Forum Menu 
Spisek forumov
Uporabniki
Najpopularnejši topici
 NE ZAMUDITE  


 Rubrike  

 Zanimivo  


 Bodi obveščen ? 

Sončna Pošta:
Brezplačne pozitivne novice, članke, zgodbe, recepte, informacije o zaposlitvah, razpisih in obvestila o seminarjih ter delavnicah lahko dobivaš tudi na dom.


Vpiši se ali pošlji email na: info@pozitivke.net.
Sončno pošto tedensko na dom dobiva okoli 2.500 bralcev.


 Ne spreglejte  


 Mesečni koledar  
Dogodki te strani

sobota 20-apr
  • Plečnikova Lectarija

  • nedelja 21-apr
  • Moja elektrarna by ENERTEC pokal Slovenije v akvatlonu 2024

  • sreda 24-apr
  • Zoh Amba »Bhakti«

  • četrtek 25-apr
  • Tadej Toš: ABRAhmm

  • petek 26-apr
  • VegaFriday v Mariboru

  • sobota 27-apr
  • Začetek sezone na parkovni modelni železnici

  • torek 30-apr
  • Aktualno iz Špricerkres v Malečniku, Parni Valjar / DJ's Brata Fluher

  • nedelja 12-maj
  • Prijave na tradicionalno gorskokolesarsko preizkušnjo MTB Slavnik 12. maja 2024 v Hrpeljah

  • torek 14-maj
  • Vabilo na izobraževanje Strateško načrtovanje pridobivanja sredstev v prostovoljskih organizacijah

  • sreda 15-maj
  • Umanotera vabi na razpravo ob evropskih volitvah 2024

  •   Več o dogodkih  
    Preglej vse dogodke v tem letu




     Spisek forumov > Splošno > Zdrav način življenja, alternativna medicina, spa & wellnes Nov topic Pošlji odgovor
     Zdravljenje oči in vida po Grigoriju Grabovoju
     |  Verzija prirejena za tiskanje
    Yoda
     marec 26 2016 14:48  (Prebrano 7760 krat)  
    Forum Rimska cesta
    Rimska cesta

    Status: neprijavljen

    Registriran: 03/26/09
    Posts: 848

    Svoje tokratno besedilo 'darujem' zlasti vsem, ki so zapustili stanje prisilne retardiranosti in zavračajo fevdalizacijo znanosti ter medicinske stroke, pa tudi vsem ostalim, ki jim lahko kakorkoli koristi.

    MOŽNOSTI ZDRAVLJENJA OČI IN VIDA PO GRIGORIJU GRABOVOJU

    Grigorij Grabovoj_Večna mladost_področje ex Yu

    http://www.vecnamladost1489999.com/

    http://www.vecnamladost1489999.com/

    Tehnologije

    http://www.vecnamladost1489999.com/tehnologije/

    http://www.vecnamladost1489999.com/tehnologije/

    Jani Pravst_ Samospoznanje_Poiščite kodo za vašo bolezen

    http://samospoznanje.johnymas.info/?p=codebook&starting=950

    http://samospoznanje.johnymas.info/?p=codebook&starting=950

    Svetovna ura

    http://www.tocnaura.si/

    http://www.tocnaura.si/

    Poleg zgoraj navedenih linkov priporočam vsem tudi v slovenščino prevedeno knjigo o učenju Grigorija Grabovoja ’Pot v večnost’, avtorice Jelene Loginove. Grigorij Grabovoj je globalni učitelj in zdravitelj z referencami, ki presegajo najdrznejšo domišljijo. Njegove osnovne zdravilske tehnologije temeljijo poenostavljeno povedano na kreativni vizualizaciji z uporabo številskih nizov, duhovne zdravilske tehnologije pa bi morda lahko delno primerjali s principi kvantnega zdravljenja po Kinslowu. Ampak pri Grabovoju se zdi pristop po eni strani bolj determiniran po drugi strani pa ni pogojen z doseganjem ekstatičnih stanj zdravilca, pač pa bolj z prepričanjem, zaupanjem. Pri tem igra pomembno vlogo kolektivna zavest in tudi razvoju le te Grabovoj daje veliko težo. Delamo lahko za normativno zdravljenje, pa tudi za normiranje dogodkov tako zase, kot za druge.

