Ta oblika članka je prirejena za tiskanje, za vrnitev v običajni format kliknite tukaj:
http://www.pozitivke.net/article.php/20070131203714209
Moški, raje molčite!

četrtek, 8. februar 2007 @ 05:02 CET

Uporabnik: Pozitivke

Ne želimo izvedeti, koliko ste jih podrli v eni noči in kako seksi je bila vaša bivša.
Ženske praviloma zelo dobro vemo, da je nekatere stvari bolje zamolčati. Zelo nerade na primer razglašamo, s koliko moškimi smo spale, koliko kilogramov tehtamo in če nameravamo imeti otroke.

Seveda ste tudi moški velikokrat skrivnostni in svojim ljubimkam ne poveste prav vsega. Vendar pa človeški samci včasih ''bleknete'' kakšno neumnost, zato vam ponujam nekaj reči, ki jih moški nikoli ne bi smel priznati.
Svoji lepotici v nobenem primeru ne priznajte, da ste prevarali bivšo ljubico. Jasno je, da se bo nova ljubimka ustrašila, da jo čaka podobna usoda, zato obstaja velika verjetnost, da se bo vajino razmerje po hitrem postopku končalo.

Ne opisujte dogodka, kako so vas na novoletni zabavi močno opitega slekli do golega in vas pustili samega sredi mesta. Ona si namreč želi princa na belem konju, ki je popoln in ne pijanca, ki se ne zaveda, kaj počne.

Nikakor si ne želi slišati, kako privlačna je vaša bivša, kako ima popolno telo, seksi glas, noro ritko, bla, bla, bla ...
Samozadovoljevanje je seks, pri katerem sodelujete sami. Zato podrobnosti seksa s samim sabo delite le še z vašim penisom in roko. Potrudite se, da vas – če je le mogoče – ne ujame pri užitku s samim seboj. Če sta v razmerju, bi bila vaša ljubimka lahko užaljena, češ ''ali sama nisem dovolj seksi, da bi se igral z menoj?''.

Morda se prvič, ko se bosta predajala spolnim strastem, raje izognite stavku ''oh, kako me rajca, če nosim tvoj nedrček''. Raje skušajte prej ugotoviti, kako dojema moške, ki uživajo v ženskem perilu, preden jo presenetite z vašim precej nenavadnim fetišem.

Če greste vsako sredo v striptiz bar, je to vaša stvar. Gremo na nogometno tekmo ali na pivo je boljši izgovor.
Ne pozabite pospraviti kup Playboyjev, preden jo spustite v svoje stanovanje. Naj živi v prepričanju, da vas tovrstno ''čtivo'' ne zanima. ''Da, draga. Menim, da je to zelo ponižujoče za ženske,'' je idealen odgovor.

Ne obremenjujte svoje ljubice s svojimi prihodki in dohodki. Četudi ste bogati kot Donald Trump ali revni kot cerkvena miš, je nekatere stvari res dobro zadržati zase. V nasprotnem primeru ne boste nikoli izvedeli, ali ljubi vas ali pa debelino vaše denarnice.

In končno, dragi moški. Ne želimo vedeti, koliko deklet ste imeli, preden ste nas spoznali. Še manj pa nas zanima, koliko ste jih ''podrli'' v eni noči. In hvala, ker ste tako ''skrivnostni''
24ur.com

10 komentarjev.


Za vrnitev v običajni format kliknite tukaj:
www.pozitivke.net
http://www.pozitivke.net/article.php/20070131203714209Domov
Powered By GeekLog