Ta oblika članka je prirejena za tiskanje, za vrnitev v običajni format kliknite tukaj:
http://www.pozitivke.net/article.php/Zivljenje_Klic_V_Sili_Bolecina_Srce_Srec
Človekoljubno društvo KLIC V SILI se predstavi

nedelja, 16. marec 2008 @ 05:02 CET

Uporabnik: Sonce

Kadar te življenje potisne ob zid, ko ti pred očmi ugasne zadnje upanje, takrat se resnično zaveš, da si sam, prepuščen na milost in nemilost življenju, ki je lahko kruto in neizprosno ali pa kljub vsemu hudemu dobrotljivo in prizanesljivo.
Kaj storiti takrat, ko te usoda premetava kakor ladjico iz papirja …?!

Na katera vrata potrkati … in upati, da te bo nekdo razumel, da boš nekomu s svojo bolečino segel do srca in da bo tisti, ki ima dovolj ali celo preveč vsega, to uvidel in svoje »viške« dobrosrčno namenil tistim z manj sreče ali možnosti …?!

Vse to in še več, so si izkusili tudi člani našega mladega društva za pomoč, ki smo ga enostavno poimenovali KLIC V SILI, saj to dejansko tudi je.

Najprej je društvo štelo tri člane, toda kasneje se nam je pridružilo še pet, tako da je danes osem ustanovnih članov, ki si prizadevamo, da bi lahko s pomočjo dobrih ljudi, sponzorjev in donatorjev zbrali čim več sredstev in blaga, ki ga potrebujejo ljudje v stiski.

Društvo KLIC V SILI ima sedež na Bistriški cesti 58, v Poljčanah. Ustanovni zbor je bil leta 2007, 9. novembra.
In kakšni so naši cilji in naloge?

Ena lastovka še ne pomeni pomladi, je pa gotovo znanilka, da bo ta prišla … Tako je tudi naše društvo, danes še maloštevilno toda vsi, ki se trudimo in prizadevamo, verjamemo, da bomo s svojim neomajnim trudom in dobrimi deli uspeli prepričati tudi tiste skeptike, ki nam morda danes še ne verjamejo.

Doslej smo pomagali že kar nekaj družinam, s hrano, gospodinjskimi aparati, z denarjem, pohištvom, pa tudi otrokom s šolskimi potrebščinami.

Človekoljubno društvo KLIC V SILI deluje na celotnem območju Slovenije pa tudi v tujini.

Človekoljubno društvo Klic v sili

0 komentarjev.


Za vrnitev v običajni format kliknite tukaj:
www.pozitivke.net
http://www.pozitivke.net/article.php/Zivljenje_Klic_V_Sili_Bolecina_Srce_SrecDomov
Powered By GeekLog