    Učitelj Grabovoj svari pred nasprotnimi učinki zdravljenja v primeru pojavljanja dvoma, kajti naš mikro svet v veliki meri temelji na naših prepričanjih, predstavah. Zato je vsaj v začetku priporočljivo delati dopoldne in zvečer med 8 in 9 uro po moskovskem času. Tedaj je dana globalna podpora vsem, ki delajo po učenju Grigorija Grabovoja, učinki delovanja pa so boljši, hitrejši in zanesljivejši.

    V nadaljevanju je podan opis uporabe številskhi nizov po Grigoriju Grabovoju za obnovo disharmoničnih stanj nazaj na Stvarnikovo Normo, ki jo določajo nizi števil. Delo s sfero je poleg enostavne koncentracije na ZDRAVILNE številčne nize samo eden izmed množice možnih postopkov, ali tehnologij. Vsak si sam izbere tako varianto, ki mu individualno v danem trenutku lastnega razvoja najbolj ustreza.

    Pri zdravljenju z Grabovojevimi normativnimi številčnimi nizi je koristno imeti zanesljivo in pravilno diagnozo, oziroma jasno predstavo o problemu, ki ga želimo rešiti na osnovi upravljanja z radionskimi – vibracijskimi informacijami številčnih nizov. Potem lahko poiščemo ustrezne številke, ki jih je Grabovoi genialno določil za normalizacijo raznih stanj in dogodkov.

    Ko pišemo Grabovojeve nize na papir, na sliko ali na kožo so številke v vijolični barvi. Če pa delamo s Sfero so številke srebrno bele barve in se svetijo. Podobno je pri enostavni koncentraciji na številčne nize. Ta lahko vključuje vizualizacijo in pa mentalno, ali glasno izgovorjavo zdravilnih številčnih nizov.

    Kadar delamo za drugega, se mora oseba s tem strinjati. Najbolj vzvišeno in priporočeno je delo za reševanje Zemlje in za večen harmoničen razvoj vseh. Grabovoj priporoča, da pred izvajanjem osebnih nalog zdravljenja najprej delamo za rešitev Zemlje, človeštva ter trajni harmonični razvoj. S tem pomagamo tudi sebi in bližnjim.

    Ponavljanje vaj ni določeno enako v vseh primerih in je število ponovitev za dokončen uspeh zdravljenja odvisno od različnih vplivov, med drugim od posameznikove in kolektivne zavesti.

    GRABOVOJEVI ŠTEVILČNI NIZI ZA NORMALIZACIJO ZDRAVJA OČI IN VIDA

    Starostna slabovidnost (presbiopija) 1481854
    Siva mrena leče (katarakta) 5189142
    Kratkovidnost (myopia) 548132198
    Cilinder (astigmatizem ) 1421543
    Leno oko (ambliopija) 1899999
    Letni katar (vnetje) 514258951
    Daljnovidnost (hiperopija) 5189988
    Norma oči in vida, za regeneracijo vida 1891014
    Atrofija (odmiranje, zakrnelost) vidnega živca 5182432

    Zgoraj so zapisani najaktualnejši številčni nizi za zdravje oči in vida. V nadaljevanju pa so podane nekatere izmed mnogih možnih Grabovojevih tehnologij, ki uporabljajo številčne nize, nekatere pa delujejo tudi brez. Uporaba številčnih nizov je logična stopnja upravljanja z informacijami. Obstaja pa tudi stopnja duhovnega upravljanja (brez številčnih nizov). Grabovoj priporoča uporabo intuicije v vseh primerih.

    a) postopek zdravljenja in regeneracije s koncentracijo na telesne dele
    UPRAVLJANJE Z INFORMACIJAMI ZDRAVJA NA OSNOVI KONCENTRACIJE NA DELE TELESA

    Po Grabovoju se za dober vid in zdrave oči večkrat dnevno krajši čas koncentriramo na oči, ali oko in na repni del hrbtenice. Za bolezni živčevja se koncentriramo na kazalec desne roke. S pogostostjo in dolžino koncentracije ni dobro pretiravati. Učinki so lahko takojšnji sploh v primerih, ki jih uradna medicina ne obravnava spričo svoje 'fevdalne' razdelitve področij, kar je sicer splošno stanje znanosti. O specifičnem primeru ambliopije bo govor na koncu.

