NE ZAMUDITE  


 Rubrike  

 Zanimivo  


 Bodi obveščen ? 

Sončna Pošta:
Brezplačne pozitivne novice, članke, zgodbe, recepte, informacije o zaposlitvah, razpisih in obvestila o seminarjih ter delavnicah lahko dobivaš tudi na dom.


Vpiši se ali pošlji email na: info@pozitivke.net.
Sončno pošto tedensko na dom dobiva okoli 2.500 bralcev.


 Ne spreglejte  


 SVET POEZIJE  

Klikni sliko za vstop v svet poezije.


 Aktualno  


 Mesečni koledar  
Dogodki te strani

nedelja 11-dec
 • Hrestač

 • ponedeljek 12-dec
 • Ženske premikajo gore

 • sreda 14-dec
 • Božični koncerti festivala Ljubljana

 • četrtek 15-dec
 • Festival Vilinsko mesto

 • petek 16-dec
 • Kvačkamo

 • nedelja 18-dec
 • Božični koncerti festivala Ljubljana

 • torek 20-dec
 • Portreti znanosti

 • sreda 21-dec
 • Pot po Čarobni galeriji

 • petek 23-dec
 • Čarobni gozd

 • nedelja 25-dec
 • Jaslice iz slame

 • ponedeljek 26-dec
 • Mozaik

 • torek 27-dec
 • Čarobne palčke
 • Ulično gledališče skozi lečo

 • sreda 28-dec
 • Portreti znanosti

 •   Več o dogodkih  
  Preglej vse dogodke v tem letu


  Napake   
  sreda, 18. junij 2003 @ 05:03 CEST
  Uporabnik: Petra

  * Duhovna rastAli pravzaprav sploh obstajajo? Ali lahko sploh naredite napako? Ali lahko sprejmete odločitev, ki negativno vpliva na vaš duhovni razvoj? (Če berete ta članek in se sprašujete o tem vprašanju, je odgovor NE.)

  Na splošno bi za napako označil sledenje strahu namesto Ljubezni. Da ne tvegate tega, kar se je ustvarilo pred vami, za vašo rast. Raje ste na varnem in tako se držite domačnosti starega sveta, za varnost vašega ega. Z drugimi besedami, padli ste na sprejemnih izpitih.

  V svojem raziskovanju resnice, prebujenja in božanstva nisem hotel verjeti, da napake sploh obstajajo. Več ali manj sem deloval pod predpostavko, da tudi če naredim »napako«, bo vsa moja rast, kot posledica te napake, nevtralizirala to napako in jo izničila.

  S perspektive zavesti in rasti je to res, vendar je to realnost paradoksa, kajti še vedno lahko naredite napako. Seveda, včasih odkrijete, da je nekaj, kar ste smatrali za napako, ravno nasprotje tega. Sedaj pa raziščimo možnost alternativne realnosti, kjer bi lahko sprejeli drugačno odločitev, reagirali na drug način, lahko bi izbrali božanstvo namesto zanikanja. To je edina resnična napaka, zanikanje božanstva. In dokler se nekdo ne prebudi, tudi to ni napaka ampak popolnost, še en paradoks.  Če ste pametni, ne boste več ponovili iste napake, kajti naučili ste se iz lastne izkušnje. Takrat ni več napaka, temveč izobrazba. Vendar spet delate »napako«, čeprav ni bila napaka – paradoks. Recite le, ups. S tem razvijate skromnost in ponižnost. Ponižnost je, da priznate, da ste se zmotili in da se lahko premaknete s tega stališča. Zanikanje lastnih napak je le navadno zanikanje resnice s stališča duhovnega ponosa znotraj vaše zavesti. Ne služi ponos prebujenju, temveč ponižnost in skromnost. (Realnost starega sveta živi od ponosa, ponos ne obstaja v novem svetu.)

  Prepoznajte resnico in si jo priznajte. To, da naredite napako, ni nič, je le izkušnja. Pomote se dogajajo, obstajamo v človeških telesih v svetu iluzij, kjer imajo odločitve veliko različnih posledic. Vam, kot božji zavesti, niso napake nič, del procesa, del izkušnje biti človek.

  Zanikanje lastnega božanstva pa je edina resnična napaka, edini resnični greh. Vendar je paradoksalnost del igre, del duhovne rasti in del zabave. To je ena od redkih realnosti, kjer to lahko počnete. V ostalih, manj fizičnih svetovih je to skoraj nemogoče, zato se kar sprostite. Sem ste prišli, da se nastanite v telesu z izključnim namenom duše, da zanika lastno božanskost. Takrat, ko se prebudite in ponovno sprejemate lastno božanskost, boste padli v pasti, ki ste si jih sami skreirali.

