Ta oblika članka je prirejena za tiskanje, za vrnitev v običajni format kliknite tukaj:
http://www.pozitivke.net/article.php/20080429092543216
Numerologija - napoved za Maj 2008

četrtek, 1. maj 2008 @ 05:01 CEST

Uporabnik: zarek

V vsakem letu, mesecu in dnevu se nahajamo v drugem številu, ki označuje možnost delovanja v teh periodah. To število nam pomaga razumeti, zakaj se nekaj dogaja prav v tem trenutku, omogoča nam poiskati vzroke za te dogodke in z njegovo pomočjo lahko načrtujemo prihodnja delovanja.

Opozoriti vas moram, da v vsakem letu občutimo poseben vpliv ene od črk našega imena in priimka, ki ga lahko posebej analiziram samo pri osebni napovedi.

Število svojega osebnega meseca dobimo tako, da prvo izračunamo svoje osebno leto. To se izračuna tako, da seštejemo dan in mesec rojstva ter kolendarsko leto:

Npr.:
Če smo rojeni 21.02.1970:

2 + 1 + 0 + 2 + 2 + 0 + 0 + 8 = 15
1 + 5 = 6

V tem primeru smo v letu 2008, v letu števila 6.


Razlaga za tiste, ki se nahajajo v letu števila 1:

V tem času je vse že vnaprej določeno za ukvarjanje z družino, reševanje družinskih problemov in trošenje energije za urejanje družinskih situacij, zato se posvetite sebi in se ogradite, ker vam lahko prinesejo razočaranja.


Razlaga za tiste, ki se nahajajo v letu števila 2:

Nahajate se v mesecu duhovnega prebujenja in v obdobju, ko morate paziti na živce. Obstaja možnost raznih izzivov in tihega trpljenja kot njihova posledica. Želi boste, kar ste v prejšnjih mesecih posejali. Če so bile vaše poteze slabe, je to lahko obdobje melanholije, otožnosti in iskanja samega sebe.


Razlaga za tiste, ki se nahajajo v letu števila 3:

V tem mesecu se boste pomirjali, sproščali in prišli do pomembnih odločitev, saj je to obdobje zelo ugodno za trezno premišljevanje in pametno ravnanje. Denar boste vlagali, ga zapravljali, končni rezultat pa bo pozitivna ničla.


Razlaga za tiste, ki se nahajajo v letu števila 4:

V tem mesecu morate postaviti piko na I na vse, dokončati pomembne posle in zavreči vse, kar je bilo slabo, ker se nahajate v mesecu konca ciklusa. Ni pametno začeti nič novega, ne pri delu, ne v ljubezni in zakonu.


Razlaga za tiste, ki se nahajajo v letu števila 5:

Počutili se boste močnejši. To je čas začetka in odkrivanja novih življenjskih poti. Imeli boste dovolj energije in možnosti, da uresničite vse svoje želje, vendar vam bo pogosto spodletelo. Pomembno je, da porabljanje energije pravilno razporedite skozi cel mesec, da ta ne bo težek, naporen in da boste lažje uresničili svoje načrte.


Razlaga za tiste, ki se nahajajo v letu števila 6:

Vrstili se bodo posamezni dogodki, na katere ne boste imeli veliko vpliva, ker so vam usojeni. To bo finančno težek mesec, v katerem lahko pričakujete večje stroške in izdatke. Denar bo pritekal, prav tako hitro pa bo tudi odtekal, zato bodite obzirni in ne zapravljajte, raje varčujte.


Razlaga za tiste, ki se nahajajo v letu števila 7:

V tem mesecu se bodo vaša čustva prebujala, zato pustite srcu in občutkom, naj vas vodijo. To vas bo pripeljalo v fazo iskanja in najdbe samega sebe, da se boste lahko čustveno uredili. Čustveno trpljenje v tem obdobju ni izključeno, toda skozi to morate iti.


Razlaga za tiste, ki se nahajajo v letu števila 8:

Do sebe morate biti zelo strogi. Prišlo bo do dodatnih naporov in zato bodite pozorni na svoje zdravje, pri delu bo pa vse tako, kot je treba. V določenih situacijah boste zaščiteni. Z delom in spremembami boste lahko premagali negativno obdobje.


Razlaga za tiste, ki se nahajajo v letu števila 9:

V tem mesecu boste lahko sproščeno in svobodno naredili nekatere korake, ki vam bodo omogočili zadovoljitev duhovnih in eksistenčnih potreb. Imeli boste možnost spreminjati stvari, predvsem povezane s prostorom v katerem živite. To je tudi čas prijetnih potovanj. V tem obdobju boste imeli dovolj moči, da vse to uresničite.

Irena Šek: numerologinja

0 komentarjev.


Za vrnitev v običajni format kliknite tukaj:
www.pozitivke.net
http://www.pozitivke.net/article.php/20080429092543216Domov
Powered By GeekLog