    b) osnovni postopek z koncentracijo na zdravilne številčne nize
    UPRAVLJANJE Z INFORMACIJAMI ZDRAVJA IN DOGODKOV NA OSNOVI ENOSTAVNE KONCENTRACIJE NA GRABOVOJEVE ŠTEVILČNE NIZE

    Številčni nizi predstavljajo vibracijsko normo organa, dela telesa, dogodka, stanja. S koncentracijo na številčne nize se uglašujemo s Stvarnikovo NORMO. Številčne nize si lahko predstavljamo v različni svetlobi, barvi in formi. Številke lahko napišemo na telo, na papir, sliko, lahko si jih predstavljamo tridimenzionalno kako svetijo v srebrnobeli svetlobi, lahko jih imaginativno vnesemo v oboleli organ, združimo z našo imaginacijo dogodka, itd. V organ jih vnašamo eno številko za drugo, ali pa vse naenkrat. Vsako številko si predstavljamo, ali izgovarjamo ločeno. Pri tem lahko zaznamo občutke, kot so toplota, vibracija, svetloba in podobno. S stopnjo koncentracije na številke se pomembno povečuje njihov vpliv.

    C) skrajšan postopek ene od variant dela s sfero
    UPRAVLJANJE Z INFORMACIJO ZA REGENERACIJO VIDA

    V sfero vnesemo številčni niz za upravljanje 1891014. Uporabimo splošen niz za vid in oči, oziroma za regeneracijo vida 1891014. Sfero skrčimo tako, da bo velika kot teniška žogica in jo vnesemo v glavo. Snamemo očala z glave in si predstavljamo kako srebrnobela svetloba sveti iz sfere kot iz projektorja skozi oči. To je dolgotrajnejši proces ponavljanja postopka za celovito regeneracijo vida, ki terja vstrajnost in zaupanje. Obstaja še druga, morda zahtevnejša, a tudi učinkovitejša varianta dela z celico rešiteljico. Ta Grabovojeva tehnologija pa vključuje razširjeno - kozmično zavest. Glej knjigo 'Pot v večnost'.

    d) podrobnejši opis ene od daljših variant dela s sfero z več zdravilnimi nizi
    UPRAVLJANJE Z INFORMACIJAMI ZDRAVJA IN DOGODKOV NA OSNOVI SFERE IN GRABOVOJEVIH ŠTEVILČNIH NIZOV NORMIRANJA

    1. Za zbranost in stabilnost pri delu 3x glasno ponoviš niz 713 819 21.
    2. Povežeš se z Grabovojem preko niza 3582295.
    3. NALOGO za normativno zdravje ali dogodek oblikuješ kot sfero.
    Pred seboj si zamisliš kroglo srebrnkasto bele barve.
    V to kroglo zgoraj v mislih zapiši – NORMA. Pod NORMO, napišeš 8 –VEČNOST. Pod to pa vpišeš znak neskončno ∞ - NESKONČNOST.
    Mentalno zapiši izbrane številčne nize v sredino kroga, enega pod drugim, številko za številko. Jasno si predstavljaj kakšne pozitivne spremembe naj nizi povzročijo. Vpiši še številčni niz ki pospeši reševanje nalog 97518319.
    Zaključil(a) si vpis naloge in koncentriraj se na niz absolutnega prepričanja 918197185.
    4. Sfero z informacijami NALOGE povežeš s svojo zavestjo.
    Izgovori naglas: 'JAZ SEM SE ODLOČIL(A), DA HOČEM TO KAR JE ZAPISANO Z NALOGO PO NORMI STVARNIKA. POSREDUJEM SVOJI ZAVESTI NALOGO, KI JE ZAPISANA V SFERI. NAJ SE ZGODI NA NAČIN, DA BO DOBRO ZA VSE VPLETENE IN NEVPLETENE.'
    Predstavljaj si kako se iz spodnjega mesta duše(pod timusom), ki je AKTIVACIJA, pojavi svetleča nit. Potegni to svetlečo nit navzgor do zgornje točke duše (nad timusom), ki je ZNANJE, in naprej po zgornjem predelu prsnega koša, ki je predel SVETEGA DUHA, predel dinamike, ki daje impulz, in še naprej navzgor do vrha glave, ki je ZAVEST.
    Svetlečo nit pošlji v sfero pred seboj. S tem je vzpostavljena vez med zavestjo in nalogo. Naloga zavesti je, da naredi, kar duša hoče.
    5. Aktivacija NALOGE
    Reci: 'POSTAVLJAM UPRAVLJANJE Z INFORMACIJAMI NALOGE PO VSEH PARAMETRIH REALNOSTI. '
    Zavrti Sfero pred seboj v smeri urinega kazalca.
    Pomanjšaj vrtečo Sfero v velikost teniške žogice in ji spremeni barvo v vijolično. Prestavi vijolično vrtečo žogico skozi tretje oko zdravljene osebe v njeno hipofizo.
    Reci: 'RAZMNOŽEVANJE!'
    Vizualiziraj širjenje vijolične barve v oči, glavo in celo telo ter okolico zdravljene osebe.
    6. Zaključek postopka
    Fiksiraj rezultat z nizom 741 741 741 in 889….8
    Zahvali se KREATORJU, da je poslal Grabovoja IN GRABOVOJU za njegovo služenje čoveštvu!

