Ta oblika članka je prirejena za tiskanje, za vrnitev v običajni format kliknite tukaj:
http://www.pozitivke.net/article.php/2008042418490437
Thetahealing™ Osnovni Seminar

četrtek, 24. april 2008 @ 18:49 CEST

Uporabnik: Pozitivke

Thetahealing™ Osnovni Seminar
Vianna Stibal

vodi: Edmond C., univ.dipl.psih.
www.theta-healing.si

Tri dnevni ThetaHealing™ seminar je namenjen spoznavanju in odkrivanju razburljivih zakonitosti naših možganov ter transpersonalnih, Absolutnih stanj zavesti oz. naših potencialov, katere imamo v sebi prav vsi. To je osnovni seminar, na katerem se bomo naučili osnovne principe ter uporabe Theta stanja zavesti in ThetaHealing™ metode.

Thetahealing™ je metoda, s katero si je ga. Vianna Stibal v trenutku pozdravila smrtnega raka na nogi, je metoda, ki ima malodane čudežne rezultate, tako pri zdravljenju bolezni kot tudi v psihoterapiji.

Seminar bo potekal v sproščenem in ne preveč formalnem vzdušju. Sestavljen je tako, da se ga lahko udeleži vsakdo, ki želi spoznati in/ali izpopolniti svoje notranje potenciale, z uporabo Theta stanja zavesti.

Predznanje NI potrebno.

Na seminarju bomo spoznali in se naučili:
• različne možganske valove, enostavno dostopati do Theta stanja možganskih valov,
• se prek Theta stanja povezati z Izvorom vsega, kar je (Absolutno Resničnost, Kreatorja, Neosebni aspekt Boga),
• uporabiti ta stik za samozdravljenje in zdravljenje drugih,
• izslediti in preklicati, odstraniti in zamenjati nekonstruktivna čustvena stanja,
• delati na lociranju negativnih mentalnih vzorcev in čustev, ki nas iz podzavesti zelo ovirajo,
• aktivirati DNA,
• izvajati intuitivno branje trenutnega fizičnega stanja
• štiri nivoje mentalnih vzorcev in delati na vzorcih iz daljne preteklosti, iz genskega nivoja ter iz kauzalnega nivoja bivanja
• napredna duhovna bitja in kontaktirati angela varuha
• koncept časa in prepoznati ter pogledati v prihodnost
• zakonitosti manifestacije želja ter konkretno manifestiranje iz Theta stanja zavesti, s pomočjo Kreatorja.

Čaka nas torej veliko razburljivega ter zanimivega dela. Lepo se bomo imeli. Vsaj 80% seminarja je posvečenega na osebni praksi in delu v parih, v realnih situacijah z drugimi udeleženci seminarja.

Vsa podpora ob spoznavanju Theta stanja zavesti vam bo seveda na voljo. Po potrebi tudi po zaključku seminarja, prek Theta-Healer Foruma, brezplačno.

Osebna pričevanja udeležencev seminarjev:

"Seminar je bil res čudovita in predvsem zabavna izkušnja. To moram resnično poudariti. Za sabo imam enoletno šolanje energetske medicine, ki smo jo jemali in nam je bila predstavljena na precej bolj resen način. Zato mi je bil seminar Theta healinga resnično prijetna izkušnja med čudovitimi ljudmi. Na precej lahek in simpatičen način smo se naučili tehnike, ki ti spremenijo življenje.
S seminarjem sem si pridobila notranji mir in zadovoljstvo. Moje življenje je od tega dne dalje lažje, bolj veselo in izpopolnjeno. Čudeži pa se dogajajo dnevno :)

Tudi tebi hvala Edmond za to izkušnjo. Res sem se imela lepo v družbi vseh prejšnji vikend." - BB

****************

„...Sam seminar je potekal v čudovitem vzdušju. Mislim,da smo na začetku vsi bili malce skeptični...a že po uvodu si nam dvome , vsaj veliki večini, odstranil. No, ne ti, sami smo jih. Stvari si nam predstavil preprosto, ne napihnjeno, brez lažnih utvar...kot dejstvo, ki je.

