Forum Menu 
Spisek forumov
Uporabniki
Najpopularnejši topici
 NE ZAMUDITE  


 Rubrike  

 Zanimivo  


 Bodi obveščen ? 

Sončna Pošta:
Brezplačne pozitivne novice, članke, zgodbe, recepte, informacije o zaposlitvah, razpisih in obvestila o seminarjih ter delavnicah lahko dobivaš tudi na dom.


Vpiši se ali pošlji email na: info@pozitivke.net.
Sončno pošto tedensko na dom dobiva okoli 2.500 bralcev.


 Ne spreglejte  


 Mesečni koledar  
Dogodki te strani

sobota 27-apr
  • Začetek sezone na parkovni modelni železnici

  • torek 30-apr
  • Aktualno iz Špricerkres v Malečniku, Parni Valjar / DJ's Brata Fluher

  • sreda 01-maj
  • Med naravo in kulturo

  • petek 03-maj
  • Človek in čas

  • nedelja 05-maj
  • Razstava Interspace

  • sreda 08-maj
  • Razširjeni vid

  • nedelja 12-maj
  • Prijave na tradicionalno gorskokolesarsko preizkušnjo MTB Slavnik 12. maja 2024 v Hrpeljah

  • torek 14-maj
  • Vabilo na izobraževanje Strateško načrtovanje pridobivanja sredstev v prostovoljskih organizacijah

  • sreda 15-maj
  • Umanotera vabi na razpravo ob evropskih volitvah 2024

  • četrtek 23-maj
  • Povabilo za sodelovanje na Veselem dnevu prostovoljstva 2024

  •   Več o dogodkih  
    Preglej vse dogodke v tem letu




     Spisek forumov > Splošno > Osebna in duhovna rast Nov topic Pošlji odgovor
     Nova Luna 3.4.2011-meditacija za Japonsko in dan trojnih števil 4 (4.4.2011)
     |  Verzija prirejena za tiskanje
    mavrica
     april 01 2011 14:48  (Prebrano 1726 krat)  
    Forum

    Status: neprijavljen

    Registriran: 12/14/04
    Posts: 47

    Na spletni strani //www.galacticroundtable.com/?xg_source=msg_mes_network je vabilo za meditacijo svetovnega obsega za Japonsko, ki bo potekala ob sončnem vzhodu po lokalnem času, na dan 3.4.2011 ali katerikoli čas ta dan. Ob gledanju tega videa ali na kakršenkoli drug način uporabite psihokinezo (ustvarjanje z mislimi), vidno predstavljanje in upodabljanje za prekinitev radioaktivnega onesnaženja.

    V sporočilu Nadangela Mihaela izpred neka let (iz knjige Ronne Herman) sem razbrala, da je na Novo Luno pomembno meditirati ob sončnem vzhodu .

    Na zgoraj navedeni spletni strani med drugim sporočajo:

    “Mnogo tisoč let se je mnogo ljudi sklicevalo na to, da planeti vplivajo na dogodke na Zemlji. Drugi so govorili, da je to praznoverje. Nobeni znani mehanizmi, s čemer bi oddaljeni planeti vplivali na Zemljo, niso bili znani.

    Sedaj je bilo z občutljivimi instrumenti in raketami, ki potujejo visoko nad Zemljo , kakor tudi sateliti v orbiti, ki delajo stalne poskuse, ugotovljeno, da ima Zemlja visoko variabilno/spremenljivo magnetno polje in izžareva stalno in spremenljivo zaradi Sonca - njegovih izparin elektronov in protonov ter drugih delčkov, imenovanih “solarni veter”.

    Raziskave so pokazale, da se oboje, aktivnosti Sonca in spremembe v zemeljskem magnetnem polju, spreminja odvisno od pozicij planetov. To določa fizikalne mehanizme, ki povezujejo planete z dogodki na Zemlji.”

    Buryl Payne (spletna stran://buryl.com/pi_Earth_book.htm) je opazoval povezave z nekaterimi vremenskimi vzorci, človeškim osebnim obnašanjem in človeškim masovnim obnašanjem. Oboje je bilo potrjeno in to potrjujejo tudi moderne znanstvene metode in instrumenti.

    Na spletni strani //www.galacticroundtable.com sporočajo: “Ta mesec nam ponuja POSEBNO MOČNO Novo Luno, ker je Nova Luna v Ovnu najbolj močna Luna tega leta za oblikovanje želja, ki vsebujejo nove začetke!«

    Ne izgubite zato te priložnosti za oblikovanje želja, ki bi jih radi uresničili v svojem življenju. Sestavite vaš seznam želja in ker je Merkur retrograden, preverite še enkrat, kako “občutite ”željo” preden se odločite, če naj ostane ali ne obstane na papirju.