    Če hočeš natančno določiti čas v katerem naj se želja izpolni, potem dodaj pred zaključkom še zahtevo - rok izvršitve je npr. ali 3, ali 6 mesecev, itd . Naj bo realno postavljen čas. Pred vnosom vijolične sfere v 3 oko lahko hipofizo še imaginativno očistiš. V točki 3 očesa zdravljene osebe, kjer je hipofiza si zamisli kako od Kreatorja priteče kapljica blagoslovljene vode, ki popolnoma očisti žlezo, da zasije, kot krasna lučka.

    Razlika če delaš zase, ali drugega je v tem kam pošlješ sfero, ali sebi v 3 oko, ali drugemu v 3 oko. V opisu postopka je to zdravljena oseba.

    AMBLIOPIJA - PROBLEM, KI OFTAMOLOGE IN OPTIKE NE ZANIMA

    V primeru velike razlike funkcionalnosti med levim in desnim očesom se utegne slabše oko postopno 'poleniti', v skrajnem primeru ga bodo možgani celo 'izklopili'. To je lahko povezano, ali pa tudi ne z delno atrofijo očesnega živca. V vsakem primeru pojav ambliopije predstavlja zelo neprijetno izkušnjo za posameznika, ki ga to doleti. Možni so tudi glavoboli, itd. Iz povedanega je že na prvi pogled jasno, da problem zadeva tako okulista, kot nevrologa.... Ampak oba imata vsak svoj fevd in med dvema 'fevdalnima gospodoma' ni sodelovanja. Seveda vam bo okulist dal svojo rešitev v obliki očal, če treba tudi z zmogljivostjo Hubblovega teleskopa...... Ampak to ni ravno optimalno....

    Na srečo imamo tudi drugačne rešitve. Ena od njih so Grabovojeve tehnologije. Te pa lahko zelo učinkovito in koristno kombiniramo tudi z vajami za oči, ki jih je podal Leo Angart. Konkretno v primeru ambliopije se učinki pokažejo presenetljivo hitro. O tem, da gre za nevrološki -' software' problem se lahko prepričamo tudi s preprosto koncentacijo na desni kazalec in svoj vid. Opazili bomo praktično takojšnjo spremembo. Vzrok 'odklopa' slabega očesa, naprimer sivo mreno, ali celo atrofijo vidnega živca bomo zdravili z Grabovojevimi tehnologijami, obenem pa poskrbeli, da leno oko ponovno aktiviramo tudi nevrološko. Potrpežljivost in zaupanje prinašata uspeh in zadovoljstvo.
    Vaja Lea Angarta za leno oko je enostavna in jo izvajamo večkrat dnevno. Skupaj z njegovimi ostalimi vajami jo najdemo na internetnem naslovu spodaj.