  Proces prebujanja je poln ritualov. Ti rituali niso nujni za prebuditev vaše božje zavesti, so bolj za vas, kot dušo in vašo izkušnjo kot človeštvo, ko boste poosebili resnični plan človeštva, božjega človeka, svetlobnega človeka, ko boste poosebili vizijo Nove Svetlobne Civilizacije.

  Resničnega začetka ni, je samo postopna kreacija novih vas, božje človeštvo. Vaša edina napaka, da ne sprejmete tega, kar v resnici ste. To napako delate toliko časa, dokler ponovno ne odkrijete kdo ste in začnete zanikati kar niste več. Ste kar ste, ne glede na to kar storite. Ste kar ste, ne glede na to kolikokrat to zanikate, torej je vse vaša igra in ne morete se resnično skriti.

  Ena napaka ali past v katero morda padete je dovolj, da si mislite, takrat ko ste v procesu prebujanja, da se vso duhovno prebujanje zgodi zaradi trpljenja, na težji način. Ta program učijo mnoge duhovne tradicije in je vprogramiran v družbeno zavest. Še vedno živite tako kot vedno in ste siti duhovnosti, kajti radi bi živeli normalno, udobno življenje.

  Če je takšno vaše življenje, delate napako. Ujeti ste v zablodi. Prebujenje se lahko vsekakor sproži tudi zaradi srečnega doživetja. In premik zavesti bo omogočil to novo smer. Ker je realnost perceptivna, je lahko doživljanje vaših življenj srečno ali boleče, odvisno od vaše reakcije in percepcije. Torej je lahko doživljanje nekega trenutka ekstaza ali agonija.

  Torej, ali napake obstajajo? Absolutno, tudi v višjih kozmičnih realnostih. Tveganje ostaja, skrivnost razvitja ostaja, neskončno možnosti ostaja in te lahko vplivajo na posamezno ali skupinsko zavest in lahko obstaja na posameznih ali skupinskih odločitvah. Ko se napake pojavijo, jih moramo mi, kot Duhovni vodje, popraviti, če je le možno. Če napaka vpliva na ostale člane naše skupine, na Božji plan planeta Zemlja, na vesolje ali pa če vpliva na rast druge osebe, ali Božji plan nekega razmerja in vpliva na razvoj in rast tega razmerja, ali pa vsaka napaka, ki vpliva na karkoli, vključno z našo osebno rastjo, si jo moramo priznati. Če tega ne priznate, se podajate na pot sence.

  Vsakdo lahko igra igro zanikanja božanstva na veke, to lahko počnejo večno, dokler imajo prostor, kjer to lahko igrajo. Ko pa je čas sistema, Univerzuma ali planetov nastavljen na prebujenje, ko je svetlobna civilizacija del Božjega plana in stvarjenja, takrat je treba z zanikanjem prenehati, ali pa boste premeščeni v sisteme, kjer se igra zanikanja še vedno igra.

  S tem pa zanikanje božanskega ni za vsakogar univerzalna napaka. Nekatere duše so še zelo mlade in še vedno hočejo doživljati omejitve, tako da ni nujno, da je njihovo delo, da se prebudijo. Vaše delo je to, da se prebudite in prepoznate druge ljudi, ki se morajo prebuditi. Bistroumnost mojstrov je v tem, da prepoznajo nivo zavesti drugih ljudi, da vedo na katerem nivoju je vsaka oseba in kaj si še vedno želijo doživljati.

  Sledenje Božjega plana posameznikov vpliva na celoto. Siliti druge, da se prebudijo, je napaka, kajt nekaterim se še ni potrebno. Slej ko prej se mora vsakdo prebuditi, vendar po načrtih individualnega Božjega plana. To je prehodna doba. Najbolj pomembna stvar v tem trenutku je, da se vsi člani Tranzicijske skupine prebudijo. Za člane Pozicijske skupine še ni nujno, da se prebudijo. (glej moj članek »The Position Teams & Transition Teams, The reality creators & dismantlers« na moji spletni strani). (Pozicijska skupina vsebuje večino ljudi na Zemlji. Ta skupina določa strukture in realnosti, oni so graditelji tega, kar namerava Tranzicijska skupina ustaviti in si predstavljajo v duhu novo realnost.) Ko bodo prebujeni vsi člani Tranzicijske skupine, se bodo prebudili tudi vsi člani Pozicijske skupine. Takrat bodo pozicionarji opravili vso potrebno delo za ustanovitev nove civilizacije.

  V tem primeru bi bila napaka člana Tranzicijske skupine, če bi tekal naokoli in skušal prebujati ljudi, za katere še ni predvideno, da se prebudijo v tej prehodni dobi. Vendar je tako kot pri vseh napakah, če se iz njih kaj naučite, se spremenijo v ozaveščenost.

