Ta oblika članka je prirejena za tiskanje, za vrnitev v običajni format kliknite tukaj:
http://www.pozitivke.net/article.php/Zvocna_Posoda_Masaza_Telesa
Izobraževanje zvočne masaže s himalajskimi pojočimi posodami

torek, 2. oktober 2007 @ 13:51 CEST

Uporabnik: Mojca Morya

Ali ste vedeli, da se zvok himalajskih pojočih posod med zvočno masažo telesno doživlja kot vibriranje, ki se dotakne vsake celice znotraj telesa?
Da je zvočna masaža izredno prijetna, saj poleg telesnega ugodja vodi v spremenjeno stanje zavesti - blaženost, ki je posledica harmonizacije leve in desne možganske polovice?


Ali veste, da zvok himalajskih posod medtem, ko so igrane na telesu,
* osvobaja zapise starih travm iz celičnega nivoja;
* razgrajuje in odplavlja tujke iz telesa;
* istočasno sprošča in regenerira telo, čustva in um;
* izboljša cirkulacijo krvi in limfe;
* lajša bolečine;
* pomlajuje in energetizira;
* ponovno uglašuje vibracije naših organov k zdravju in harmoniji?

Poleg tega lahko z zvočno masažo z nekaj znanja z lahkoto in s konkretnimi učinki pomagamo sebi v trenutkih utrujenosti ali stresa...

Zvočna masaža s himalajskimi pojočimi posodami je prastara oblika regeneracije, stara tisočletja. Pojoče posode, narejene iz mešanice kovin, med katerimi marsikdaj najdemo tudi žlahtne kovine, ob udarjanju s posebnim udarjalom tvorijo bogat spekter nadtonov, ki si sledijo v razmerju zlatega reza, katerega poznamo kot razmerje optimalne lepote in harmonije v naravi. Harmonizirajo levo in desno možgansko polovico in človeka vodijo v zelo globoko stanje telesne, čustvene in mentalne sprostitve.

Pri zvočni masaži posode polagamo na lahno oblečeno telo, kjer jih igramo. Od mesta, kjer je posoda na telesu položena, zvok kot reka potuje in vsako celico, vsak atom telesa napolni in zavibrira z informacijo zdravja, harmonije, ravnovesja. Zato imenujemo zvočno masažo tudi celična masaža. Prav tako posode igramo v auričnem polju človeka in harmoniziramo delovanje energetskih centrov – čaker.

Učinki zvočne masaže so zelo globoka sprostitev in regeneracija ter pomladitev. Posode uspešno uporabljajo tudi v kozmetiki za mini-liftinge.

Zvočna masaža razgrajuje in odplavlja tujke iz telesa, izboljša cirkulacijo krvi in limfe ter lajša bolečine. Njena posebnost je v tem, da ima zvok moč osvobajanja starih travm iz celičnega spomina. Tako je mogoče, da med zvočno masažo za trenutek podoživimo bolečino padca iz otroških let ali pa se spomnimo pozabljenega travmatičnega dogodka; temu sledi sprostitev in olajšanje.

Zvok pojočih posod sprošča napetosti in odplavlja blokade fizičnega telesa in subtilnejših nivojev, podobno kot tok reke odplavlja vse, kar mu stoji na poti.

Razgrajuje, kar je zdravemu telesu tujega ter prebuja izvorne zdrave frekvence naših celic, organov, našega bitja. .


IZOBRAŽEVANJE ZVOČNE MASAŽE poteka v Ljubljani v soboto in nedeljo, 13. in 14. oktobra, namenjeno je vsem, ki želite z zvokom pomagati sebi in svojim bližnjim, prav tako pa vsem, ki želite svoje terapevtsko delo razširiti in ga obogatiti z zvokom.

Nadaljevalni seminar zvočne masaže pa bo potekal 10. in 11. novembra.

Cena vikend seminarja je 110 eurov, za pravne osebe pa 133 eurov.

Vsi, ki uspešno opravite oba učna vikenda in domače naloge, lahko pridobite potrdilo o opravljenem izobraževanju.

Izobraževali smo že terapevte Šmarjeških in Dolenjskih toplic, Olimja in mariborskega Habakuka ter nekaj hrvaških wellnessov.

OBIŠČETE NAS LAHKO NA SEJMU NARAVA ZDRAVJE, od četrtka, 4.10 do sobote, 6.10. na stojnici tik ob glavnem vhodu na levi strani. Tam lahko doživite kratke zvočne masaže in gong kopeli.

PRIJAVE ZA IZOBRAŽEVANJE: mojca.morya@gmail.com; mobi 031 826 345

Muza - MOjca Malek s.p.
www.muza.si

0 komentarjev.


Za vrnitev v običajni format kliknite tukaj:
www.pozitivke.net
http://www.pozitivke.net/article.php/Zvocna_Posoda_Masaza_TelesaDomov
Powered By GeekLog