Forum Menu 
Spisek forumov
Uporabniki
Najpopularnejši topici
 NE ZAMUDITE  


 Rubrike  

 Zanimivo  


 Bodi obveščen ? 

Sončna Pošta:
Brezplačne pozitivne novice, članke, zgodbe, recepte, informacije o zaposlitvah, razpisih in obvestila o seminarjih ter delavnicah lahko dobivaš tudi na dom.


Vpiši se ali pošlji email na: info@pozitivke.net.
Sončno pošto tedensko na dom dobiva okoli 2.500 bralcev.


 Ne spreglejte  


 Mesečni koledar  
Dogodki te strani

sobota 27-apr
  • Začetek sezone na parkovni modelni železnici

  • torek 30-apr
  • Aktualno iz Špricerkres v Malečniku, Parni Valjar / DJ's Brata Fluher

  • sreda 01-maj
  • Med naravo in kulturo

  • petek 03-maj
  • Človek in čas

  • nedelja 05-maj
  • Razstava Interspace

  • sreda 08-maj
  • Razširjeni vid

  • nedelja 12-maj
  • Prijave na tradicionalno gorskokolesarsko preizkušnjo MTB Slavnik 12. maja 2024 v Hrpeljah

  • torek 14-maj
  • Vabilo na izobraževanje Strateško načrtovanje pridobivanja sredstev v prostovoljskih organizacijah

  • sreda 15-maj
  • Umanotera vabi na razpravo ob evropskih volitvah 2024

  • četrtek 23-maj
  • Povabilo za sodelovanje na Veselem dnevu prostovoljstva 2024

  •   Več o dogodkih  
    Preglej vse dogodke v tem letu




     Spisek forumov > Splošno > Osebna in duhovna rast Nov topic Pošlji odgovor
     Tehnika prizemljevanja – kanalizirano sporočilo
     |  Verzija prirejena za tiskanje
    Gost: mavrica
     marec 27 2009 23:23  (Prebrano 3447 krat)  


    V tem času energetskih sprememb, kot sporočajo ljudje, jih mnogo začuti, kot da bodo začeli lebdeti ali pa da jih hoče vleči ven iz telesa ter še kaj podobnega. To lahko pomeni, da niste dobro prizemljeni ali da vaše čakre niso v ravnovesju. V slovenščino sem prevedla kanaliziorano sporočilo, kako se prizemljiti in uravnovesiti.
    ______________________________________________________________

    Tehnika prizemljevanja – kanalizirano sporočilo

    Ljubljeni!

    JAZ SEM Babaji Nagaraj in prišel sem ta dan, da govorim z vami in vam ponudim učenje, ki bi vam morda koristilo. Opazili smo, da vas mnogo prihaja na to spletno stran in išče za navedbe tehnik prizemljevanja. Rad bi vam ponudil vajo, ki vam bo zelo koristila, če jo boste izvajali redno, dvakrat dnevno, vsak dan ali morda večkrat, če je nujno (na začetku).

    Stojite s svojimi stopali neznatno narazen, čvrsto postavljeni, in se vidite v velikem stebru svetlobe, zlate svetlobe, in ta steber je tri čevlje (3 feet) v premeru. Ta steber gre globoko v kristalinično jedro matere Zemlje, v velik kristal, ki je tam, in gor v veliko, veliko, veliko centralno Sonce.

    Predstavljajte si, da vzamete vaše svetlobno telo in se premikate dol, dol, dol zavestno skozi sredino stopal v Zemljo, potem potuje v notranjost Zemlje, dokler ne pridete do kristaliničnega jedra matere Zemlje in zagledate pred sabo ogromen, blesteč, utripajoč kristal. Greste proti kristalu in potem stopite vanj. Držite občutek, da ste čvrsto zasidrani v kristalinično jedro matere Zemlje.

    Dvignite se na vrh kristala, potem se dvignite od njega, premikajte se navzgor in pri tem vidite energijo svetlobe, ki ste jo pred tem ustvarili na poti dol. Nadaljujte z vračanjem poleg svetlobe črte naravnost gor skozi zemljo, skozi skorjo Zemlje na površje Zemlje. Vračajte se nazaj skozi sredino vaših stopal, gor skozi vaše noge, skozi vaša stegna in v vašo korensko čakro. Ustavite se za trenutek in napolnite vašo korensko čakro z blestečo, čisto rdečo energijo dokler ne začutite, da pulzira naprej in nazaj od vas. Premaknite energijo v sakralno (spolno) čakro. Vidite in čutite oranžno energijo, čisto, sijočo in lepo. pred in za vami. Potem se preselite gor v čakro solarnega pleksusa in vidite tam blestečo rumeno, limonino rumeno barvo, ki se lesketa in iskri pred in za vami. Čakre so blesteči, vrteči se koluti svetlobe.

    Sedaj se premaknite navzgor v vašo srčno čakro in vidite blestečo smaragdno zeleno energijo, ki se vrtinči pred in za vami, dokler tega ne začutite. V srčni čakri napravite vijugo v obliki brezmejnega znaka. Potem se premaknite v zgornje srčno območje, kjer vidite lepo modro zeleno barvo, dokler ne začutite, da pulzira v vaš timus, ki je na spodnji strani ključnice – ta barva je tudi pred in za vami in se vrti. Potem se premaknite v vašo grlno čakro in vidite lepo modro topaz svetlobo, ki se vrti pred in za vami. Počakajte dokler lahko čutite to energijo v vašem grlnem področju.

    Premaknite vašo energijo navzgor v vaše tretje oko. Vidite indigo modo/vijolično svetlobo, ki se vrti pred in za vami. Sedaj premaknite vašo zavest skozi vašo kronsko čakro v vijolično svetlobo. Vizualizirajte brezmejen znak med vami in velikim, velikim, velikim centralnim Soncem. Vi ste prizemljeni kanal na zemlji in na ta način ste v ravnotežju. Brezmejen znak znotraj srčne čakre je kot holon ravnotežja in na ta način ste popolnoma uravnoteženi v energijah, tako nad, kot pod vami.

    To bi se sedaj lahko zdelo, da je zelo težka procedura, vendar, ko ste enkrat nekajkrat to storili, dragi, boste ugotovili, da je to precej enostavno in se lahko izvede zelo hitro, večkrat na dan – tolikokrat kot je potrebno, da prizemljite energije in postanete prizemljeni svetilnik svetlobe na Zemlji.

    To je, kar sem vam prinesel danes, dragi, da uporabljate, če tako izberete. Poizkusite, pa boste videli, če bo pomagalo.

    Dokler se ponovno ne srečamo,
    JAZ SEM Babaji Nagaraj

    Kanalizirala Marlene Swetlishoff, dne 16.3.2009

    Copyright©2009 Marlene Swetlishoff
    http://www.therainbowscribe.com


    Quote
    Forum generiran v : 0,04 sekundah
    Nov topic Pošlji odgovor



     Časovni okvir je CEST. Ura je 05:19

    Običanji topici Običanji topici
    Zaklenjeni topici Zaklenjeni topici
    Prilepljeni topici Prilepljeni topici
    Novosti Novosti
    Prilepljeni topici W/ Novosti Prilepljeni topici W/ Novosti
    Zaklenjeni topici W/ Novosti Zaklenjeni topici W/ Novosti
    Dovoljen ogled postov od gostov 
    Gostje lahko dodajo poste 
    Omogočen celoten HTML 
    Cenzuriranje 




    Na vrh (začetne) strani
     Copyright © 2024 www.pozitivke.net
     Vsa naša koda pripada vam.
    Powered By GeekLog 
    Page created in 0,66 seconds