Ta oblika članka je prirejena za tiskanje, za vrnitev v običajni format kliknite tukaj:
http://www.pozitivke.net/article.php/20051115205010259
Škorpijonov mlaj in ščip

sreda, 16. november 2005 @ 06:27 CET

Uporabnik: Pozitivke

Piše: Barbia Asta Gaia

Mlada luna v škorpijonu je 2. novembra začela svojo rast. Sonce je že močno zakoračilo v znamenje škorpijona in dogodki, ki jih označi mlaj se bodo stopnjevali do 16. novembra, ko bo polna luna. V času, ki ga opiše škorpijonova luna je potrebna velika previdnost. Predvsem moramo biti odkriti in iskreni do samega sebe. Narava zaigra svojo temno noto, človek pa se v skladu s tem spusti na globoko potovanje do svoje notranjosti.

Mars v kvadratu s Saturnom in Neptunom

Ta aspekt nam lahko dela precej velik problem. Morda ga boste lažje prešli z upoštevanjem drobnih nasvetov. Na primer zvečer, ko se vračate domov ostanite mirni in zbrani. Ohranite čisto misel, izogibajte se opojnih pijač, pa četudi se vam bo zdelo, da en kozarček ne škodi. Že sam škorpijonov čas vas poglobi vase, da postanete občutljivejši in bolj razdražljivi. Pazite, da se ne skalijo vaši odnosi z drugimi. Priporočam, da si vzamete čas zase, za lastne misli in s tem poglobite stik sami s sabo. Naredite si urnik, le tako boste potešili Saturna, ki je Kronos, bog časa.

Družbeno se obetajo velike spremembe, katerim sledi »Neptunov kaos«.Neptun je med drugim tudi pokazatelj virusnih okužb.Saturn predstavlja zakone, ki omejujejo, retrogradni Mars pa kaže na obdobje, ki bo zahtevalo veliko prilagajanja. Merkur, ki je letošnji pokazatelj vremena nam jo bo z Uranom tako zagodel, da bodo v tem času klimatske spremembe precej vidne in opazili jih bodo tudi tisti, ki sicer nasprotujejo ideji o spremembah.
Mars trigon Venera

Negujte ljubezen. Ne pustite ji, da niha glede na vaše razpoloženje.

Planeti v določenem znamenju namreč iščejo način, da se poistovetijo z vašim razpoloženjem. Zato luna in sonce v znamenju škorpijona delujeta tako, da iz podzavesti privrejo čustva. Ne podajajte slabe volje partnerju, poskrbite za dobro počutje. Čas bo prinesel določene spremembe, ki se bodo vrinile med vas. Naj bodo pozitivne.

Bodi mehak in tudi tiger ne bo našel mesta, kamor bi zasadil svoje zobe.

Tibetanski rek

0 komentarjev.


Za vrnitev v običajni format kliknite tukaj:
www.pozitivke.net
http://www.pozitivke.net/article.php/20051115205010259Domov
Powered By GeekLog