Ta oblika članka je prirejena za tiskanje, za vrnitev v običajni format kliknite tukaj:
http://www.pozitivke.net/article.php/Zdravje-Energija-Holisticen-Pristop
Trije nasveti za zdravo življenje

četrtek, 1. december 2022 @ 05:02 CET

Uporabnik: Pozitivke

Sprejmite te nasvete, če želite več zdravja in energije v svojem življenju. Vmes pa se lahko znebite tudi odvečnih kilogramov.

1. NASVET: K SVOJEMU ZDRAVJU PRISTOPITE HOLISTIČNO

Ko razmišljate o svojem zdravju pomislite na širše dobro počutje. Ali sem zadovoljen s svojim življenjem, partnerjem, družino, kariero? Nezadovoljstvo močno vpliva tudi na zdravje. Poslušajte sami sebe in odkrijte, kaj vam skuša telo povedati in kako bo to vplivalo na vaše zdravje.

2. NASVET: PONOVNO VZPOSTAVITE POVEZAVO MED TELESOM IN UMOM

Povezava telesa in uma vam daje veliko moč, da rešite vse težave in dosežete svoj cilj. Za lažje povezovanje se lotite hoje, joge ali pa preizkusite nevrolingvistično programiranje (NLP)

Morda se spomnite Gandhijevih besed:«Sreča je, ko je v harmoniji vse, kar rečete, mislite in naredite.«

3. NASVET: OBKROŽITE SE Z INSPIRACIJO IN PODPORO

Za vaše zdravje je zelo pomembno obkrožiti se z stvarmi in ljudmi, ki nas navdihujejo in podpirajo. Vprašati se moramo, kaj cenimo, kaj nas dela strastne in kaj nas navdihuje. Ko to ugotovite, posvetite temu svoj čas. To vas bo spravilo na pravo pot do vašega cilja in počutili se boste resnično zdravi in zadovoljni. Nekateri bodo prebrali kakšno knjigo, drugi se bodo naučili nove spretnosti. Drugi pa bodo potovali ali zamenjali kariero.

Zapomnite si, da si zaslužite zdravo življenje. Zdravo življenje ne pomeni samo manj jesti in več vaditi.  Soočiti se morate tudi z duhovnimi in čustvenimi težavami, da bi holistično rešili vaše težave z zdravjem. S temi tremi nasveti se boste vrnili na prava pota za doseganje svojega cilja.

Prevedla in priredila Petra Strugar

Vir:  http://www.finerminds.com

0 komentarjev.


Za vrnitev v običajni format kliknite tukaj:
www.pozitivke.net
http://www.pozitivke.net/article.php/Zdravje-Energija-Holisticen-PristopDomov
Powered By GeekLog