    10 osnovnih vaj Lea Angarta za izboljšanje vida

    http://vizita.si/clanek/novice/z-vajami-si-izboljsate-vid.html

    http://vizita.si/clanek/novice/z-vajami-si-izboljsate-vid.html

    Opis vaje: Pojav lenega očesa
    Ambliopija je najslabša stopnja „lenega očesa“: eno oko je enostavno izklopljeno, čeprav preiskave kažejo, da je z očesom vse v redu. Z vajo boste leno oko izboljšali tako, da bo postalo tako dobro kot drugo.
    Vaja:
    1. Pokrijte dobro oko z obvezo ali dlanjo in vadite „leno oko“ samo po dve minuti naenkrat, tako kot je opisano pri vajah za kratkovidnost.
    2. Pojdite s pogledom po stvareh v sobi. Namen je, da vadite osredotočanje. Poglejte v strop, tla, stene, slike, luči, knjige ipd.
    3. Pojdite s pogledom po robovih stvari, ki jih vidite okoli sebe.
    4. Pokrijte „leno oko“ in za 3 do 5 minut uporabljajte le zdravo oko.

    Opis vaje: Kratkovidnost
    Si želite videti dobro na daleč? Vaja poteka ravno obratno kot vaja za daljnovidnost.
    Če želite odpraviti daljnovidnost, najprej postavite tekst do točke, kjer je vaš vid jasen, ko vajo opravite, boste opazili, da se je ta točka oddaljila. Tekst postavite na razdaljo, kjer ga vidite jasno. Na vrvici si s flomastrom označite radaljo od nosa pa do točke, kjer vidite jasno. Od te točke začnite tekst oddaljevati za nekaj centimetrov, tako da se vam bo pogled na tekst zameglil, in nazaj spet na točko, kjer tekst vidite dobro. Vajo ponovite večkrat in si na koncu vaje označite s flomastrom, kje je sedaj vaša točka jasnega vida teksta. Vajo izvajajte večkrat na dan po nekaj minut. Če imate na očeh različni dioptriji, vadite najprej na očesu, s katerim vidite slabše. Drugo oko si pokrijte z roko in vadite, dokler obe očesi nimata enako oddaljene točke jasnega vida. Nato vadite z obema očesoma.


    Profil
    Quote
    Yoda
     marec 27 2016 12:22   
    Forum Rimska cesta
    Rimska cesta

    Status: neprijavljen

    Registriran: 03/26/09
    Posts: 848

    Popravek napake glede Grabovojevega termina podpore.

    Narobe sem napisal med 8 in 9 uro po moskovskem času.

    Pravilno je med 10 in 11 uro dopoldne in zvečer po moskovskem času.

    Koliko je ura pri nas oziroma v Moskvi pa najdemo podatek tudi na mobitelu. Sedaj je to ravno aktualno zaradi premika ure. Praviloma je moskovski čas ravno 2 uri več, kot naš. To pomeni da je pri nas Grabovojeva podpora med 8 in 9 uro dopoldne in zvečer, v kolikor tudi v Moskvi premaknejo uro.


    Profil
    Quote
    Yoda
     marec 28 2016 11:22   
    Forum Rimska cesta
    Rimska cesta

    Status: neprijavljen

    Registriran: 03/26/09
    Posts: 848

    VSTOPNA KODA ZA POVEZAVO Z GRABOVOJEM 3582295

    In še eno dodatno eksplicitno navodilo. Neobvezno ampak koristno je pred začetkom vsakega delovanja po Grabovojevem učenju uporabiti številčni niz 3582295 za bolj učinkovito povezavo s temi znanji. Številčni niz sem sicer navedel pri podrobnem opisu ene izmed možnih Grabovojevih tehnologij zdravljenja ampak iz tega ni razviden njegov splošni namen ter uporaba. Koncentracija na te številke ima še posebno učinkovitost zvečer med 22 in 23 uro. Prav tako pa je tudi delo z Grabovojevimi tehnologijami v tem terminu podprto in uspešnejše.


