Ta oblika članka je prirejena za tiskanje, za vrnitev v običajni format kliknite tukaj:
http://www.pozitivke.net/article.php/Zivljenska-Energija-Zivali-Polarix
Polarix - za živali

nedelja, 11. november 2018 @ 10:09 CET

Uporabnik: Sonce

Polarix - za živali

S Polarixom ste  vrhunski zdravilec brez vsakega šolanja in brez enega samega dneva vadbe. Zdravljenje s Polarixom je mogoče enačiti s polaganjem rok za zdravljenje. Polarix je namreč neusahljiv  vir življenjske energije.

Polarix je logaritemska antena, ki zajema prano (chi), prvotno energijo živih bitij in vesolja, ki nas obkroža,  in jo zgoščeno oddaja na mesto kamor ga položimo. Tam spodbudi celice da zanihajo naravno, zdravo; tako omili bolečine in spodbudi samozdravljenje, ki je osnovna lastnost vsega živega. Človeka,  živali in rastlin.

Zbolimo ko nam pade energija oziroma ko je moten pretok energije in tedaj celice nihajo nepravilno. Ko  na mesto, kjer  boli,  položimo  Polarix, bolečina pojenja in sčasoma izgine. Žival nam to pokaže s svojim obnašanjem. Mnogim živalim to močno pomaga  in hočejo imeti Polarix ob sebi. Predvsem ostarelim živalim pomaga, da lažje prenašajo starostne tegobe; manj ali sploh jih ne boli, so živahnejše in lažje počivajo in spijo.  

Zelo jim pomagamo  ko jim Polarix obesimo  okrog vratu. Uporabimo priloženo bombažno vrvico, ki ne moti delovanje Polarixa in energijskega polja okrog vratu.  Lahko pa ga položimo tudi na njihovo ležišče. Same ga bodo pogosto premaknile tako, da jim bo del najbolje. In nič nenavadnega ni, če si Polarix prilastijo in ne pustijo, da jim ga odstranite. Če imate več živali naj ima vsaka svojega, da ga ni treba nobeni jemati. Sicer pa isti Polarix uporabljate po potrebi za vse živali. Ne nazadnje v težavah pomaga tudi vam.

Polarix pa ne le prinaša zdravje, marveč ga tudi ohranja. Bolezen nastane potem, ko se zniža raven energije oziroma je moten njen pretok. S Polarixom pa povsem enostavno polnimo energijske centre, čakre. Te so na določenih telesa zadolžene za oskrbo organov z življenjsko energijo, skozi njih se telo polni. Ko Polarix položimo na čakro, »steče« v telo več prane. Če živali to prija, smo storili veliko, da ne bo zbolela. Morda preprečimo, da ne zboli. Če ji ne prija, Polarixa ne polagamo na izbrano čakro. Poskusimo na veh čakrah.

Dotok več prane lahko žival tudi vznemiri. Zato začnemo počasi,  najprej ga polagamo  za nekaj minut. Posebno skrbni moramo biti pri polaganju na glavo. Polaganje ponovimo večkrat na dan. Če pa vidimo,  da več prane živali prija, podaljšamo čas ali pa ga , kužku, obesimo kar okrog vratu.

Prisluhnite svojemu instinktu in eksperimentirajte po mili volji. S Polarixom ne morete škodovati, saj ne oddaja nobenih sevanj, zgolj prinaša več prane.

Več informacij na www.polarix.si, ali na tel. 051/307-777


Za vrnitev v običajni format kliknite tukaj:
www.pozitivke.net
http://www.pozitivke.net/article.php/Zivljenska-Energija-Zivali-PolarixDomov
Powered By GeekLog