Ta oblika članka je prirejena za tiskanje, za vrnitev v običajni format kliknite tukaj:
http://www.pozitivke.net/article.php/20040520004002154
Indigo, kristalni in mavrični otroci

ponedeljek, 24. maj 2004 @ 06:40 CEST

Uporabnik: mychi

Živimo v času, ko čas neusmiljeno pospešuje, ko karme ni več, ko se stvari dogajajo iz danes na jutri in ko se predmeti dobesedno materializirajo. Svet je drugačen kot je bil pred letom 2000 in v novo tisočletje smo vstopili popolnoma nepripravljeni s starimi strahovi in staro vzgojo - vsaj velika večina.

S svojo hčerko sem bila pri psihologinji...obvezni pregled pri treh letih. Popolnoma šokirana sem gledala, kako je mojo hči najprej poklicala stran od igrač, kamor se je jasno takoj zakadila, da je morala sesti na stol, ji voščiti dober dan in potem ji je gospa psihologinja dovolila, da se gre lahko igrat. In potem si je vzela čas za starše. Zame je to kamena doba, morda srednji vek ampak dlje od tam pa sigurno ne. Verjamem, da je to za ljudi starega kova nekaj normalnega vendar ne zame. Jaz ponorim da me kdo takole maltretira, da ne govorim o otrocih, ki prihajajo v tem času. In potem je moja hči začela preizkušati živce gospe psihologinji, ko je na preprosta vprašanja, ki jih je vedela, odgovarjala po svoje. Npr. kaj prikazuje slika, kjer je bila skodelica...odgovor ČAJ...no v redu ampak kje je čaj...to je čaj...iz česa pa piješ čaj...po dolgem molku je izjavila da je to skodelica in notri čaj.

Mislite si kar si hočete ampak svojim otrokom že nekaj časa nismo več dorasli in če vprašate mene itak oni vzgajajo nas in ne mi njih. Vse je samo še diplomacija, vse je samo še dogovarjanje in pogovarjanje, kje so meje in kje bo kdo popustil.

Otroci, ki so se začeli prihajati v zadnjih 30-tih letih se razlikujejo od predhodnih generacij. Ne imenujemo jih brez razloga »otroci luči«, »otroci tisočletja« in »indigo otroci«. Ti otroci imajo visoko razvito zaznavanje, so zelo senzibilni in praviloma medialno nadarjeni. Prav nobene tolerance nimajo do nepoštenosti in nepristnosti. Vedo, če kdo laže, in to v trenutku!

V času po letu 1950 so začeli na Zemljo prihajati tako imenovani” Lightworkers” ali otroci luči. Prišli so kot odgovor na klice pomoči vseh tistih, ki so verjeli, da obstaja boljši svet za vse. Otroci luči so bili v času hipijev borci za pravice saj so čutili, da morajo pomagati temu svetu da postane boljši. To so ljudje, ki so izjemno občutljivi na energije. Ljudje, ki so prišli širit ljubezen, vendar pa jih je nekaj ustavilo - strah pred uspehom in neuspehom. Otroci luči imajo svoje angele, ki jih nenehno porivajo naprej, saj se bojijo izpostaviti v svetu. Otroci luči so zemeljski angeli, ki so drugačni, pogosto so jih dražili, da so čudni in kot odgovor na njihove molitve so prišli Indigo otroci.


Indigo otroci so bojevniki, so vodje. So detektorji za laži zato začutijo vsakega, ki jim laže in tega ne prenašajo. Indigo otroci so prišli v letih med 1975 in 1995. To so otroci, ki so še bolj senzitivni kot otroci luči, so hiper intuitivni in zelo vizualni tipi. Indigo otrok ne posluša, on se uči skozi slike tako kot Leeloo v Petem elementu. So izjemno hiperaktivni in temperamentni zato pogosto svojo jezo, in željo, da bi spremenili svet okoli sebe, pa ne vedo kako, iz nemoči obrnejo v destruktivnost. To so bojevniki, ki so jih zaustavili tako, da so jih naredili odvisne,
od zdravil, mamil, alkohola. Kot odgovor na njihovemolitve so v začetku tega tisočletja začeli prihajati Kristalni otroci.


Kristalni otroci imajo čisto nove vzorce obnašanja, to so otroci, ki takoj odpustijo. Imajo velike žareče oči, ki so kot magneti, ki k sebi pritegnejo ljudi. Pri njih imaš občutek da ne moreš skriti ničesar, ker so kot rentgen in vidijo skozi tebe. Znajo poslušati s srcem in so sočutni, zelo inteligentni in intuitivni. Narava je tista, ki je za kristalne otroke najbolj pomembna. Mavrični otroci so šele začeli prihajati na Zemljo. Imajo mavrično avro in energijo kot delfini.


Kdo je kdo? Kdo je skavt? Kaj sploh vse to pomeni? Pomeni spremembo, pomeni resnico, pomeni ljubezen in odpuščanje. Čas, ko smo pričakovali spremembe je mimo, sedaj jih ustvarjamo - ta trenutek, v sedanjosti. Otrokom svojim in vsem otrokom sveta želim samo najboljše, ker si to vsi zaslužimo in kot indigo bojevnica pravim da je dovolj. Dovolj laži, dovolj manipulacije, dovolj nakladanja in razkladanje, čas je za akcijo. Čas za spremembe, čas za to, da otrokom omogočimo ljubezen, spoštovanje, enakost in njihov košček sonca, da izpolnijo svojo misijo, svoje poslanstvo, tako kot vsi mi, njihovi starši, stari starši, popotniki na isti cesti, ki vodi v mir in blagostanje. In vem, da tole zveni kot poceni roman, vendar je svet veliko bolj darežljiv in ljubeč, kot smo pripravljeni sprejeti v tem trenutku in vem da je za vsako dušo pod soncem nekje angel varuh, ki ga usmerja in spremlja. Vprašanje je le:"Ali ga slišite?" Poslušate kdaj glas svojega srca? Mu tudi sledite? Vsi smo samo otroci, otroci v velikih telesih in pogosto zaprti v majhne škatlice, kjer ni prostora za domišljijo, samo za realnost, težave in probleme. Prebudite se, nasmehnite se soncu, ozrite se naokoli, poduhajte rožo v parku, zakrilite z rokami in se zapeljite po toboganu. Dovolite si kanček norosti in pojdite z domišljijo na potep po notranji deželi v globine srca. Smejte se in igrajte se, samo tako boste osvobodili svojo lastno kreativnost. Saj vendar veste, da je kreativnost samo prenašanje nevidnih energij naše domišljije v snovni, materialni svet.


Iz srca za vas zapisala,
Taja Albolena Lila mychi center ljubljana

1 komentarjev.


Za vrnitev v običajni format kliknite tukaj:
www.pozitivke.net
http://www.pozitivke.net/article.php/20040520004002154Domov
Powered By GeekLog