Forum Menu 
Spisek forumov
Uporabniki
Najpopularnejši topici
 NE ZAMUDITE  


 Rubrike  

 Zanimivo  


 Bodi obveščen ? 

Sončna Pošta:
Brezplačne pozitivne novice, članke, zgodbe, recepte, informacije o zaposlitvah, razpisih in obvestila o seminarjih ter delavnicah lahko dobivaš tudi na dom.


Vpiši se ali pošlji email na: info@pozitivke.net.
Sončno pošto tedensko na dom dobiva okoli 2.500 bralcev.


 Ne spreglejte  


 Mesečni koledar  
Dogodki te strani

petek 29-sep
 • Koncert okteta Valvasor z gosti

 • sobota 30-sep
 • V Svečino na sprehod, mošt in vino
 • Dobrodelni koncert za Kamnik

 • sreda 04-okt
 • Shod za Svetovni dan živali 2023

 • nedelja 08-okt
 • Darshan na hrvaškem v Splitu

 • torek 10-okt
 • Darshan - blagoslovi Paramahamse Vishwanande

 • torek 17-okt
 • Nacionalni posvet "Vse vemo, a zakaj se nič ne spremeni? Podnebna politika med teorijo in prakso"

 • torek 24-okt
 • Komunikacija - Vir dobrih odnosov (I. in II. del)

 •   Več o dogodkih  
  Preglej vse dogodke v tem letu
   Spisek forumov > Splošno > Aktualno doma in globalno Nov topic Pošlji odgovor
   POVABILO GALAKTIČNI FEDERACIJI SVETLOBE
   |  Verzija prirejena za tiskanje
  www.pozitivke.net - An Error Occurred
  Unfortunately, an error has occurred rendering this page. Please try again later.
  mavrica
   maj 10 2012 18:57  (Prebrano 3622 krat)  
  Forum

  Status: neprijavljen

  Registriran: 12/14/04
  Posts: 47

  Na veliko internetnih straneh se je pojavilo povabilo Galaktični federaciji svetlobe, da nam na Zemlji pomagajo. Prevod tega sporočila je:

  POVABILO/KLIC GALAKTIČNI FEDERACIJI SVETLOBE
  (Originalno sporočilo v angleškem jeziku najdete na spletni strani: http://www.galacticchannelings.com/english/please-help-us.html)

  05.08.12

  Dragi prijatelji,
  Začenjamo akcijo, ki se lahko odvije s svetlobno hitrostjo.
  Vemo, da našemu svetu vladajo pokvarjeni ljudje, ki sodelujejo, da bi nas zadržali pod kontrolo.
  Prav tako vemo, da so naš svet obiskovale dobronamerne vrste ne zemljanov, med njimi mnogo humanoidnih, ki skupaj delujejo v veliki organizaciji imenovani Galaktična Federacija Svetlobe.
  Zakaj nam ne bi oni pomagali, da se osvobodimo tega pokvarjenega režima, ki povzroča trpljenje toliko ljudi in jih strada do smrti? Zakaj tega do sedaj še niso mogli narediti?
  Torej, iz tega, kar mi vemo, je tako delno zaradi karmičnih razlogov, a glavni razlog je univerzalni zakon, znan kot »Zakon nevmešavanja«. To pomeni, da višje civilizacije ne morejo kar tako posegati v nižje, ker bi s tem ovirale/zmotile njihovo naravno evolucijo.
  To se vse spremeni, če se jih POKLIČE, da pridejo. Potem ni več vprašanje motenja, ampak sprejemanje klica.
  Torej, danes jih mi uradno kličemo. Ne v imenu naših pokvarjenih vlad, ampak v svojem imenu, kot suverena človeška bitja.
  Vsakdo, ki je buden in se je duhovno razvil, ve, da ko pošljemo misel, ta vedno uresniči svoj namen. Tako deluje telepatska komunikacija ali molitev. Mi vsi posedujemo to sposobnost in danes jo bomo uporabili.
  Naredili bomo samo eno stvar. Poslali bomo to misel ali podobno oblikovano z lastnimi besedami:

