Ta oblika članka je prirejena za tiskanje, za vrnitev v običajni format kliknite tukaj:
http://www.pozitivke.net/article.php/Zdravljenje-Klinika-Medicinski-Petrolej
Petrolej zdravi raka

torek, 18. september 2018 @ 05:02 CEST

Uporabnik: Sonce

Piše: Tatjana Svete v novih Misterijih, www.misteriji.si

Do leta 1946 so na več kot dvesto klinikah zdravili z medicinskim petrolejem
Medicinski petrolej. Danes o njem ne vemo nič. Do leta 1946 pa je bilo v svetu več kot dvesto klinik, ki so za zdravljenje uporabljale medicinski petrolej. Ne samo raka, tudi drugih bolezni. O uporabi medicinskega petroleja smo se pogovarjali z doktorjem naturopatije Draškom Dimnikom* iz Društva Objemi zdravja, kjer nudijo pomoč, informiranje in izobraževanje obolelih.

Kje pomaga medicinski petrolej?
Petrolej je uporaben za lajšanje in zdravljenje raznih težav že tisočletja. Uporabljali so ga že v Egiptu, stari Grki, v starem Rimu. Med prvo in drugo svetovno vojno; vojake so zdravili s petrolejem, če so denimo zboleli za gripo, pljučnico, tuberkulozo in tako naprej.

Uporabljale naj bi ga celo partizanske bolnišnice?
Res je. Do leta 1946 je bilo v svetu več kot dvesto klinik, ki so za zdravljenje uporabljale medicinski petrolej. Ne samo raka, tudi drugih bolezni. Ko pa je farmacevtsko industrijo prevzel Rockefeller, so eno za drugo ukinili vse proizvodnje medicinskega petroleja. Vedeli so, da stvar deluje. Da bi ga čim bolj očrnili, so petroleju, ki so ga pustili na trgu, dodali strupene vonje in barvila. In na trgu se je pojavilo ogromno petroleja, ki pa ni bil ustrezno prečiščen. Neprečiščen petrolej pa vsebuje benzen ali neke oblike benzoatov, ki so zelo nevarni strupi.

Mora biti petrolej »posebno« čist?
Medicinski petrolej mora biti absolutno prečiščen. Ne 99,9-odstotno, ampak 100-odstotno. Pravi petrolej mora vsebovati nič procentov benzena ali benzoatov. Na trgu obstaja petrolej z oznako G179. A tudi pri tej oznaki je v petroleju še vedno 10 ppm benzena, to je 10 delcev na milijon delcev, kar je preveč in je rakotvorno. Povzroči lahko zastrupitev in sekundarnega raka.

Medicinski petrolej, ki je namenjen za pomoč obolelim, je samo ta, ki vsebuje nič benzena in benzoatov. Tak petrolej je zelo težko dobiti.

Kje pa se ga da dobiti?

Trenutno samo v Sibiriji v Rusiji. In izvedel sem, da ga delajo nekateri zasebni laboratoriji v Nemčiji, Avstriji, na Nizozemskem in drugje; ne za javnost, ker je to strogo prepovedano in bi izgubili licence, ampak zasebno za prijatelje, da ga komu prečistijo, destilirajo. Sam ne poznam nikogar drugega, verjetno pa to dela še kdo drug.

Po spletu kroži članek, ki navaja, da je v Albaniji edini naravni vir čistega petroleja na svetu. Je to res?

V Albaniji sta dva izvira petroleja. En izvir je na Draču, drugi je na Krujskem polju. Oba sta naravna izvira. Naravna pomeni, da nista sintetična, da izvirata iz zemlje. A petrolej iz obeh izvirov vsebuje visoke količine benzena in benzoata, ki sta zelo nevarna in rakotvorna. Morda tudi nekaj delujeta, vendar sta pa nevarna za zdravje. Na prvem mestu lahko odpovedo ledvice. Zato jaz ta petrolej močno odsvetujem.

Kaj pa tisti, ki pravijo, da so se pozdravili z albanskim petrolejem?
Prvič, sploh ne vedo, ali so dobili albanskega. Vsi, ki pravijo, da so se zdravili z albanskim petrolejem, jim ga je nekdo prinesel. Ko ti ga nekdo prinese, sploh ne veš, pri katerem izviru ga je natočil oziroma ali ga je natočil kar na bencinski črpalki. Vonj pa imata albanski petrolej in tisti z bencinske črpalke enak.

