Sončna Pošta:
Brezplačne pozitivne novice, članke, zgodbe, recepte, informacije o zaposlitvah, razpisih in obvestila o seminarjih ter delavnicah
lahko dobivaš tudi na dom.
Pozdravljene pozitivke in pozitivci
Sama sem se pred kratkim odpravila na zahtevno pot odkrivanja same sebe in spremembe življenja. Svojo pot sem se odločila zapisati v obliki blog-a, da bi imela boljši pregled nad svojo situacijo, kaj sem že preizkusila, kje sem bila in kam grem. Za pot sem se odločila po hujši bolezni, ki me je doletela, zdravniki so ugotovili, da je vzrok najverjetneje stres. Ker sem mlada (20let), se mi to zdi izjemno nenavadno in odločila sem se, da pridem zadevi do dna. Skratka, naprošam vas, da si vzamete trenutek časa, obiščete blog in komentirate, rada bi slišala vaše ideje, kaj naj še preizkusim, kaj naj še storim, želim si kolikor nasvetov lahko dobim, da bi končno lahko odvrgla breme težav, ki me očitno podzavestno tarejo in končno ozdravela. Sem še popolnoma na začetku in niti še ne vem, na koga naj se obrnem, kako naj si pomagam in vaša pomoč in znanje sta močno zaželjena in potrebna.
http://umirjenosrce.blogspot.com/
Za vso vašo pomoč in vodenje se že vnaprej zahvaljujem,
Jaz sem za boljše počutje požegnal hišo in pa tudi sebe.
To počem večkrat. Žegnano vodo dobiš v vsaki cerkvi.
Ker se pa ukvarjam tudi z radiestezijo, sem po hiši postavil slike regulatorjev biopolja.
Ker so sami regulatorji biopolja zelo dragi(eden je okrog 1000eur) sem postavil samo njihove slike in prav tako deluje.
Če kdo rabi, mu jih lahko pošljem.