    Ker je ta Nova Luna v znamenju Ovna, je to zelo vpliven čas za želje, ki vključujejo pogum, začenjanje novega podjetništva, delanje novih začetkov na kateremkoli področju, ki je pomemben za vas: v odnosih, v poslih, pri delu, v novem načinu obnašanja…Stvari, ki ste si jih že dolgo želeli, da se zgodijo v vašem življenju, se lahko začnejo z lahkoto manifestirati skozi zagon/okrepitev te močne Nove Lune.

    Za uspeh naj bodo vaše želje napisane ročno na papir. Napisano naj bo največ 10 želja vsak energijsko močen dan. Najbolj močan čas je prvih 8 ur PO natančnem času Nove Lune. Delovalo bo še znotraj 48 urnega obdobja. Vpliv ostaja še nadaljnjih 12 ur, vendar je slabši. Več o tem tudi na spletni strani: //astrologywithjanspiller.com/2011/03/30/new-moon-reminder%E2%...

    Ne pozabite tudi na dan 4.4.2011 (2+0+1+1=4). To je število resnične resurekcije/ponovnega vstajenja in žetvenih števil. To je dan za molitev. V Lurdu v Franciji, v Grotto of Massabielle, bodo ob 4.44 zjutraj prižgali svečke, ki bodo gorele in izžarevale vaše namene za premik človeštva in našega sveta. Na spletni strani //www.serenityvibrationhealing.com/lourdes_prayers.html lahko v obrazec vpišete vaše podatke in vašo prošnjo, namen za mir, harmonijo in čudeže na našem svetu. Po dogodku boste dobili poročilo po elektronski pošti. Za osebne prošnje pa je treba preko linka plačati 3,50 USD in jih potem lahko vpišete v obrazec.

    Na naslednji spletni strani - videu si lahko pogledate prisotnost prikazovanja bitij svetlobe Galaktične federacije nad Japonsko 11.3. 2011, ko je bil potres in cunami.
    //www.ashtarontheroad.com/japan.html

    Povzela: Marija Batista


    Profil
    Quote
    Gost: udeleženka
     junij 16 2011 13:35   


    Pozdravljeni !

    Sporočiti moram nekaj čudovitega, kar se je dogajalo v amfiteatru na gradu Kromberk pri Novi Gorici.
    Sinoči 15.06.2011 je bil nastop Roberta Jarca z gongi. To je bilo kot glasba z nebeškega vrta. Prepletale so se vibracije zemlje z nebom, povezovala jih je glasba. Vsi, ki smo bili prisotni, smo bili kot začarani od lepote večera. Zvezdnato nebo nad nami ter zvoki, ki so ustvarjali vsemogočnost večera. Kot bi bilo vse slabo izbrisano, kot bi nastajal nov svet, v katerega vstopamo polni moči in dobrote. Čarobnost večera so še povečale Lunine koprene, ki so nam zastirale pogled na polno luno. In prav počasi, počasi, kot se je izpela melodija gongov, smo opažali luno, ki se je odstirala od zemeljske sence.
    Ne vem, sinoči sem prav čutila, kako luna vpliva na naše življenje. Če smo pripravljeni sprejeti dobroto, nam jo zvoki v luninem sijaju, nudijo obilo.

    Prelep večer, nepozaben....


    Quote
    Gost: svetloba
     junij 16 2011 17:13   



    Po Sloveniji pa velik nesreč. .


    Quote
    Forum generiran v : 1,68 sekundah
    Nov topic Pošlji odgovor



     Časovni okvir je CEST. Ura je 10:38

    Običanji topici Običanji topici
    Zaklenjeni topici Zaklenjeni topici
    Prilepljeni topici Prilepljeni topici
    Novosti Novosti
    Prilepljeni topici W/ Novosti Prilepljeni topici W/ Novosti
    Zaklenjeni topici W/ Novosti Zaklenjeni topici W/ Novosti
    Dovoljen ogled postov od gostov 
    Gostje lahko dodajo poste 
    Omogočen celoten HTML 
    Cenzuriranje 




    Na vrh (začetne) strani
     Copyright © 2024 www.pozitivke.net
     Vsa naša koda pripada vam.
    Powered By GeekLog 
    Page created in 2,10 seconds