Kaj pa videz?
Albanski ni prozoren. Sibirski pa je povsem prozoren. Sibirski je trikomponenten, ker ima tri komponente A, B in C. Vedno se dobijo tri steklenice petroleja, vsi so absolutno prečiščeni, brez benzena in benzoatov; temu se reče farmacevtska čistost. V Sibiriji je tudi naravni izvir petroleja, tako kot v Albaniji, vendar ga v Sibiriji prečistijo.

Kako ga očistijo?
Pri tem očiščenju je zelo pomembno, da, prvič, odstranijo benzen in benzoate. Na drugem mestu je temperatura destilacije. Zdravnica dr. Paula Ganner, ki je veliko zdravila z medicinskim petrolejem, pravi, da je najboljša destilacija med 100 in 140 stopinjami Celzija. Včasih so delali tudi do 200 stopinj, a je bilo to v tistih časih, ko še ni bilo sodobnih tehnologij; danes so sodobnejše tehnologije, ki lahko zdestilirajo tudi tam pri 40 do 140 stopinjah.

Višje ko je vrenje pri destilaciji, več benzena gre ven. Benzen se odstrani pri temperaturi nad sto stopinjami, izhlapi. Vendar ni nujno, da ves. Na večini proizvodov petroleja, ki so na tržišču, piše, da vsebujejo 0,0001 odstotka benzena. To je 10 ppm, kar je preveč. Obstaja pa še ena posebna tehnologija, kako se odstranijo še ti delci.

Je pri destilaciji še kakšna zanka?
Da. Čim višje je vrenje, bolj se lahko petrolej prečisti, a s tem se uniči zdravilno dejstvo petroleja – to so verige ogljikovodikov. Ogljikovodiki so tisti, ki delujejo na rakave celice in jih uničujejo. Če zvišajo temperaturo pri destilaciji na več kot 140 stopinj, se ogljikovodiki ubijejo. V petroleju, ki je bil destiliran in ki je imel vrenje nad 140 stopinj, so se ogljikovodiki začeli vezati v dolge verige, ki pa nimajo možnosti prehoda skozi celično membrano. Ne pridejo v celico. Samo plavajo naokoli v medceličnini in nimajo nobenega učinka na rakavo celico.

Daljše verige, nad dvanajst ogljikovodikov, ne pridejo niti iz črevesja v notranjost telesa, zato pravim, da od 99-ih odstotkov petrolejev, ki so na trgu, ljudje dobijo le drisko. Tak petrolej odlično očisti črevesje, recimo glivice, parazite, kandido … Ampak kandido očisti le v črevesju; če je kandida zbežala v kri, da je kandidiaza, pa je petrolej tam ne bo očistil. Če je veriga ogljikovodikov predolga, je stena črevesja namreč ne spusti skozi.

Kateri je torej zdravilni petrolej?
Tisti, ki ima verige dolge največ dva, tri ogljikovodike. Do tri ogljikovodike je meja, da lahko preide celično membrano vsake celice, tudi rakave. In ko je tako majhen, lahko pride v rakavo celico in jo ubije.

Torej, bolj ko višaš vrenje, s tem odstranjuješ benzen in benzoate, ampak pod višjo temperaturo se pa vežejo te verige, vse širše in širše, in izgubi se vsa vrednost petroleja. Umetnost je, kako odstraniti strupene snovi pri nizki temperaturi vrenja ter da verige ostanejo do tri ogljikovodike.

Torej je večina tega, kar se prodaja na trgu, slabe kakovosti?
Lahko napišete, da je slabe kakovosti 99 odstotkov petroleja na trgu.

Ni pa moč tega ločiti po vonju, okusu, barvi?
Ne. Za vsakim petrolejem, ki ga kupite, mora zato stati certifikat o kakovosti, na katerem morajo biti podatki, kdo ga je naredil, pri kateri temperaturi, koliko je notri benzena, kakšna je čistost. Če tega ni, petroleja ne kupimo.