Všeč mi je, ker ta seminar poteka tako, da smo udeleženci morali biti ves čas aktivni. Ni le prazno govorjenje, ampak konkretno delo. Jaz sem bila fascinirana nad stvarmi, ki sem jih doživela,k o si nas na preprost način naučil preiti v Theta stanje...še bolj sem bila fascinirana nad občutki...veliko manj...oziroma prav nič pa nisem bila navdušena nad spoznanji o sebi...

Vsem ljudem pa, ki bodo to prebrali ...polagam na srce iskreno in brez osebnih motivov:
Če želite najti sebe...in svojo lastno srečo....to je metoda, ki vam to omogoča...samo odločiti se mora vsak zase ...ali si želi biti zares srečni zdravi in izpolnjen, ali ne...“ - M.B.

****************

„Na seminarju sem se naučila metodo zdravljenja, ki je čudežna. Definitivno ne najbolj prijetna, saj se nihče od nas ne mara sprijazniti z dejstvi...da je vse v nas...a ko to prestopiš...se enostavno zaveš, da si si vse omejitve postavil sam, da vse omejitve izhajajo iz lastnih vzorcev...da je vse v nas samih...le odločiti se je treba, spregledati in ukrepati...

...da je sreča v nas, le vrata ji moramo odpreti...dokler pa je ne spustimo noter je naše življenje trpljenje, bolezen, obup.....

Kako to narediti pa smo se naučili in z veseljem in spoštovanjem bom to metodo uporabljala pri svojem nadaljnjem delu, kot glavno in poglavitno metodo.“ - M.B.

****************

Podrobnosti seminarja:

Kje:
V Ljubljani, Damara Center, Hubadova 1, nasproti AMZS-ja v Bežigradu.

Kdaj:
petek 27. junija (od 16. do 22. ure),
sobota ter nedelja 28. in 29. junija (od 9. do 18. ure).

Vaša investicija oz. cena seminarja:
- 290,00 EUR za vse, ki ste na seminarju prvič
- 200,00 EUR (za tiste, ki že imate certifikat Osnovnega seminarja in bi radi znanje osvežili).
Možno plačilo na oborke. Popust za upokojence, matere samohranilke in študente.

50% popust pri ceni za vsakogar, ki na seminar pripelje še vsaj dva prijatelja! Pokličite za dodatne informacjie na 041 515 149.

Seminar vodim Edmond C., univ.dipl.psih.

Imam dolgoletne izkušnje pri vodenju različnih seminarjev na temo komunikacije, poslovne, osebne ter duhovne rasti, andragogike, individualnih konsultacij ter seans humanistične in transpersonalne psihoterapije.

Sem psiholog, psihoterapevt, avtor in učitelj Kriya Yoge, mojster in učitelj štirih stilov Reikija, imam certifikat za inštruktorja osnovnega ter naprednega seminarja Thetahealing™ metode.
Trenutno se posvečam realizaciji doktorata iz (transpersonalne) psihologije, študiram v tujini.

Thetahealing™ je zame ena najpreprostejših in tudi najučinkovitejših komplementarnih metod samozdravljenja in zdravljenja drugih.
Na podlagi Thetahealinga in humanistične psihoterapije Clearing sem razvil novo psihoterapevtsko metodo, Theta Clearing Therapy®, ki daje izredne rezultate tudi pri težavah kot so depresija, paranoja, osamljenost itd...

Z delom na sebi se aktivno ukvarjam vsaj 25 let in od tega pribl. 11 let s pomočjo drugim na vseh področjih življenja. Moje iskreno mnenje je, da je Thetahealing™ metoda komplementarnega zdravljenja nekaj, kar lahko vam in vašim bližnjim ter prijateljem res pomaga pri dvigu kakovosti bivanja.

Moji Thetahealing™ seminarji potekajo v sproščenem vzdušju, ogromno poudarka dajem na osvojitev samih osnov metode Thetahealing™ in predvsem praktične uporabe le-te v vsakdanjem življenju.
Vsakdo, ki pride na seminarje, je deležen moje osebne pozornosti.

Prisrčno vabljeni!

Poglejte si več o podrobnostih seminarja Thetahealing™ osnovni seminar


Za vrnitev v običajni format kliknite tukaj:
www.pozitivke.net
http://www.pozitivke.net/article.php/2008042418490437Domov
Powered By GeekLog