Forum Menu 
Spisek forumov
Uporabniki
Najpopularnejši topici
 NE ZAMUDITE  


 Rubrike  

 Zanimivo  


 Bodi obveščen ? 

Sončna Pošta:
Brezplačne pozitivne novice, članke, zgodbe, recepte, informacije o zaposlitvah, razpisih in obvestila o seminarjih ter delavnicah lahko dobivaš tudi na dom.


Vpiši se ali pošlji email na: info@pozitivke.net.
Sončno pošto tedensko na dom dobiva okoli 2.500 bralcev.


 Ne spreglejte  


 Mesečni koledar  
Dogodki te strani

sobota 20-apr
  • Plečnikova Lectarija

  • nedelja 21-apr
  • Moja elektrarna by ENERTEC pokal Slovenije v akvatlonu 2024

  • sreda 24-apr
  • Zoh Amba »Bhakti«

  • četrtek 25-apr
  • Tadej Toš: ABRAhmm

  • petek 26-apr
  • VegaFriday v Mariboru

  • sobota 27-apr
  • Začetek sezone na parkovni modelni železnici

  • torek 30-apr
  • Aktualno iz Špricerkres v Malečniku, Parni Valjar / DJ's Brata Fluher

  • nedelja 12-maj
  • Prijave na tradicionalno gorskokolesarsko preizkušnjo MTB Slavnik 12. maja 2024 v Hrpeljah

  • torek 14-maj
  • Vabilo na izobraževanje Strateško načrtovanje pridobivanja sredstev v prostovoljskih organizacijah

  • sreda 15-maj
  • Umanotera vabi na razpravo ob evropskih volitvah 2024

  •   Več o dogodkih  
    Preglej vse dogodke v tem letu




     Spisek forumov > Splošno > Aktualno doma in globalno Nov topic Pošlji odgovor
     Sporočila o presenetljivih, skritih dogajanjih po svetu
     |  Verzija prirejena za tiskanje
    mavrica
     februar 28 2012 13:35  (Prebrano 1571 krat)  
    Forum

    Status: neprijavljen

    Registriran: 12/14/04
    Posts: 47

    V sporočilu z dne 27.2.2012 ki ga najdete na spletni strani kauilapele.wordpress.com/2012/02/27/benjamin-fulford-2-27-12-u-s-treasury-secretary-timothy-geithner-arrested-questioned-and-released-asian-negotiations-continue-the-cbs-news-network-in-the-us-has-broken-with-the-cabalist (pred naslov navedenih spletnih strani napišite http, dvopičje in dvakrat /, ker mi sistem v celoti navedeno spletno stran zaznava kot “spam”) Benjamin Fulford med drugim sporoča: Visoki finančni predstavnik ZDA Timothy Geithner je bil v preiskovalnem zaporu, je bil zaslišan in odpuščen…; pogajanja, ki so glede na to, kar vemo mi preko uradnih medijev, zelo presenetljiva, se v Aziji nadaljujejo…; skrivna svetovna vlada (kabalisti) so CBS informacijsko omrežje v ZDA prekinili/razbili…, Obema bivšima predsednikoma Bush, Geithnerju in nekaterim drugim ni dovoljeno sedaj zapustiti ZDA, kabalisti so hoteli umoriti predsednika Rusije Putina, da bi pridobilili kontrolo nad Rusijo… in še veliko drugega.
    Na spletni strani kauilapele.wordpress.com/2012/02/27/2-27-12-david-wilcock-comment-on-bens-latest-post-and-a-leowanta-response-to-that-and-my-response-too/ lahko preberete komentar Davida Wilcocka na Benovo sporočilo.
    Na spletni strani www.divinecosmos.com/start-here/davids-blog/1023-financial-tyranny?start=2 priporočam, če želite zvedite, kaj se res dogaja po svetu, razkritja Davida Wilcocka v izredno dolgem delu pod nazivom Finančna Tiranija, ki ni prevedeno.
    Finančni sistem vse okoli po svetu poka. Mnogi vodilni od pomembnih finančnih institucij odstopajo. Začelo se je širiti kot virus. O tem že na kratko poročajo nekateri svetovni mediji, še več pa se najde na internetu. O tem lahko preberete na spletni strani v sporočilu Ashtarja. V SEZNAMU, KI JE NAVEDEN, SO NAVEDENI TUDI ODSTOPI VODILNIH V DVEH SLOVENSKIH NAJVEČJIH BANKAH. Poglejte si to na spletni strani
    www.icontact-archive.com/EgL5tWDi-1VFeRJBfFjFzYRu4Jx8IeFG?w=4
    Na spletni strani kauilapele.wordpress.com/2012/02/27/2-27-12-81-resignations-from-world-banks-and-12-from-just-today-from-american-kabuki/
    pa lahko preberete, da se je sedaj ta seznam že zelo povečal in se vsak dan povečuje. Samo v bankah svetovne banke po svetu je v zadnjem času odstopilo 81 vodilnih (od tega prav danes 12)
    Na spletni strani
    www.galacticchannelings.com/english/sheldan21-02-12.html lahko preberete kanalizirano sporočilo poslano preko Shelden Nidla, ki vam lahko veliko pomaga pri razjasnitvi, kaj se dejansko na skritem dogaja po svetu v zvezi z spremembami, ki jih občutimo in zaznavamo v teh časih (odstopi v veliko finančnih institucijah, prehajanje korupcije na dan,…), kar lahko tudi že zaznamo v nekaterih javnih medijih (to je sicer zelo hitro utišano), zlasti pa v raznih internetnih virih. Temu sporočilu je kar za verjeti.
    Na spletni strani www.galacticchannelings.com/ je še več kanaliziranih sporočil, ki so prihajala preko tega medija, pa tudi preko drugih medijev, ki so podobna in ena drugo potrjujejo in dopolnjujejo. So tudi nekateri prevodi v slovenščino, več jih je hrvatski jezik, pa tudi v druge jezike. Menim, da so v sporočila, ki prihajajo preko Blossom Goodchild vključene entitete teme, ki zavajajo. Zato bodite previdni tudi pri drugih sporočilih in skušajte iz svoje notranjosti občutiti, če je sporočilo pristno in mu je za verjeti.
    Če tako začutite, podpišite peticijo Beli hiši, da razkrije podatke o obstoju življenja zunaj Zemlje in dosedanjem sodelovanju z njimi preko spletne strani:
    gffreepages.blogspot.com/2012/02/slovenscina-obvestilo-prg-media.html?spref=fb


    Profil
    Quote
    Forum generiran v : 1,79 sekundah
    Nov topic Pošlji odgovor



     Časovni okvir je CEST. Ura je 01:05

    Običanji topici Običanji topici
    Zaklenjeni topici Zaklenjeni topici
    Prilepljeni topici Prilepljeni topici
    Novosti Novosti
    Prilepljeni topici W/ Novosti Prilepljeni topici W/ Novosti
    Zaklenjeni topici W/ Novosti Zaklenjeni topici W/ Novosti
    Dovoljen ogled postov od gostov 
    Gostje lahko dodajo poste 
    Omogočen celoten HTML 
    Cenzuriranje 




    Na vrh (začetne) strani
     Copyright © 2024 www.pozitivke.net
     Vsa naša koda pripada vam.
    Powered By GeekLog 
    Page created in 2,25 seconds