Sončna Pošta:
Brezplačne pozitivne novice, članke, zgodbe, recepte, informacije o zaposlitvah, razpisih in obvestila o seminarjih ter delavnicah
lahko dobivaš tudi na dom.
Pozdravljeni, zanima me glede ponovne povezave. Ali ste že slišali za to. Pred cca. 3 tedni me je prijateljica napotila k eni gospe Tanji, ki izvaja zdravljenje s ponovno povezavo in osebno ponovno povezavo. Iskreno povedano nisem pričakoval nič, kar se pa mi je zgodilo in se mi še dogaja pa je to, da sem bil po tem precej boljše in sicer je moje počutje na vseh nivojih boljše (umirjenost, lažje premagovanje vsakdanjih težav...). Zanima me ali je še kdo imel tako dobre izkušnje s tem?
Borut zdravo, ponovna povezava je ane super stvar, in vsem toplo priporočam, da se je udeležijo pri katerem koli od potrjenih učiteljv.
Ker pa je v zgornjem prispevku bila reklamirana določena spletna povezava, sem jo odstranil, saj verjamem, da bo vsak sam lahko našel ustreznega učitelja.
V današnjem svetu so najbolj zaželjene zadeve tiste, ki se dobro reklamirajo in so lepo in dobro zapakirane. Ne glede na samo vsebino. Nosilec vsebine pa je posameznik, ki se nauči in izvaja določeno tehniko. Kam je pri vsemu temu najpomembnejše? Ni pomembno kaj izvajaš ali počneš, pomemben je ta, ki to izvaja. Če ta, ki to izvaja ve kdo v resnici je zadeva ok. Ne gre za znanje iz knjig, delavnic, seminarjev, od učiteljev...gre za prvinsko stanje sebstva, ki je nepogojeno in samo je. Ko si stabiliziran v tem stanju je vse, kar počneš blagoslov za vse.