Ta oblika članka je prirejena za tiskanje, za vrnitev v običajni format kliknite tukaj:
http://www.pozitivke.net/article.php/20050211135443949
Feng Shui: Uspešno poslovanje

petek, 18. februar 2005 @ 05:45 CET

Uporabnik: Mirza FENG SHUI

Zelo podjetna in sposobna gospa iz severne Slovenije, me je poklicala, da uredim poslovne prostore in stanovanjsko hišo po načelih Feng Shui. Njen soprog je direktor družinskega podjetja, v katerem so na vodilnih položajih tudi otroci. Podjetje je relativno veliko in ima nekaj sto zaposlenih. Ukvarja se s proizvodnjo in trgovino in se nahaja na različnih lokacijah v skupni velikosti nekaj tisoč kvadratnih metrov.

Moj ogled se je začel z pregledom stanovanjske hiše. Po Feng Shui izročilu, ta naj bi delovala, kot zdravilni vrelec. Prizadevamo si vzpostaviti takšno energetsko stanje v hiši, ki nas energetsko podpira. Uredimo jo po pravilu kitajske modrosti tako, da objekt postane dobavitelj dobrohotne Qi energije, da lahko pridobimo svoje naravne moči, nujno potrebne za ubrano življenje. Omogoči in ponudi potrebne lastnosti za kreativnost, ustvarjalnost, kakovostno vodenje in organizacijo vseh poslovnih procesov in dogodkov.

Qi energija je življenjskega pomena. To je večplastna energijska danost morja energij. Če je pravilno zagotovljen njen permanenten dotok v bivalni prostor, bodisi stanovanjski ali poslovni, omogoči energetsko ubranost. Hitro se začuti ugodje in prijetno bivanje, saj je prostor harmoničen. To pomeni, da je doseženo Jin Jang ravnovesje in se zgodi potem, ko upoštevamo in redno uveljavljamo nasvete iz celotnega Feng Shui elaborata za bivalni prostor.

Feng Shui ogled sem nadaljeval v poslovnih prostorih upravne stavbe in seveda v računovodstvu podjetja. V razgovoru z zaposlenimi in vodjo tega oddelka, sem dobil še bolj polno energetsko sliko zelo pomembnega dela podjetja. V ožji bližini računovodstva sem odkril izvor Sha Qi (šar či), ki je ovira za normalno finančno poslovanje. Po opravljenem obhodu sem odkril nekaj energetskih pomanjkljivosti bodisi v bližji okolici podjetja ali pa v samem podjetju, ki so ovira za nemoten poslovni proces.

Po izdelavi osnov za Geomantični zemljevid ali tako imenovane Karte letečih zvezd in detajlni analizi dobljenih končnih rezultatov elaborata, je prišel čas za skupen poslovni posvet z vodilnim osebjem družinskega podjetja, ki je trajal dva zelo intenzivna delovna dneva.

Na njihovih resnih obrazih je bilo videti zadovoljstvo iz informacij pričujočega Feng Shui elaborata. Očitno je bilo razbrati tudi, da jih čaka dokaj zahtevno preurejanje podjetja in realizacija vseh nasvetov. Odločitev o aktivnostih okrog energetskih sprememb v podjetju so sprejeli navdušeno in enoglasno.

Definirana je bila tako imenovana palača denarja, bogastva, srečnih blagoslovov in blaginje ter nemotenega pretoka vesoljnega izobilja v podjetje. Za pritok teh energij je potreben pravilen pristop in pravilen način aktiviranja energij s pomočjo posebnih metod in Feng Shui zdravil, ob pravem času.
Nujna je bila harmonizacija in aktiviranje energij v zelo pomembni palači, tako imenovanem Feng Shui centru podjetja. Natančno smo namestili zelo učinkovito energetsko zdravilo, da dosežemo permanenten izvor energije, ki je zelo podobna naravnemu uravnovešanju prostora, če so od samega začetka gradnje objekta, torej od izbiranja parcele naprej, upoštevana Feng Shui priporočila in modrost.

V zelo kratkem času in po izvajanju priporočil Feng Shui nasvetov, me je poklicala podjetna gospa iz omenjenega podjetja. Z resnim, vendar zadovoljnim glasom je povedala, da se dogajajo občutni premiki v poslovnih procesih. Ravno končala je sestanek, na katerem je vodja računovodstva podala finančno stanje podjetja, ki je bilo pozitivno. Tisti dan je bil plačan račun, ki je štel nekaj deset milijonov tolarjev. Vidno je izražala svoje zadovoljstvo ob uspešnih učinkih Feng Shui in vloženega truda v harmonizacijo energij v podjetju.

www.fs-mirza.bled.eu.org


3 komentarjev.


Za vrnitev v običajni format kliknite tukaj:
www.pozitivke.net
http://www.pozitivke.net/article.php/20050211135443949Domov
Powered By GeekLog