Ni pa nobenega izvira, kjer bi tekel petrolej, ki ga ne bi bilo treba prečistiti? Da bi ga natočil pri izviru in pil kar takega?
Ne, tega žal ni.

Ali imajo Rusi klinike, kjer zdravijo s petrolejem?
Neka zasebna klinika v Novosibirsku pravi, da njihovi bolniki povedo, da lahko jedo vse (tudi meso, edino sladkorja jim ne dajo) in pridejo ven zdravi, ker je terapija tako močna. Pri tistih, ki jih vzamejo na kliniko, je po izjavah njihovih zdravnikov uspešnost ozdravitve 98-odstotna.

Ne vzamejo pa bolnikov, ki so v zadnji terminalni fazi raka. Da bi petrolej deloval, mora namreč imeti bolnik še delujočo prebavo, četudi leži. Če ima zaprtje, izsušeno črevesje in mu prebava stoji, nima smisla uživati petroleja, ker ga bo izbruhal. Če pa ne pride do črevesja, kjer se vsrka v telo, in naprej do rakavih celic, pa zdravljenje s petrolejem nima smisla.

Kdaj začne medicinski petrolej delovati?
Rusi so ugotovili, da se ob jemanju pravega petroleja začne reakcija že dvajset minut po zaužitju. Če ni pravi, ostane v črevesju, naredi drisko in sčisti črevesje, za zdravljenje raka pa ni učinkovit.

Izboljšanja so lahko vidna že po devetih dneh. Mi spremljamo vse, najzanimivejše pa so najhitrejše ozdravitve: do zdaj smo imeli pri raku dojke en mesec in pol, brez operacije, da se je potegnil stran; pri možganskih tumorjih dva in pol meseca do treh mesecev; pri debelem črevesu od meseca in pol do dveh mesecev in pol.
Ravno zdaj spremljamo gospo, ki je imela učinek že po treh dneh. Ima raka na dojki, medicina jo je odpisala, delali so ji le paliativno oskrbo.

Rana, ki je bila na dojki, izboklina v velikosti jabolka, iz katere je tekel gnoj, se je zaprla in začela sušiti po nekaj dneh. In skoraj vse bolečine, ki so bile prej neznosne, so prenehale v samo nekaj dneh. Lahko si preberete e-pismo, ki mi ga je 29. junija poslala ta gospa J. M.:

Spoštovani! Ker smo se 20. 6. 2018 dogovorili, da vas bom obveščala o stanju, bi vam želela sporočiti nekaj dejstev. Po treh dneh jemanja petroleja sem opazila, da je površina tumorja postala nekoliko manj napeta, področje okrog tumorja pa je bilo še vedno vroče in rdeče. Ranice so se zaprle in ni mi več krvavelo. Prenehala sem z glinenimi obkladki. Še vedno me je zelo bolelo (trgalo) in ponoči sem le težko našla primerno lego, zato tudi spanje ni bilo mirno. Sedaj pa me približno štiri dni več ne boli in ponoči se praviloma ne zbujam.

V predelu tumorja me podnevi še vedno trga in občasno zelo srbi. Čeprav nimam občutka, da bi se zmanjšal, pa opažam spremembo na površini. Začel se je luščiti. Po zaužitju mi je rahlo slabo, a se trudim, da naredim vse tako, kot predpisujejo ruski zdravniki. Tumor si fotografiram in vam bom posredovala fotografije. Hvala, ker mi stojite ob strani. Zaupam in verjamem v dobro.

Na kaj je še treba paziti pri uživanju medicinskega petroleja?
Rusi so ugotovili, da lahko, če bolnik pri terapiji s petrolejem ne čisti črevesja, pride do odpovedi ledvic ali sepse.

Zakaj?
Petrolej začne naglo pobijati rakave celice, pa tudi škodljive mikroorganizme, ki so v okolici tumorja, pa tudi po celem telesu, od kandide naprej. To konča v jetrih, jetra se trudijo vse to predelati in izločiti, na koncu vse to konča v debelem črevesu. Na koncu debelega črevesa, na drugi polovici, se vsrkava voda nazaj v telo. Brez čiščenja črevesja bi telo te najhujše strupe odmrlih rakastih celic, mikroorganizmov in njihovih strupov (to so njihovi izločki, ki so izredno kisli) potegnilo nazaj v notranjost telesa.