    Profil
    Quote
    Yoda
     maj 22 2016 23:11   
    Forum Rimska cesta
    Rimska cesta

    Status: neprijavljen

    Registriran: 03/26/09
    Posts: 848

    VIDEO: TEHNOLOGIJA OBNOVE VIDA

    https://www.youtube.com/watch?v=AvtFb_i5LSA

    Youtube multidownloader online

    http://youtubemultidownloader.com/index.html

    http://youtubemultidownloader.com/index.html

    Kratek video je podnaslovljen v srbščini, ampak važna je predvsem nazorna vizualna predočba postopka. Vse omahljivke in omahljivce, ki bi se radi rešili svojih 'Hublovih teleskopov' bi rad prijazno sšpdbudil in opogumil, da vstrajajo v izvajanju te Grabovojeve tehnologije in potrpežljivo gojijo upanje. Ni potrebna perfektna vizualizacija, ta se bo z vstrajnim ponavljanjem izpopolnila in razvila skupaj s koncentracijo. Lahko si na začetku tudi samo zamislite videno z videa. Grabovoj prijazno priporoča igrivost in sproščenost. Številčni niz je po Stvarnikovi Normi in zato so strah pred posledicami napak in dvomi o pravilnosti odveč. Metoda pelje do regeneracije vida po Normi.

    Možno pa je tudi pospešeno trenutno izboljšanje vida s koncentracijo hkrati na oko / očesi in repni del hrbtenice. Vendar ima ta metoda drugačno ozadje delovanja in domnevam, da v pogledu regeneracije ni čisto enakovredna postopku iz videa.

    Za prenos videa vnesemo video link na strani za online prenos in najbolje je izbrati mp4 format, ker bo prenos veliko hitrejši, kot naprimer pri izbiri FLV formata. To se pokaže pomembno zlasti pri prenosu daljših video posnetkov.

    Za neposredni ogled videa podrgni z levo miško od leve proti desni po kodi linka, da ga označiš. Nato klikni desno miško in izberi 'odpri povezavo v drugem oknu'.


    Profil
    Quote
    Yoda
     julij 18 2016 20:03   
    Forum Rimska cesta
    Rimska cesta

    Status: neprijavljen

    Registriran: 03/26/09
    Posts: 848

    REGENERACIJA OČESA IN ZDRAVLJENJE RUMENE PEGE

    V brezplačnem webinarju številka 7 Svetlane Novak dobimo med drugim navodila skupaj s številčnimi nizi dr Grigorija Grabovoja za regeneracijo celotnega očesa, za isceljevanje rumene pege – makule in še veliko drugih izjemno koristnih znanj. Ampak najkoristnejše bi bilo za vsakega pogledati vseh 9 brezplačnih webinarjev po vrsti od prvega do zadnjega. Oči in vid lahko zdravimo in regeneriramo na veliko različnih načinov: številčni nizi, sfere, geometrijski liki, pozitivni občutki, pomoč duše. Za ilustracijo je Svetlana v webinarju navedla 10 do 15 minutni tretma s številčnim nizom za makulo, kar je zadostovalo za ozdravitev diagnoze, ki v klasični medicini velja za neozdravljivo. Domnevam, da utegne biti regeneracija očesa precej dolgotrajnejša, ampak kdor vstraja ta zmaga.

    Upam, da vas je čimveč že videlo 9 brezplačnih webinarjev Svetlane Novak, katerim sledijo v kratkem še 3. Vsekakor ogled in pričetek uporabe Grabovojevih in Svetlaninih znanj za Novo dobo vsem najtopleje priporočam. Webinarje najdemo in prenesemo skupaj s pripadajočimi pps datotekami na svoj PC preko srbske internetne strani 'Večnamladost1489999'. Najlaže to storimo z dodatkom downloadhelper brskalnika Mozzile Firefox, priporočam format mp4, ki se hitreje prenese..Vsi webinarji so torej opremljeni z videoposnetkom in pps datotekami, ki prinašajo slikovne pripomočke Grabovojevega učenja in tehnologij.
    Lahko smo in moramo biti hvaležni Svetlani Novak za hvalevredno in veliko požrtvovalno opravljeno delo in trud, ko je prenesla težko razumljiv nivo podajanja znanj Grigorija Grabovoja v bolj preprost, razumljiv in vsem dostopen nivo, obenem pa je zbrala v jedrnatih webinarjih skrajšano vsebino velike količine znanja ki je sicer raztreseno v množici raznih pisnih in drugih virov.

