabo finančno situacijo. Pogosto boste brez denarja, prilivi bodo majhni, ne bo večjih dobičkov. Če se bo mesec končal »s pozitivno ničlo«, imate lahko to za uspeh.


Razlaga za tiste, ki se nahajajo v letu števila 9:

Imeli boste neverjetno moč in vse, kar je v življenju pomembno, boste uredili na vam lasten način. Ničesar vam ni treba na novo začenjati, samo končajte začeto, da boste v novem obdobju brez bremen.

Irena Šek: numerologinja

0 komentarjev.


Za vrnitev v običajni format kliknite tukaj:
www.pozitivke.net
http://www.pozitivke.net/article.php/20080830222236844Domov
Powered By GeekLog