Tedaj pride do sepse, odpovedi ledvic. Na kliniki v Rusiji so zato včasih bolnike klistirali vsaj vsak drugi dan. Potem pa so to rešili drugače; komponenti A in B so dodali še tretjo, C komponento; C komponenta je odvajalna.

Kako naredijo C komponento?

To je prečiščen petrolej farmacevtske čistosti, ki pa ima namenoma višje vretje in daljše verige. Jemlje se ga zvečer. Ne vpliva na rakave celice, ampak ima odvajalni učinek, da ne bi prišlo do sepse. Njegov namen je torej, da dnevno skrbi za odvajanje blata. Lahko se pojavi driska, ki je v prvih nekaj dneh celo zaželena, a ne sme trajati več kot pet dni. Če se po petih dneh ne ustavi, je potrebno po navodilu ruskih zdravnikov komponento C za nekaj dni ustaviti ter nato zmanjšati njen dnevni odmerek.

Da je pa blato mehkejše in da se sem ter tja javi driska, je pa zaželeno. Komponenta C poskrbi, da se vsi ti strupi redno odvajajo, to so mrtve rakave celice, mrtvi mikroorganizmi in njihovi strupi. Lahko tudi po petkrat na dan. Nekdo ima mehkejše, drugi bolj trdno blato. To je bolje kot klistir, ker se pri klistirju malo izgubljajo tudi pozitivne bakterije, tu pa le odvajaš in na stenah črevesa ostajajo pozitivne bakterije.

Za kaj je zadolžena komponenta A?
Za primarnega raka in tolče po njem. Pravilo na prej omenjeni ruski kliniki je, da bolnike zbudijo ob petih zjutraj, da spijejo petrolej, komponento A, in zraven lahko do največ dva decilitra vode. Zjutraj zato, ker petrolej najdlje odleži samostojno v želodcu in v črevesu, saj se petrolej ne sme uživati skupaj s hrano. In potem gredo bolniki nazaj spat do zajtrka. Medtem se v telesu največ dogaja, ko petrolej deluje na primarno obliko tumorja, na matične celice, ki še krožijo po telesu. Četudi ima nekdo izrezanega matičnega raka in onkologi mislijo, da raka ni več v telesu in so ostale samo še metastaze, to ni nujno res; matične celice skoraj vedno še ostanejo v telesu in krožijo po njem.

Kaj dela B komponenta?
B komponenta se jemlje na prazen želodec, eno uro pred kosilom. Naredijo jo tako, da prečiščenemu petroleju dodajo močan koncentriran izvleček propolisa, grenki pelin, klinčke in črni oreh, nato pa to vse skupaj zori šest mesecev. Petrolej dajo v sode s temi sestavinami in jih zakopljejo najmanj en meter in pol v zemljo za pol leta, temperatura pa ne sme variirati, mora biti med šestimi in osmimi stopinjami. Po šestih mesecih sode izkopljejo ven, tekočino precedijo in tak petrolej je pripravljen kot B komponenta. Ima zelo lepo rumenkasto-rjavkasto barvo, izrazito lep vonj. Namenjen je za metastaze in škodljive mikroorganizme.

Odmerjanje?
Zaradi pritiskov in prijav zdravstvene inšpekcije in Javne agencije za zdravila se je podjetje CanSave, ki je imelo na svoji spletni strani vse te informacije, moralo preoblikovati v Društvo Objemi zdravja. Do informacij, kje se petrolej dobi in kako se ga odmerja, pridete tako, da se prijavite na spletno stran društva
www.cansave.org, s čimer postanete član društva in dobite pravico do informacij znotraj društva. Žal drugače ne gre.

Ali nas pokličete na telefon 031/440 430 in pridete na osebni pogovor k nam na Vrhniko, Stara cesta 23, in pri nas izpolnite pristopnico v Društvo. Obveznosti ali reklamiranja s prodajo v društvu ni. V okviru članov društva, ker je to pač zaprt krog, pa te informacije lahko dobite, ker se člani društva med seboj lahko informiramo o vsem: kje se dobi medicinski petrolej, kakšna je njegova cena in kako se ga odmerja, saj je odmerjanje pri različnih rakih različno.

