Ta oblika članka je prirejena za tiskanje, za vrnitev v običajni format kliknite tukaj:
http://www.pozitivke.net/article.php/20020820234256828
Aktivacija kristalne mreže

torek, 20. avgust 2002 @ 11:42 CEST

Uporabnik: Admin

Eto, aktivacija kristalne mreže (crystal grid) oz. kristusove mreže (Christ grid), eni ji rečejo celo golden light grid, se je začela.

Očitno.

Za kaj točno gre?
Point je, kolikor štekam, v nalogi, ki jo imamo tukaj, na planetu Zemlja. In ta je, da odkrijemo način, kako živet, da bodo potem lahko vsa spirirtualna bitja po univerzumu lahko živela po tem ključu in 'se bodo mela fajn'. Ves čas.
Za razumevanje vseh ozadij tega mora človek poznati precejšen del ezoteričnih znanj. Nočem reči, da jih poznam velik del, očitno pa poznam ravno prave podatke, da lahko to, kar se dogaja, razumem. Ne samo razumem, ampak že nekaj časa na tem tudi precej intenzivno delam.
Na nalogi
.
Naloga je ozavestiti VSE ljudi na planetu Zemlja. Presvetliti vse ljudi, ne samo na Zemlji, ampak posledično po celem vesolju; ne ljudi, ampak vsa zavestna bitja, pravzaprav.


V bistvu thread Planet alert pove vse, kar je človeku treba vedeti. Če človek vse to prvič sliši, se mu gotovo zdi čudno - meni bi se zdelo. Ampak če vse te reči VE že od prej, če jih je bral in slišal od morja ljudi, potem ni več tako čudno, ampak se vsaka nova informacija postavi na mesto, ki ji pripada, in veča območje VEDENJA.
Če govorim o sebi, bi začel verjetno pri Jezusu, ki mi je predal bistveni del informacij, ki sem jih kasneje, zavite v drugo obleko, bral še pri Budi in prijateljih, pa pri daoistih, pa pri Baršku, pa Pogačniku, pa Lidii, pa Stanetu ... Pa sem jih poslušal pri radiesteziji, pa pri reikiju, pa od raznoraznih ezoterikov, ki sem jih spoznaval, pa potem od raznih internetnih virov, kot je npr. Maitreya. Še prej pa sem za mrežo, ki je bila na Zemlji do časov Atlantide, slišal - prebral pri nekih Avstralcih. Tam sem tudi prvič zasledil idejo o ponovni vzpostavitvi te mreže kot bistvenega elementa pri naši nalogi. Ozaveščanju. Vmes sem dobival informacije seveda s foruma, ki je bil vedno najboljši vir naključnih informacij. Če sem koga pozabil, naj mi oprosti.
in zdaj smo dobili v čtivo Planet alert.
In notri je pisalo, da se bo 13. aprila aktiviral christal grid in da ima zdaj končesnes - zavest možnost raztegnti se preko vseh omejitev, da so planeti postavljeni točno tako, da podpirajo točno to, svetlobo ...
Ko sem bral ta tekst, sem direktno videl, kaj je tu naloga za nas ... Namreč izdat časopis, katerega ime smo ravno uspeli definirat preko imena društva Sonce, ki smo ga ustanovili prav ta teden - časopis Sončeve pozitivke.
SONCE - ZAVEST - SVETLOBA - OZAVEŠČANJE ...
Vse je na mestu in čaka na nas, da se ozavestimo, podpira nas v vsakem še tako majhnem naporu, dovolj je že namera, zato seveda mi je prjateljica čist naključno zadnjič poslala mejl intent, tri stavke, ki govorijo o nameri. Samo odločiti se je treba: tudi jaz se hočem ozavestiti.
Kako naj to storim?
Odgovori so na dlani.
Tukaj in zdaj.
Namera - (ne)delovanje (prepuščanje) in gas ... Vsa navodila so že od davno na zemlji.
Mi smo jih zbrali na kup.
Na majhen kup.
In danes sem odkril še Marjanin pristavek na to temo: vizijo neke ženske. Ona je videla vse, obe možni varianti, po katerih lahko gremo, svetlo in temno. In je dala navodila, kako delat ZA svetlobo ob aktivaciji mreže, kako jo bodo modeli aktiviral povsod po svetu s povezavami po pentagramih ... Kako je ona že na svojem mestu in to ... In ura je dvanajst in Mateja pravi, da tako kot je ta ženska videla, bi morali zdajle že vsem in vsemu dogajat k brata (ok, ni rekla glih s temi besedami).
Pa ne dogaja.
Ampak, saj smo vendar že v prejšnjem Kalinem Planet alertu brali, da se bo takrat aktivacija začela in da ima vse, kar bomo na ta dan ZAČELI (ne začeli in hkrati končali) in bo v zvezi z zavestjo, krasne možnosti za uspeh - ozaveščanje - tudi namera na ta dan je bila dovolj, saj smo se s tem priklopili na mrežo ... Torej - začeli smo ... Zdaj moramo delo dokončat, eni smo že začeli!!!
Bi pomagali?
Sem zapazil, da so včeraj, na trinajstega, uleteli neki novi gostje na forum ... Precej nestrpni ... Upam na najboljše ...

original text

Nadaljevanje ... drugi del ...

4 komentarjev.


Za vrnitev v običajni format kliknite tukaj:
www.pozitivke.net
http://www.pozitivke.net/article.php/20020820234256828Domov
Powered By GeekLog