  Za vse, ki se upirajo spremembam, je naša odgovornost, da jih premaknemo v druge resničnosti. Vaše darilo njim pa je, da spoznate kdo ste, tako da lahko tudi vsi ostali vidijo kdo so, ali niso. Vaše darilo je, da prepoznate, kje je njihovo mesto v shemi stvari, tako da bodo lahko do sebe realistični. Torej pojdite naprej in ne delajte več napak, bodite to kar ste, popoln mojster, ki brez dvoma ve vse, kar veste. Sledite svojemu znanju, sprejemajte odločitve, za katere veste, da služijo vašemu prebujenju in prebujenju drugih, načrtom vaše skupine in Božjemu planu Vsega Kar Je.

  Če boste zafrknili, si to priznajte, kajti mi vemo za to, mi nismo v zanikanju vaših napak, ne morete se skrivati pred nikomer, razen pred samimi sabo. Ostali bodo morda zanikali vaše napake, mi ne. Priznajte si, tako da se lahko iz tega kaj naučite in postanete močnejši, da ne ponavljate več istih napak (vsaj ne v podobnih situacijah). Tako boste postali mojster v teh stvareh.

  Vsi veliki mojstri so naredili ogromno napak, znak mojstrov pa je, da so si jih priznali in nikoli več ponovili. »Če me osmešiš enkrat, se tega sramuj, osmeši me dvakrat, in se sramujem jaz.« Scotty

  Bodite mojstri in se iz svojih napak učite. Odpuščajte sebi in odpuščajte drugim. To je čas velikega prebujenja, čas, ko se vsi zavejo, kdo v resnici so. In vaše delo mojstra je, da opazujete ves proces in prevzamete odgovornost za vse, kar vam je bilo namenjeno po Božjem planu, da ste odgovorni, za vas so odgovorni vaši bratje varuhi.

  Ne bom vas pustil za seboj, za vas bom skrbel dokler ne boste na varnem, ozdravljeni in boste lahko sami začeli hoditi naprej.

  Pokličite me, ko me potrebujete in bom prišel, vedno sem z vami.

  Blagoslavljam vaše Potovanje prebujenja v veličastnost vaših notranjih bitij.

  ZaKaiRan

  http://www.zakairan.com

  prevod: Petra

    
   
  | More
  Sorodne povezave
 • Več od avtorja Petra
 • Več s področja * Duhovna rast

 • Dodatne možnosti
 • Pošlji članek prijatelju po e-pošti
 • Za tisk prijazna stran
 • Slabovidnim prijazna stran

 • Trackback

  Trackback URL for this entry: http://www.pozitivke.net/trackback.php/2003061217031179

  Here's what others have to say about 'Napake':

  Streisand Tix Nixed (E! Online) from - People who
  People who need people are in luck. People who need tickets might be screwed. [read more]
  Tracked on sreda, 30. avgust 2006 @ 17:46 CEST

  U.S. Military Deaths in Iraq -- 2006 from roops Killed
  roops Killed in the Line of Duty [read more]
  Tracked on petek, 1. september 2006 @ 09:17 CEST

  Spain Downs New Zealand 86-70 at Worlds from each to lead
  an 86-70 victory over New Zealand on Saturday at the basketball world championship. [read more]
  Tracked on torek, 5. september 2006 @ 02:15 CEST

  anal virgins
  cute young girls free facial cumshots hunks without trunks [read more]
  Tracked on torek, 5. september 2006 @ 06:05 CEST

  Geschwindner Analyzes His Pupil Nowitzki from Dirk Nowitzki
  World Championship is not on the court. Instead, Holger Geschwindner sits in the stands and watches his famous pupil Dirk Nowitzki wreak [read more]
  Tracked on sreda, 6. september 2006 @ 16:05 CEST

  Napake | 2 komentarjev. | Nov uporabnik
   

  Za komentarje so odgovorni njihovi avtorji. Avtorji spletne strani na komentarje obiskovalcev nimamo nobenega vpliva.


  Napake

  Prispeval/a: stojči dne sreda, 18. junij 2003 @ 11:27 CEST
  :)
  No pod takle članek se pa zmeraj tudi sam podpišem. :)
  Kako lepo je brati stvari od ljudi, za katere čutiš,
  da stojijo za svojimi besedami,
  da so to res plodovi njihovih lastnih spoznanj,
  že to, da razumeš zgoraj napisano, je darilo :)
  in vzpodbuda, da tudi v sebi najdeš,
  svoje pravo mesto. :)

  ---
  stojči


  Napake

  Prispeval/a: Petra dne sreda, 11. februar 2004 @ 12:44 CET
  še en evergreen, priporočam vsem


  Na vrh (začetne) strani
   Copyright © 2022 www.pozitivke.net
   Vsa naša koda pripada vam.
  Powered By GeekLog 
  Page created in 2,39 seconds