Tri steklenice po en liter (komponente A, B, C) zaležejo za pet mesecev. Noben rak se še ni zdravil več kot pet mesecev.

Cena?
Tri steklenice po en liter (komponente A, B, C) za pet mesecev stanejo v Rusiji trenutno 3690 evrov, odvisno od tega, kako kotira rubelj.

Ali je med zdravljenjem pri bolnikih kakšna reakcija?
Pri vsakomur se takoj začne spahovanje, a to ni nič hudega. Okoli pet odstotkov ljudi ima v začetku težave, da jim je malo slabo v želodcu, dokler po eni uri ne zaužijejo hrane. Manj kot en odstotek jih v začetni fazi, v prvih nekaj dneh, bruha. Do zdaj ena gospa mi je povedala, da ji je srce hitreje bílo; to je bila gospa, ki je rešila dojko brez operacije v enem mesecu in pol. Drugače pa ni bilo kakšnih drugih reakcij. Če pa boste vzeli tistega z bencinske črpalke ali pa tistega, ki ni farmacevtsko prečiščen, boste pa seveda imeli težave, lahko boste tudi življenjsko ogroženi.

Pri prečiščenem ruskem petroleju je količina, pri kateri se lahko zastrupiš, a ne umreš, pet gramov na kilogram telesne teže. Če ima človek sto kilogramov, bi ga moral naenkrat zaužiti pol litra, da bi prišlo do resnih težav, to je sepse krvi ali odpovedi ledvic. Terapevtski odmerki so pa po ruskih navodilih na čajnih žličkah. Povprečni odmerek je trikrat na dan po ena čajna žlička. V izjemnih primerih se poveča na več kot čajno žličko. Pri terapevtskih odmerkih torej govorimo o petih do petnajstih mililitrih, tako da absolutno ni nobene nevarnosti za bolnika, da bi prišlo do zastrupitve, če uživa pravi petrolej.

Kje se je petrolej, razen pri raku, še izkazal?

Odlično pri artritisu in revmatizmu. To gre v dveh, treh mesecih stran. Bolniki petrolej uživajo in še mažejo na kožo. Izkazal se je tudi pri vitiligu (pomanjkanju pigmenta, ki ga povzroča virus), ki gre odlično stran; bolniki petrolej pijejo in si z njim mažejo kožo. Maže se pa tako, da se ga meša z oljem v razmerju ena proti tri ali ena proti štiri. Uporabi se laneno ali oljčno olje, tri ali štiri dele olja in en del petroleja, in se potem to maže na kožo. Začne se normalno tvoriti pigment.

Odličen je za vsa glivična obolenja, odstranjuje kandido in kandidiazo, v dvanajstih dneh kandide ni več v telesu.

Ali so pri tem ravno tako potrebne vse tri steklenice?
Da, a manjše količine. Za raka je potrebnih pet mesecev, za manjše težave se lahko vzame manjše količine. Rusi naredijo tudi manjše odmerke. Najmanjši odmerek je 250 mililitrov. A velika večina vzame litrske steklenice, ker imajo to radi doma. Petrolej je odličen tudi proti virozam, prehladu, gripi; vzame se le nekaj kapljic in v dveh dneh gre gripa, viroza stran. Nikoli ne veš, kdaj bo kdo v družini to potreboval.

Pomaga denimo tudi pri herpesu, v dveh, treh dneh gre stran. Tudi herpes zoster gre stran v mesecu in pol.

Multipla skleroza?
Tega pa ne vem. Škodovati ne more, bolnik si vsaj sčisti telo od mikroorganizmov.

Ali lahko naredimo kuro s petrolejem tudi preventivno?

Da. Dr. Paula Ganner si je tudi delala preventivne kure. Enkrat na leto se naredi post, v času posta pa 12- do 21-dnevna kura s petrolejem. Gannerjeva je trdila, da potem ne moreš dobiti nobene resne bolezni, tudi raka ne. Sama pa je svojega sina s petrolejem ozdravila otroške cerebralne paralize v tridesetih dneh.

Sladkorna bolezen?
Tudi nanjo deluje.

Ciste, miomi pri ženskah?
Da.

