Ta oblika članka je prirejena za tiskanje, za vrnitev v običajni format kliknite tukaj:
http://www.pozitivke.net/article.php/Zdrava-Prehrana-Hujsanje-Razstrupljanje
Dnevi hujšanja, razstrupljanja in šola zdrave prehrane

petek, 7. september 2012 @ 11:34 CEST

Uporabnik: Sonce

Dnevi hujšanja, razstrupljanja in šola zdrave prehrane

Zgornje Jezersko, Hotel Planinka, od 20.9.2012 do 23.9.2012

Ali so to tudi vaši cilji, pa ne veste, kako jih doseči?

Prikimujete? Potem je naš program hujšanja, razstrupljanja in šola zdrave prehrane namenjen ravno vam!

Po samo štirih dneh se boste dokončno znebili nekaj odvečnih kilogramov, začeli pot učinkovitega razstrupljanja, videti boste mlajši, povečali svojo energijo in se izvrstno počutili.

In to na naraven način, brez dragih in nepotrebnih tretmajev, ter raznih »čudežnih« prehrambenih nadomestkov, ki škodujejo vašemu zdravju in po nepotrebnem ropajo vaše denarnice. Ne pozabite – vsi odgovori se skrivajo v naravi!

S programom bomo pričeli v četrtek, 20.9.2012 ob 10h in bo trajal vse do nedelje 23.9.2012, ko ga bomo zaključili po kosilu.

Torej, izkoristite letošnje praznike in naredite nekaj zase!

Za vas bo program vodila Karla Klander, svetovalka za zdravo prehrano, hujšanje in zdrav življenjski slog, certificirana nutricistka (več o njej lahko preberete na www.karlaklander.com/sl). Družili se bomo v majhni skupini, kjer se bomo lahko dodobra posvetili vsakemu posamezniku in ustvarili prijetno, prijateljsko in zaupno vzdušje.

Program obsega:

Tekom našega srečanja pa boste lahko z doplačilom opravili tudi testiranje intolerance na kar 59 živil, kar vam bo še dodatno pomagalo na poti do vašega zdravja in vitkosti!

V programu boste prejeli neprecenljivo znanje in navodila,da boste lahko z novim načinom prehranjevanja in uvajanja zdravih navad nadaljevali tudi doma. Tako boste poskrbeli, da se boste še naprej učinkovito razstrupljali in izgubljali telesno težo. Svetovali vam bomo pri oblikovanju jedilnikov in vas pripravili, da boste po zaključku programa postali neodvisni in sposobni sami poskrbeti za svoje zdravje, lepoto in dobro počutje in to tudi ohraniti.

S sledenjem našim navodilom ne boste nikoli več potrebovali mučnih shujševalnih diet in pomlajevalnih kur, ravno tako pa si boste bistveno izboljšali zdravje in lahko končno uživali v življenjskih radostih!


In nenazadnje vas bomo naučili tudi to, kako se zdravo prehranjevati v službi in na potovanjih, ter ob drugih izrednih dogodkih.

Družili se bomo v čudovitem, mirnem okolju Jezerskega, kjer boste imeli obilo možnosti za sprostitev in delo na sebi.
 Okolje nudi nič koliko možnosti za skupinske in individualne izlete in oglede lokalnih znamenitosti, lahko pa si boste vzeli čas samo zase, se predajali počitku, branju, meditaciji, itd. Ravno v tem času je Jezersko idealna lokacija za naš program, saj bomo lahko tam vsak dan udejanjali prav vsa načela zdravega življenja.

Pred začetkom seminarja boste prejeli navodila za prehranjevanje pred začetkom in pa vprašalnike, s katerimi vas bomo lahko dodobra spoznali in vas tudi individualno obravnavali, zato nam ob prijavi posredujte vaš elektronski naslon na info@karlaklander.com.

In še posebna ugodnost za vas: po končanem programu boste imeli kar 90 dni možnost brezplačnega svetovanja po elektronski pošti ali telefonu!

Cena programa: 50% POPUST – 199 evrov, če se prijavite in izvršite plačilo najkasneje do 15.9.2012 , oziroma 398 evrov za prijave od 16.9.2012 dalje (zadnji rok za prijavo in plačilo je 19.9.2012!)

