Sončna Pošta:
Brezplačne pozitivne novice, članke, zgodbe, recepte, informacije o zaposlitvah, razpisih in obvestila o seminarjih ter delavnicah
lahko dobivaš tudi na dom.
Jedrnat in privlačen video z Gregg-om Bradnom, slovensko podnaslovljen. Aktualne povezave znanosti in duhovnosti. V slovenščino so prevedene tudi njegove zelo zanimive knjige.
Verjetno se zares mnogo odgovorov na vprašanja v zvezi s trnscedentalnim skriva v kvantni fiziki. Kvantna fizika, ki je zasnovana kot fizika naključij že z matematičnimi formulami oživlja druge dimenzije realnega sveta. Prav tako v teorijo umešča zavest, ki je osnovni razlog in pogoj za medsebojno povezanost dogodkov znotraj kvantnih dimenzij. Ker meja med kvantnim svetom in svetom, ki mu pravimo realnost ne obstaja oziroma je iluzija prisotne zavesti - opazovalca tista, ki jo določa, lahko rečemo da je Zavest vseprisotna na nivoju vseh dimenzij in se kot taka tudi pojavlja. Seveda pa lahko opazuje samo sebe le v dualnem svetu in zato ustvari tako imenovani svet dualnosti, ki pa je zgolj iluzija oziroma projekcija.
Link, ki si ga poslal zgolj govori oziroma skuša dokazati obstoj te povezanosti. V bistvu pa, ko se poglobimo v kakšnih razmerjih se pojavlja ta povezanost pa pridemo do spoznanja, da je vse Eno - Jaz sem, ki Sem !