Ta oblika članka je prirejena za tiskanje, za vrnitev v običajni format kliknite tukaj:
http://www.pozitivke.net/article.php/Zimski-Cevlji-Revni-Otroci-Dobrodelnost
Otroci v stiski dobili zimske čevlje

sreda, 25. december 2013 @ 22:31 CET

Uporabnik: Pozitivke

Hervis je na dobrodelnem dogodku Zvezi prijateljev mladine doniral več kot 400 parov zimskih čevljev.

Zaradi trenutnih gospodarskih razmer se je marsikatera družina v Sloveniji znašla v nezavidljivem finančnem položaju, zato se je Hervis tudi letos odločil pomagati. Tokrat tako, da otrokom iz materialno ogroženih družin podari kakovostne zimske čevlje, ki jih bodo greli v teh hladnih dneh.

"Slovenci znamo priskočiti na pomoč soljudem v stiski, kar kažejo številni uspešni humanitarni projekti, usmerjeni v pomoč različnim deprivilegiranim skupinam ljudi. Tudi v podjetju Hervis se zavedamo svoje družbene odgovornosti, zato se vselej trudimo pomagati po svojih najboljših močeh. Lani smo prizadetim v poplavah donirali zimska oblačila in obutev, letos smo se odločili pomagati otrokom,"je  povedal Sandi Draksler, vodja maloprodaje v podjetju Hervis Šport in moda.

"Žal je danes vse več družin v vse večji finančni stiski, zato smo pri Zvezi prijateljev mladine veseli donacij slovenskih podjetij, bodisi v obliki materialne bodisi finančne pomoči. Poskrbeli bomo, da bo obutev prišla v prave roke in še naprej s podporo vseh naših partnerjev delovali za dobrobit otrok, ki so najbolj ranljiva družbena skupina," je povedala Darja Groznik, predsednica Zveze prijateljev mladine Slovenije, ki je donacijo prevzela.

ZPM bo s toplo zimsko obutvijo oskrbela otroke iz manj spodbudnih družinskih okolij na predlog šolskih svetovalnih služb in otroke, ki jim bo to zimo omogočila humanitarne počitnice v svojih domovih, še pišejo na zurnal24.si.

Vir: www.zurnal24.si

0 komentarjev.


Za vrnitev v običajni format kliknite tukaj:
www.pozitivke.net
http://www.pozitivke.net/article.php/Zimski-Cevlji-Revni-Otroci-DobrodelnostDomov
Powered By GeekLog