Forum Menu 
Spisek forumov
Uporabniki
Najpopularnejši topici
 NE ZAMUDITE  


 Rubrike  

 Zanimivo  


 Bodi obveščen ? 

Sončna Pošta:
Brezplačne pozitivne novice, članke, zgodbe, recepte, informacije o zaposlitvah, razpisih in obvestila o seminarjih ter delavnicah lahko dobivaš tudi na dom.


Vpiši se ali pošlji email na: info@pozitivke.net.
Sončno pošto tedensko na dom dobiva okoli 2.500 bralcev.


 Ne spreglejte  


 Mesečni koledar  
Dogodki te strani

petek 29-mar
  • VegaFriday v Piranu

  • nedelja 31-mar
  • Razširjeni vid

  • ponedeljek 01-apr
  • Spekter. 70 let Zbirke UGM

  • sreda 03-apr
  • 22. PRO PR konferenca: vodenje v komunikaciji
  • Znebite se svojih starih telefonov in tablic
  • Med naravo in kulturo

  • sobota 06-apr
  • Veganski golaž na Čistilni akciji ČS Polje

  • nedelja 07-apr
  • Polna luna

  • sreda 10-apr
  • Človek in čas

  • petek 12-apr
  • Mikis Theodorakis: Grk Zorba

  • nedelja 14-apr
  • Razširjeni vid

  • sreda 17-apr
  • Znanja in veščine za uspešno vodenje prostovoljcev
  • Razstava interspace

  • petek 19-apr
  • Ingmar Bergman: Prizori iz zakonskega življenja

  • sobota 20-apr
  • Plečnikova Lectarija

  • sreda 24-apr
  • Zoh Amba »Bhakti«

  •   Več o dogodkih  
    Preglej vse dogodke v tem letu




     Spisek forumov > Splošno > Osebna in duhovna rast Nov topic Pošlji odgovor
     Meditacija za peti prihod energij
     |  Verzija prirejena za tiskanje
    Gost: mavrica
     december 22 2008 21:48  (Prebrano 1806 krat)  


    V nadaljevanju imate slovenski prevod kanalizirane meditacije v angleščini, ki nam jo posredujejo vnebovzeti mojstri, in je zelo primerna za te dni. Če želite original angleški tekst napišite, da ga prilepim. Če pa bo kdo, ki ima možnosti, organiziral takšno skupinsko meditacijo, pa naj tudi objavi.

    Mojster Serapis Bey: Meditacija za peti prihod energij
    Prejela Natalie Sian Glasson
    ============ ========= ========= ========= ======

    Moji dragi ljubljeni prijatelji, jaz sem mojster Serapis Bey. Prišel sem k vam sedaj, da bi vam dal posebno meditacijo, ki je primerna za to obdobje razvoja Zemlje, ko se energije petega prihoda (fifth energy boost) sidrajo v Zemljo. Izbran sem bil iz več razlogov, da prenesem to meditacijo človeštvu. Eden je ta, da sem jaz čohan (chohan) 3. žarka svetlobe, ki je osredotočen na manifestacijo energije Stvarnika v Zemljo. Pomembno je, da boste skozi to meditacijo vsi pomagali v manifestaciji energije Stvarnika v Zemljo in prav tako v vaša bitja. V resnici je ves namen od teh prihodov energij manifestirati jn zasidrati več energije iz duše Stvarnika in univerzuma v Zemljo. Mi vnebovzeti mojstri enostavno delamo kot razširjevalci Stvarnikove energije in vam s tem omogočamo, da sprejmete to čudovito energijo z večjo lahkoto. Ta peti prihod energij je osredotočen na sidranje energij angelskega kraljestva, skupnosti vnebovzetih mojstrov in božanskih energij Matere Zemlje v Zemljo - pretežno v ravne linije (ley lines), energijske sisteme in mreže, prav tako kakor v energijske mulekule, ki sestavljajo Zemljo in človeško telo. Energija je podporna, prehranjevalna in najbolj pomembno – zdravi Zemljo in fizično telo do neke stopnje. Popolno zdravljenje Zemlje in človeštva se še ne bo izvedlo med tem prihodom energij, ker duše še niste pripravljene za zdravljenje in ljudje še ne nosite dovolj močne vere v mislih in prepričanja, da energija, ki izhaja od Stvarnikove duše skozi vnebovzete mojstre lahko zdravi popolno. To je vera, prepričanje in zaupanje, na katerem moramo delati, da se pridobi, ker brez teh kvalitet posameznik nima moči ali odprtja prejeti in sprejeti zdravilne energije. Ko vi dvomite, da energija stvarnika lahko transformira svet, si zaprete vaše energijske sisteme, omejite vaš razum in predstavo. To ustvari blokado med vašo dušo in mogočno dušo Stvarnika. Nesrečno je, da tako enostavno svojstvo znotraj nas lahko včasih povzroči tako močno trpljenje. Blokado povzroča strah pred trpljenjem in pred tem, da bi bili nepovezani z Stvarnikom, prav tako pa tudi prepričanje ega, da je vse prekomplicirano. Energija Stvarnika je enostavna. Ko si dovolite, da se volja Stvarnika zasidra v vaše bitje, življenje in stvarnost, boste ugotovili, da je enostavnost koda, ki jo uporablja Stvarnik, da zagotavlja, da vse, kar potrebujete pride do vas po najbolj enostavni poti in ne vedno po poti, ki jo vi pričakujete. Moji dragi ljubljeni prijatelji, prepričanje je svojstvo, ki se mu morate približati z najvišje globine svoje duše in ga izžarevati v vseh doživljajih in občutkih. Ko zaupate in imate vero v sebe in energijo Stvarnika, sprejemate vašo notranjo moč. Moji prijatelji, ne dovolite energijam strahu, dvomov in negativnosti, zlasti pa ne energijam, ki jih potegnete od drugih, da vas povlečejo navzdol. Raje sprejmite energije petega prihoda svetlobe, da vas zdravijo, dvignejo kvišku in manifestirajo božansko znotraj vašega bitja.