Zaprtost, če gre nekdo le vsake tri dni na veliko potrebo?
Da. Komponenta C. Seveda je to le lajšanje simptomov, vzrok pa mora pozdraviti s komponentama A in B.

Če vas nekdo vpraša za informacije o zdravljenju z medicinskim petrolejem, ali je dobro, da poznate njegovo diagnozo?
Jaz nisem zdravnik uradne medicine. Sem doktor naturopatije, diplomiral sem v New Yorku. Imam uradno diplomo doktorja naravne medicine, ki pa žal v Sloveniji ni priznana, ker v zdrav­stvenem sistemu še nimamo uvedenega tega programa. ZDA in večina evropskih držav ga imajo …

Ker nisem zdravnik uradne medicine, ne smem in ne morem zahtevati, da mi nekdo prinese izvide. Seveda pa jih, če to želi, lahko prinese s seboj, in jaz jih preberem z njegovim pisnim soglasjem, da je član našega društva (članstvo je brez članarine in brez kakršnih koli obveznosti, s članstvom pa član pridobi pravico do vstopa na spletno stran društva www.cansave.org oziroma do informacij, ki jih spletna stran ponuja, ter pravico do informiranosti). Seveda je nekomu lažje dati informacijo, če vem, če preberem, kakšne težave ima, ni pa to obvezno. Če ne vem, potem izhajam iz informacij, ki mi jih pove.

Ali naredite še kakšno testiranje?
Naredimo testiranje z aparatom OligoScan; to je laser, ki presveti točke po telesu in potegne informacije, koliko je vitaminov, mineralov, težkih kovin v telesu. Pregled stane 80 evrov. Testiranje in osebno informiranje pri meni, kar traja vse skupaj dve uri, pa je 120 evrov.

Primerjava učinkovitosti petroleja in koloidnega srebra?
Koloidno srebro je v redu terapija, deluje na mikroorganizme, to se pravi na škodljive bakterije, viruse, glivice in parazite. Ne deluje pa na rakave celice. To je osnovna razlika. Odličen je za prhanje pod jezik, na rane. Koloidno srebro lahko pride v celico, pobije tam in v okolici mikroorganizme, a ne more ubiti rakavih celic. Treba pa je zelo paziti na kakovost, ker je to le težka kovina.

Ali sintetični petrolej deluje na rakave celice?

Ne, ta sploh ne deluje na rakave celice.

Ali ga tudi prodajajo na tržišču?

Ja, ga. Stane med dva in pol do tri evre na liter. Madžarska ga ima polno. A kupec ne ve, da je sintetični, zato ga kupujejo in pijejo. Učinek pa so črevesne prebavne motnje.

Lahko navedete kakšen slovenski primer pomoči s petrolejem?
Pri bolnici z rakom dojke je bila napovedana operacija. A je bila odpovedana, ker je v dobrem mesecu in pol rak izginil, se je zakalciniral, to je potrdila tudi magnetna resonanca.

Bolniku z rakom na debelem črevesu je rak odtekel iz danke v približno dveh mesecih in pol.

Hrvaški bolnik je v dveh mesecih in pol odpravil glioblastom, ki je bil na možganskem deblu in sploh ni bil operativen. Ni bil ne na kemoterapiji ne na obsevanju, zdaj je že druga magnetna resonanca pokazala, da glioblastoma ni več.

Bolnik z rakom na prostati je bil tudi uspešen primer. PSA mu je že po treh tednih padel v normalo, po treh mesecih je imel kontrolo in raka ni bilo več. Je pa imel prej metastaze že na kosteh.

Bolnik z rakom trebušne slinavke je potreboval štiri mesece in pol, da se je pozdravil.

Ali je treba pri petroleju spremeniti tudi prehrano?
Ne. Pri petroleju je ravno to zanimivo, da se bolniku ni treba, tako kot pri drugih terapijah, strogo držati nazaj pri prehrani. Lahko uživa tudi meso; dobro je, seveda, da je to ekološko. Treba je odstraniti le sladkor, zmerno se lahko uživa sadje, čaj si sladkajo z medom, pri ostalem pa ni omejitev. Ljudje imajo to radi, kajti če moraš shirati, nikomur ni lahko. Mlajši ali tisti, ki jim je težko spiti petrolej, lahko dajo vanj kocko rjavega sladkorja ali melaso.