V hotelu Planinka na Jezerskem ob prihodu poravnate še bivanje (3 nočitve s polnim penzionom), ki znaša 113 evrov na osebo za bivanje v dvoposteljni sobi.

V kolikor želite enoposteljno sobo znaša doplačilo 10 evrov na dan.

Za prijave in vse dodatne informacije smo vam na voljo na info@karlaklander.com ali 040 471 522. Vabimo pa vas tudi, da obiščete preostale vsebine naše spletne strani www.karlaklander.com/sl.

Za ogled hotela pa obiščite http://www.hotel-planinka.si/.

Še nekaj utrinkov s prejšnjega srečanja:

Draga Karla!

Veseli me da sem te tudi osebno spoznala. Za mene je bil to posebni vikend. Ponovno sem začutila eno dušo ki je topla in polna veselja,ne samo to –je pripravljena svojo srečo deliti tudi med druge. Ne morem te drugače opisat. Hvala bogu da obstajaš,da veš kaj je tvoje poslanstvo. Meni si dala veliko. Želim da bi na svoji poti spoznavala še take ljudi ki potrebujejo delček tvoje modrosti. Hvala ti da si razumela koliko te cenim-lp, Romana

***********

Dobro jutro vsem trem 

Jaz sem se imela fantastično. Kot sem ti omenila, da se te včasih kakšna knjiga dotakne… tokrat kljub vsem mogočim prebranim knjigam, si se me dotaknila Ti. Težko opišem z besedami, kaj sem spoznala v teh kratkih 4ih dnevih. Zdi se mi , kot da bi mi dala jasnost in preprostost v tej poplavi informacij, ki sem jih prebirala. Najbolj všeč so mi tvoji izrazi, ki jih se vedno pogosto slišimo..

»Ne potrebujemo tega, res ne.« ali pa »Če že moram izbirati med tem in onim, bom sigurno izbrala bolj zdravo zame«, ali pa » Naj bo čim bolj preprosto in enolično«

Pa se bi lahko naštevala…

Skratka počutim se, sfokusirana in trdna, neomajna. Dala si nam neko preprosto logiko, ki smo jo najbrž vsi že pozabili.. Nekaj preprostih nasvetov, za katere vsi VEMO, pa nočemo vedeti.

Meni so se vsedli v srce in tudi Ti in M. sta osebi, ki jih odslej nosim v sebi.

Želim si le, da ostanem zavestna teh načel tudi v vsakdanjem življenju, ki je v kot ves, polno stresov.

Želim si tudi, da bi s svojo vztrajnostjo bila dober vzgled družini, da bi vsaj malo premaknili sedanje prehranjevalne navade..

Še enkrat hvala vama in tudi jaz bi zelo rada ostala v stiku z vama!

Simona

***********

Draga Karla.

Najlepša hvala za zelo dober program razstrupljanja, še posebno za nakupovalni seznam in recepte. Vse pohvale.

Na tvoje vodenje, organizacijo in program sam, nimam razen pohval nikakršnih pripomb. Dnevi na Jezerskem mi bodo ostali v zelo lepem spominu in upam, da jih bomo še preživljali skupaj. Vem, kako zahtevno je izpeljati v praksi tak program. Brez tvojega srčnega in osebnega vodenja, ne bi tako različne osebnosti dobro delovale skupaj. Hvala ti za vso tvojo pozornost in čas, ki si nam ga posvečala.

V službi sem vsem povedala zate – ti delam reklamo. Začudeni so samo, ker ne pijem več kave, pravzaprav jo ne pogrešam – še sama ne morem verjeti. Se kar držim tvojih napotkov, zjutraj pijem vodo z limono, jem zelenjavo in sadje. sem prišla domov iz pohoda – ena dobra ura in pol hoje v hrib in počutim se zelo zadovoljno ter prijetno utrujeno – kot si rekla, dobro dene.

Tebi in tvoji družini seveda, želim sproščujoč dopust. Naberite si novih moči, odpočijte si, predvsem pa se imejte radi.

Lep pozdrav, D.

Prijavite se zdaj in poskrbite za čudovito zdravje, vitkost in mladostnost!

040 471 522 ali
info@karlaklander.com


Za vrnitev v običajni format kliknite tukaj:
www.pozitivke.net
http://www.pozitivke.net/article.php/Zdrava-Prehrana-Hujsanje-RazstrupljanjeDomov
Powered By GeekLog