    Sedaj mi dovolite, da vam prenesem meditacijo, za katero sem počaščen, da jo danes delim z vami.

    Prosim vas, da najprej ponovite tole invokacijo: »Ko prižigam tole svečko, jaz kličem energije Stvarnika in srce Stvarnika v obliki energij petega prihoda, da se izlivajo v moje bitje, da se zasidrajo v kristale ljubezni, nameščene na določenih območjih v svetu in da se kanalizirajo v sredino duše Matere Zemlje. Omogoči, da se ljubezen manifestira na Zemljo. Naj se ta sveti kot svetilnik od mojega bitja. Naj bo ta svečka simbol Stvarniku o svetlobi in ljubezni, ki jo želim jaz širiti do vsega s pomočjo vnebovzetih mojstrov. Omogoči, da se sedaj zgodi zdravljenje v mojem telesu in v fizičnem telesu Matere Zemlje. Naj se ljubezen zasidra za vse, da jo doživijo in utelesijo. Omogoči človeštvu, da obstaja kot veliko svetlo sijočih svečk, izžarevajočih stvarnikovo resnico.«

    Sedaj vas prosim, da sedite mirno, zavzamete meditativni položaj vašega bitja in razuma. Dopustite si globoko dihati in da se vaše telo sprosti. Vzemite si trenutek, da si predstavljate štiri kristale ljubezni na Zemlji. Ni treba vedeti, kje so, ker so zaščiteni tako, da jih ne more nobena oseba najti. To je zaradi preprečitve, da bi jih kdo deaktiviral. Predstavljajte si kristale ljubezni kot zlati plamen svetlobe pred vami. Predstavljajte si, da so to svetilniki nebeške svetlobe. Vidite ali čutite energijo petega prihoda energij, ki se kanalizira v kristale ljubezni in velik plamen svetlobe, ki ga sedaj vsebujejo. Kristali ljubezni sedaj oddajajo plamen svetlobe skozi prst Zemlje in skozi atmosfero Zemlje. Energija se integrira v veliko bitij in živali, ki so potrebni zdravljenja in ljubezni in tudi v tiste, ki so odprti in dovzetni do energij. Predstavljate si celoten planet obkrožen z zlatim plamenom, ki je istoveten plamenu, ki gori pred vami, in vedite, da ko ta zlati plamen popolnoma ovija Zemljo, ta nosi energije petega prihoda in izžiga vse negativnosti, medtem ko sidra ljubezen v vsak vidik Zemlje. Držite občutek ljubezni, varnost, brezskrbnosti znotraj vašega srca in si predstavljajte planet obkrožen z ljubečim plamenom energij petega prihoda znotraj vaše čakre tretjega očesa. To je močna predstava, zato si dopustite to polno izkusiti.

    Sedaj si predstavljajte, kako se kanalizira iz skupnosti vnebovzetih mojstrov žarek energije svetlobe petega prihoda v vaše bitje, ki vstopa skozi vašo kronsko čakro na vrhu vaše glave. Dopusti energiji ljubezni, obilja in zdravja, da se zasidra v vaše bitje in pustite, da ta teče skozi vaše tretje oko in energizira vaše predstavljanje. Dopustite, da se energija zasidra v vašo srčno čakro, da ojača čustva, strast in požrtvovalnost, nastalo s tem, da ste dobili svet, v katerega je bila zasidrana ljubezen in je pozdravljen. Dopustite, da energije petega prihoda tečejo navzdol po vašem čakrinem stolpcu in v dušo Matere Zemlje in vas pri tem povezujejo in prizemljujejo, s tem pa vam omogočajo, da ustvarite globljo vez z naravnimi kraljestvi Stvarnika.