Ali vpliva na srce?

Tega ne vem. Vem pa, da »stopi« slab holesterol, strdke in podobno pri tistih, ki imajo to nevarno maščobo. Počisti tudi najmanjše krvne žilice v možganih, zato je dober za Alzheimerja. Ko to počisti, se naredi prosta pot, da kri oziroma kisik lahko pride zraven. Kdor si pozdravi raka, pravijo ruski zdravniki, naj preventivno enkrat na teden jemlje eno čajno žličko petroleja, vse življenje, ker je to tudi preventiva pred možgansko in srčno kapjo.

Ali je petrolej tudi kelator, da čisti telo težkih kovin?
Tega ne verjamem. Petrolej čisti kri v smislu mikroorganizmov. Zelo pomembno je tudi vedeti, zakaj so mikroorganizmi tako škodljivi, ko zaidejo v kri. Ker se naselijo v celice in se tam razmnožujejo. So virusi, ki so zelo škodljivi, ko pridejo v celice. Tam se razmnožujejo in ko ni več prostora, celico raznese in se tako razmnožujejo naprej.

Celici kradejo hrano in imajo tudi svoje stranišče. Ta izhod prek stranišča so strupi, ki so izredno kisli in oni delajo spremembo na DNK, da celica mutira v rakavo. Ko pobijemo te mikroorganizme, že ogromno naredimo, zato je petrolej čistilec, toda ne težkih kovin, ampak čistilec škodljivih virusov, ki so v telesu, a sploh ne vemo, da jih imamo.

Odstrani tudi bakterijo, ki povzroča borelijo?
Da. V kombinaciji z divjo ščetico. Terapija traja tri do pet mesecev, ker je bakterija borelije zelo trdovratna in gre znotraj celice v hibernacijo.

Ga je treba uživati tudi po tem ob vsaki polni luni, ko se bakterija borelije razmnožuje?
Da. A ni treba točno ob polni luni; uživa se na vsakih 14 ali 21 dni, da imaš redno v krvi malo tega. Ker v nekem trenutku, ne vemo kdaj, bakterija borelije, ki je v hibernaciji v celici, oživi.

Tiste, ki so v hibernaciji znotraj celic, na krvnem testu ni moč zaznati; bioresonanca (če ni žive-aktivne borelije v celicah) je tudi ne najde, jajčec ne bo našla; so pa lahko jajčeca v hibernaciji. Ne vemo, kaj je sprožilec, da se bo bakterija razvila iz jajčec, zato se jemlje za boreliozo vsakih 14 ali 21 dni, da si v stalni pripravljenosti, da te ne preseneti.

Bakterijo borelije se najbolje zazna z bioresonanco. Krvni testi so premalo, ker slovenski laboratoriji po mojih informacijah ugotavljajo le dve vrsti bakterije borelije od devetih. Za ostale vrste pošiljajo kri v tujino.

Tatjana Svete

* Informacije: 031/440 430, cansave.doz@gmail.com

Medicinski petrolej ne vsebuje nič benzena in benzoatov; verige ima dolge največ tri ogljikovodike, da lahko pride v rakavo celico in jo ubije.

Pri terapevtskih odmerkih absolutno ni nobene nevarnosti za bolnika, da bi prišlo do zastrupitve, če uživa pravi petrolej.

Četudi ima nekdo izrezanega matičnega raka, matične celice skoraj vedno še ostanejo v telesu in krožijo po njem.

Petrolej je odličen tudi za vitiligo, za vsa glivična obolenja, odstranjuje kandido in kandidiazo, v dvanajstih dneh kandide ni več v telesu.

Pri petroleju se bolniku ni treba strogo držati nazaj pri prehrani; treba je odstraniti le sladkor.

Slabe kakovosti je 99 odstotkov »zdravilnega« petroleja na trgu.


Fotografija: Petrolej Draško Dimnik
Draško Dimnik z medicinskim petrolejem (Foto: Foto N. Müller)

1 komentarjev.


Za vrnitev v običajni format kliknite tukaj:
www.pozitivke.net
http://www.pozitivke.net/article.php/Zdravljenje-Klinika-Medicinski-PetrolejDomov
Powered By GeekLog