  “DRAGI ČLANI GALAKTIČNE FEDERACIJE SVETLOBE, KOT TUDI VSA DRUGA BITJA SVETLOBE, KI BI NAM ŽELELA POMAGATI, A NE MORETE ZARADI DOLOČENIH UNIVERZALNIH ZAKONOV, PROSIMO VAS, DA NAM POMAGATE.
  MI VAS POZIVAMO, DA TO NAREDITE. V SVOJEM IMENU KOT SUVERENO ČLOVEŠKO BITJE, KI ŽIVIM NA PLANETU ZEMLJA, VAS PROSIM, DA PRIDETE IN NAM POMAGATE. VEMO, DA NAS SPREMLJATE IN OBISKUJETE ŽE STOLETJA. VEMO, DA IMATE TEHNOLOGIJO, KI LAHKO REŠI NAŠE NAJVEČJE PROBLEME, KAKOR JE LAKOTA, ONESNAŽENOST IN VOJNE, PRAKTIČNO V TRENUTKU. ČUTILI STE SE OMEJENI, DA NAM ODPRTO POMAGATE, ZARADI UNIVERZALNIH ZAKONOV IN NAŠIH »URADNIH PREDSTAVNIKOV«, KI NIKOLI NISO ŽELELI SODELOVATI Z VAMI, KO STE JIM PONUDILI SVOJO POMOČ. MI VAM DANES REČEMO: »DOVOLJ JE TEGA«! TE POKVARJENE VLADE NE PREDSTAVLJAJO NAS! MI SAMI PREDSTAVLJAMO SEBE IN PROSIMO VAS, DA NAM POMAGATE. DOVOLJ SE JE TRPELO NA TEM PLANETU IN ŽELIMO, DA SE TO KONČA. PROSIMO VAS, DA PRIDETE IN NAM POMAGATE. IZREKLI VAM BOMO DOBRODOŠLICO ŠIROKO ODPRTIH ROK IN S SRCEM, POLNIM LJUBEZNI.
  HVALA! NAJ SE ZGODI!«

  To je vse, kar je potrebno narediti.
  Ko končate, pošljite to sporočilo čim širšemu krogu ljudi. Kdorkoli iz vaše okolice, za kogar mislite, da bi lahko bil odprt temu konceptu, mora biti pozvan, da se nam pridruži. Razširite to sporočilo skozi vaše Facebook strani, preko vaših naslovov v elektronski pošti, preko časopisov ali na kateri koli način morete. Lahko ste prepričani, da bo naš poziv prišel do naših galaktičnih prijateljev in ko bodo videli, v kakšni razsežnosti se je klic razširil, ne bodo mogli drugače, kot razumeti to kakor uradni poziv človeštva.
  Gre za vprašanje številk. Če 200 svetovnih vlad reče “NE, ne, ne”, toda za njimi na sto tisoče prebivalcev kriči “DA! DA! DA!” – koga bodo potem smatrali za predstavnika človeštva? Zagotovo nas. Danes to storimo. SKUPAJ! Prosimo vas, naredite to in naj se sliši vaš glas.
  Prevedla: Alenka B.
  V hrvaščini najdete poziv na spodnji spletni strani: http://www.svjetloradnici.com

  :::::::::::::::::::::::::::::::::::

  Glede meditacije/vizualizacije, ki je bila na to temo osvoboditve sveta od svetovne tajne vlade teme (angleško: cabal) na portal 5-5-5 ( na dan 5.5.2012), pa pravi boginja Atena, ki je na plejadejski vesoljski ladji –materi, v sporočilu, z dne 8. maja 2012, pod naslovom “Delo dobro opravljeno” ( v originalu je v angleškem jeziku na spletni strani: http://theangeldiaries.org/2012/05/08/athena-transmission-from-a-pleiadian-mothership-job-well-done-by-aurora-le-may-8-2012/) med drugim tudi naslednje:

  …” V bistvu, kot mi pravimo, je “delo dobro opravljeno”!. Ne bi moglo biti na drugi način, ker ste nezmožni narediti napako. Mi ne moremo izraziti dovolj povdarjeno, kako zelo si želimo, da se konča to poglavje in da bi bili spet ponovno skupaj. Zato mi proslavljamo ta velik uspeh, kakor bi tudi vi, z velikom žarom. Ko nas vprašate, kaj bi se naj naredilo, da se uresniči vse, kar ste prosili glede “energij višje gostote” in glede razodetja, vam pravimo, da je to ta prava stvar, kar že delate in ste že naredili. Ko človeštvo dela v enotnosti, se lahko premaknejo najvišje gore in mi ne govorimo tukaj v prenesenem pomenu. Spomnite se tega v dneh mrkov. …” (20. maja 2012 sončni mrk, 4. junija 2012 lunin mrk – dodala prevajalka)

  Nekaj glede stanja na tem področju je povedal že 6. maja v sporočilu SaLuSa iz Sirija, prevod katerega v hrvaški jezik najdete na
  http://www.galacticchannelings.com/hrvatski/index.html, še več v o tem pa v sporočilu z dne 9. maja, ki pa še ni prevedeno v hrvaški jezik. Tudi sporočilo Galaktične federacije, ki prihaja preko Sheldna Nidla, z dne 8. maja,še ni prevedeno, govori pa veliko o tem.


  Profil
  Quote
  Gost: Irina
   maj 10 2012 19:08   


  spominja mi na pravljico o volku in kozličkih ter mamici, ki je rekla ne odpirajte volku vrata.
  (hec seveda)

  Zanimivo kako vsak išče nekoga, ki bo reševal nastalo situacijo, to nam pove, da smo navadni bedni nesposobneži, ki nismo sposobni skrbeti sami zase... malo tega, niti poraza (če je to poraz seveda...) ne znamo sprejeti dostojanstveno.

  Quote
  Gost: Nan
   maj 11 2012 11:34   


  A je tole kakšna invazija Galaktične federacije svetlobe v dogovoru z Pinky power of Šentflorijan lover?

  -_-


  Quote