    Brezplačni webinarji Svetlane Novak o učenju dr Grigorija Grabovoja

    http://www.vecnamladost1489999.com/category/bezplatni-webinari/

    http://www.vecnamladost1489999.com/category/bezplatni-webinari/

    In moram povedati še eno izjemno zanimivost glede teh webinarjev in pa kupljenih Grabovojevih knjig. Sam sem bolj nejeverni Tomaž in verjamem predvsem svojim lastnim izkustvom. Ta pa mi potrjujejo, da so ti webinarji in knjige, ki jih legalno kupimo v resnici informatizirani na način, da njihovo gledanje in branje učinkuje na način podpore uporabniku pri spremljanju in sprotnem izvajanju podajanih tehnologij. Tako kolektivno programirano podporo bi še razumel v primeru spremljanja neposrednega prenosa – v živo, ampak enako sem izkusil tudi pri prakticiranju Grabovojevih tehnologij ob poslušanju prenesenih posnetkov Svetlaninih webinarjev - offline. Poznam svoje običajne omejitve pri samostojni uporabi Grabovojevih tehnologij in te so bile daleč presežene ob spremljanju omenjenih webinarjev. Praktično lahko skoraj vse podane tehnologije in njihove učinke ob poslušanju in gledanju takoj tudi sami neposredno izkusimo. In ta izkustva segajo od izcelitev, videnj, uvidov, pa do do komunikacije s svojci, ki so v čakalnici pripravljeni na svojo takojšnje kolektivno vstajenje. Izcelitveno pa delujejo na svojo okolico tudi Grabovojeve knjige, če so legalno kupljene, ne pa skopirane...To je informatiziranost o kateri govorim tu.

    Omeniti velja tudi to, da izvajanje katerihkoli Grabovojevih tehnologij človeka vedno tudi pomlajuje in to klinično pa tudi kozmetično.

    V primeru tehnologij za regeneracijo telesnih delov pa je koristno vedeti, da predstavlja vsaka tovrstna regeneracija mini, ali delno vstajenje celotnega pomlajenega fizičnega telesa. Vstajenja umrlih ljudi Grabovoj izvaja že 25 let in v kratkem bo na Krimu konferenca s srečanjem vstalih in pomlajenih ljudi iz Rusije in Ukrajine..

    Eden od dobrih pa tudi nujnih načinov transformacije temne in zaviralne strani kolektivne zavesti je prijavljanje uspešnih iscelitev ter regeneracij organov doseženih z uporabo Grabovojevih tehnologij. Naj bodo primeri v čimvečjem številu tudi medicinsko evidentirani. Lahko pa svoje uspešne rezultate tudi anonimno objavimo na spletu. Eno od takih možnosti ponuja spodaj podan link.

    Zakaj je to koristno ? Sedanja še vedno temna kolektivna zavest v veliki meri zavira napredek učenja ter uporabo in širjenje novih znanj. Sproti pa tudi požira že dosežene rezultate. Bodoča transformirana kolektivna zavest pa nas bo celo podpirala in tako bodo iscelitve, ozdravitve, regeneracije in vse ostalo mnogo hitrejše, lažje in uspešnejše.

    Zirka pričevanj o uspešni uporabi grabovojevih tehnologij

    http://www.grabovoj.com/pricevanja/osebna-pricevanja/

    http://www.grabovoj.com/pricevanja/osebna-pricevanja/


    Profil
    Quote
    Forum generiran v : 8,07 sekundah
    Nov topic Pošlji odgovor



     Časovni okvir je CEST. Ura je 11:04

    Običanji topici Običanji topici
    Zaklenjeni topici Zaklenjeni topici
    Prilepljeni topici Prilepljeni topici
    Novosti Novosti
    Prilepljeni topici W/ Novosti Prilepljeni topici W/ Novosti
    Zaklenjeni topici W/ Novosti Zaklenjeni topici W/ Novosti
    Dovoljen ogled postov od gostov 
    Gostje lahko dodajo poste 
    Omogočen celoten HTML 
    Cenzuriranje 




    Na vrh (začetne) strani
     Copyright © 2024 www.pozitivke.net
     Vsa naša koda pripada vam.
    Powered By GeekLog 
    Page created in 8,47 seconds