Sončna Pošta:
Brezplačne pozitivne novice, članke, zgodbe, recepte, informacije o zaposlitvah, razpisih in obvestila o seminarjih ter delavnicah
lahko dobivaš tudi na dom.
Te dni je bil največji terorist v Sloveniji (Ameriški predsednik Bush) in zaradi njega smo imeli stroškov kar pol milijarde evrov. Za ta denar bi moral Slovenec delati teoretično kar 100.000 let.
S tem denarjem bi lahko naredili v Sloveniji kar 2.000 eko vasi, če bi bili racionalni. Naši politiki pravijo, da nam je to promocija. Ma kaka promocija. Če bi mu dali samo 10 dag kave bi bila zagotovo večja promocija za Slovenijo saj ga svet ne mara. To bi sigurno prej prišlo v medije, kot sedaj.
Če bi ljudje poznali ozadje politikov, kaj je v bistvu njihov interes bi že zdavnaj šli na ulice. Je kar nekaj knjig in dokumentarcev na to temo.
koliko ljudi v resnici umre zaradi takšnih politikov in multinacionalk, ki jih politiki podpirajo.
Bojujemo se proti terorizmu in porabimo letno več sto milijard dolarjev, da bi rešili nekaj sto ljudi in
zaradi lakote letno umre 30 milijonov otrok, če bi namenili le 0,01% tega denarja, ki ga porabimo proti terorizmu bi lahko ti otroci preživeli.
0,01% in preživelo 30 milijonov otok zaradi lakote
ali
100% in preživelo nekaj sto ljudi na leto (Pa še ti ljudje bi preživeli, če bi imeli drugačno politiko)
Vsaj malo če ste inteligentni vidite, da je to samo manipulacija človeštva. V ljudeh želijo politiki spodbuditi strah. Zaradi strahu pa smo seveda veliko bolj nesrečni. Nesrečni ljudje pa so največji potrošniki.
Gost: AlešB
junij 12 2008 12:42
Opazil sem, da sem se zmotil v številkah pol milijona in ne pol milijarde. Ampak saj ni važno. Želim povedati nekaj drugega.
Na forumi med.over.net so me popljuvali. Očitno me niso razumeli, kaj želim povedati
http://med.over.net/forum5/read.php?151,4795507
... ko pravijo politiki o promociji Slovenije, verjetno mislijo, da je negativna reklama boljša kot nobena ... oziroma, da ni slabe reklame.
Sej bi šla protestirat, ampak po 8ih letih sedenja na svojem stolčku in ko mu ostane samo še par mesecev ... ne vidim smisla. In ker vem, da ne smeš vlagat energije v nekaj, kar nočeš, da bi se razvijalo in ker nočem dati svoje moči njemu in njemu podobnim, enostavno ignoriram vse skupaj.
Torej ... "Je bil res Bush v Sloveniji?" ali še bolje ... "Kdo sploh je Bush?"
Življenje je večno in ljubezen nesmrtna;
in smrt je samo obzorje
in obzorje ni nič razen meje našega pogleda.
- Anonim
Ou Ksenija kako lepo obvladovanje energije, je bil Bush v Sloveniji oz kdo je sploh Bush?
Originalno, noro, izvirno.
Poezija.
Na Aleškotov post pa se odločimo samo še to:
Popolnoma vsi otroci so srečni in siti, ker svet vedno lepo skrbi zanje.
your life, your expression, your software
Gost: AlešB
junij 12 2008 22:26
saj res, se popolnoma strinjam z vama.
Gost: NewVision
junij 16 2008 22:09
Kdaj pa je bil ta tako imenovani Bush sploh v Sloveniji?javascript:emoticon(''
Jaz nisem čist nič opazil, hvala bogu...
javascript:emoticon(''
Sem pa opazil (še vedno) veliko zmanipoliranih in odtujenih oseb okoli mene. A je to kaj povezano z Bushom?
Kakorkoli že, čas je na naši strani in prihajajo velike spremembe. Slovo elite in temnih sil. Pustimo jim še nekaj zadnjih minut navideznega blišča in močijavascript:emoticon(''