Sončna Pošta:
Brezplačne pozitivne novice, članke, zgodbe, recepte, informacije o zaposlitvah, razpisih in obvestila o seminarjih ter delavnicah
lahko dobivaš tudi na dom.
Čeprav danes naši mediji širijo predvsem negativno propagando v zvezi z Bitcoin-om, pa je v ozadju nekaj mnogo mnogo večjega. Gre za tehnologijo, ki je na pohodu in bo v prihodnosti spremenila svet finančnih transakcij. Na kratko gre za verigo blokov, ki so med seboj povezani s transakcijami. Informacija o transakcijah pa je razpršena po celotnem sistemu. To daje sistemu dragoceno vrednost zaupanja - veliko večjo, kot smo je vajeni pri finančnih transakcijah dandanes ...
Alter Revolucija se že dogaja, Zarja št. 52, 27.12.2017,
Na splošno gre pri kriptovalutah za piramidalni sistem, pranje denarja, borzne špekulacije, izogibanje davkom in veliko nihanje vrednosti kripto valute. To piše v mnogih dominantnih medijih in to je en del zgodbe, ki me trenutno ne zanima.
Bistveno pomembnejši del zgodbe o kriptovalutah pa je nakazan v Zarjinem intervjuju z hrvaškim ezoterikom in piscem Kezeletom. Dodan link trenutno še ne ponuja celotnega članka in ga bom morda skaniranega ponudil preko Scribd. Gre pa nič manj kot za decentralizacijo in spodkopavanje svetovne vladavine denarno - bančne cabale. Te možnosti so se mi zdele utopija preden sem prebral članek, ki ga prinaša revija Zarja. Več o tem pomembnem in tehtnem sporočilu, ki se ne tiče samo kriptovalut ampak tudi razcepa stvarnosti na 2 pola bom zbral in obdelal v temi Zlata doba ali rosno mlada doba.
V bistvu so kriptovalute nekakšna 'homeopatska' tehnologija za ozdravljenje človeške družbe, ki jo hočejo svetovni bančno - denarni vladarji popolnoma centralizirati in ljudi robotizirati... Besedilo članka v Zarji je namenjeno tistim, ki so sneli Newtonova očala, ostali bodo morda prebrali o bitcoinu, in potem precej verjetno zavrnili prebrano. S tem se bodo tudi avtomatsko samorazvrstili v eno od obeh skupin evolutivno razcepljene planetarne stvarnosti. Pa smo spet tudi pri filmu Matrix.
Za primerjavo dodajam tudi link 'običajnega' medija, kaj je zapisal o slovenskem bitcoin 'rudarjenju.'
no electricity ...
- back to the middle ages
- everything you might think is important now - no important any more ...
... no ampak resno, kolikšna pa je verjetnost, da naenkrat na celotni Zemlji zmanjka elektrike ? ... Gotovo je (bo) kje v vzhodni Afriki ali Indiji še kakšen strežnik, ki bo delal na sončne celice in bo preko satelita povezan in bo hranil tvoje transakcije bitcoinov, ki se bodo prekopirali, brž, ko po prišla elektrika nazaj ...
"It's even dangerous to talk about it, because the powerful elite does not want the average South Africans worker to have this much wealth. Because the wealthier the population is, the less power they themselves have. They hate me for sharing this!"