    Vse ljubeče energije petega prihoda energij izžarevajo iz vašega srčnega centra. Predstavljajte si sebe kot svečo. Prosti ste omejitev in lahko izžarevate svetlobo v koliko to želite ali si lahko predstavljate. Dopustite si, da čutite vašo enotnost z Materjo Zemljo, Stvarnikom in vnebovzetimi mojstri, ko delate z nami, da bi zdravili planet in sidrali ljubezen najčistejše vibracije.

    Želim, da si predstavljate, da skozi vaše telo, auro, in ven, v svet poteka mnogo omrežij ali energetskih žil. Pošljite svetlobo, ki jo prejemate od vnebovzetih mojstrov skozi te energetske žile, ki transportirajo energijo okoli vašega telesa in aure, v vašo stvarnost in okolico.

    Predstavljajte se, da se od vašega srčnega centra širijo goste vibrajoči energetski sistemi kot reke skozi vaše telo in v Zemljo. Podobni ste drevesu, ki usmerja svoje korenine v prst Zemlje, v vsak vidik Zemlje. Vi oddajate in širite ljubezen Stvarnika v kraje, kjer je najbolj potrebna, v čakre Zemlje, omrežne in ravne linije. Ljubezen je bila poslana in usidrana v kraje na Zemlji, kjer je bilo izvlečeno meso Mater Zemlje iz njenega telesa in kjer so bili zakopani ali pozabljeni odpadki ali negativnosti. Iz vašega bitja oddajate ljubečo energijo v kraje revščine, vojne, da se manifestirata varnost in mir. Ljubezen se širi iz vašega telesa, da bi zdravila svet. Najbolj pomembno je, da vsako sekundo, ko živite s tem namenom, držite gotovo vero, da boste dvignili vibracijo Zemlje kot celote z sidranjem ljubezni in srca Stvarnika.

    Dopustite si biti v tej meditaciji, kolikor časa si želite in vedite, da je to tudi zdravilno in poživljajoče za vaše bitje. To lahko prakticirate toliko časa, kot si želite.

    Jaz upam, da boste sprejeli to meditacijo kot darilo vnebovzetih mojstrov, prinešeno preko mene danes. Naj se vedno svetite kot sveča svetlobe Stvarnikove duše.
    Jaz sem Serapis Bey

    Prosim obiščite http://www.omna. org/email3- 09-08.html za več informacij o spremembah in prihodih energij (energy boosts).

    Najboljše želje in blagoslov
    Natalie

    Natalia je bila rojena leta 1984 v ZDA. Pod nadzorom Nadangela Mihaela sedaj dela kot kanal za veliko število spiritualnih bitij in Mojstrov v spiritualni hierarhiji. Ona širi kanalizirana sporočila preko svoje spletne strani www.wisdomofthelight.com pomočnikov Stvarnika, da bi se razširila zavest človeštva in pomagalo dvigniti energetsko vibracijo Zemlje. Ona nudi servis za kanalizirana sporočila (ridinge) Vnebovzetih mojstrov, Nadangelov, Angelov, Samorogov, Vil.
    Zastonj video meditacijski obisk: www.wisdomofthelight.com in poglej mojo video stran, na kateri začenjam graditi zbirko vodenih meditacij.
    The Sacred School of Om Na website * Channelled downloads written and in mp3 to aid the spiritual education of humanity. Obišči: www.omna.org
    Za zadnje novice obišči mojo spletno stran: www.natalieglasson. com


    Quote
    Forum generiran v : 0,05 sekundah
    Nov topic Pošlji odgovor



     Časovni okvir je CET. Ura je 04:49

    Običanji topici Običanji topici
    Zaklenjeni topici Zaklenjeni topici
    Prilepljeni topici Prilepljeni topici
    Novosti Novosti
    Prilepljeni topici W/ Novosti Prilepljeni topici W/ Novosti
    Zaklenjeni topici W/ Novosti Zaklenjeni topici W/ Novosti
    Dovoljen ogled postov od gostov 
    Gostje lahko dodajo poste 
    Omogočen celoten HTML 
    Cenzuriranje 




    Na vrh (začetne) strani
     Copyright © 2024 www.pozitivke.net
     Vsa naša koda pripada vam.
    Powered By GeekLog 
    Page created in 0,51 seconds