Ta oblika članka je prirejena za tiskanje, za vrnitev v običajni format kliknite tukaj:
http://www.pozitivke.net/article.php/Zakon_Privlacnost_Ewe_Notranja_Igra
Zakon privlačnosti

torek, 4. julij 2006 @ 06:05 CEST

Uporabnik: Anonymous

To, kar smo, globoko v nas določa, kaj se pojavlja okrog nas. Ni nesreč. Kar naravno privlačimo, začrtuje našo pristnost in naša pristnost določa našo moč pritegniti nase več enakega.

Zakon privlačnosti pomaga vsakemu bitju, organizaciji ali družini k večjemu in globljemu prebujenju, da se bolj zavedamo in se združimo z dobronamerno univerzalno energijo. Vsi, ki postajajo bolj prebujeni, se bolj zavedajo ljubezni in bodo živeli v obilju, miru in radosti. Živeti po tem zakonu se nam pomaga pomakniti po naši zemeljski poti, saj nas spremeni v magnet za vse bodoče dobro.

Slediti zakonu privlačnosti je prepričanje višjega Jaza in najboljši način, da se izognemo zmedenosti, ki jo, kot se zdi, privlači nižji Jaz.

Privlačnost je prav tako notranja igra. Prihaja iz mirnega, izpolnjenega srca, tako da se duh vname, da pritegne uspeh zunanjega sveta. Na koncu to notranje potovanje prinese nagrado samemu sebi: mirno srce. Iz tega mesta zunanje motnje (več denarja, večja hiša, boljši avto) izgubijo večino svoje pojavnosti.

Usoda nas često kliče po nečem več, kot le imeti stvari. Če sledimo načelom in vgradimo Zakon privlačnosti kot pomoč, da dobimo, kar potrebujemo, bomo imeli vse, kar kdaj koli rabimo, radostno, milostno in ( kot mora biti ) brez napora. Konec koncev, imamo potrebe. Pomembno je, da jih izpolnimo. Zakaj ne lahkotno? Vendar vedite, taka lahkotnost pride iz trdega dela in odločnega sledenja omenjenim načelom s pomočjo Zakona privlačnosti.

Kako uporabiti Zakon privlačnosti, da pritegnemo v življenje več tega, kar želimo? Zakon privlačnosti je proces, ki teče ves čas. Mnogo resnic je del njega. Te resnice podpirajo šest glavnih podzakonov. Če jim bomo sledili, nam bo to prineslo večje razumevanje teh zakonov in bomo obenem postajali zanje tudi privlačnejši.

Prvi: Zakon energetskega polnjenja

Naša moč privlačnosti temelji na naši stopnji magnetizma; to velja tako za podjetja kot za posameznike. Ko se polnimo z duhovno močjo, ljubeznijo in energijo, postajamo večji magnet. Naj nam postane navada, da se vedno polnimo ali z molitvijo, meditacijo, jogo ali kakšno drugo duhovno prakso. Da postanemo magnet, moramo višati svojo energijo. Pazimo nase! Pomlajujmo se. Živimo na sveti, častni način.
• Vadimo hvaležnost: zahvalimo se za vse, kar imamo, četudi imamo le v mislih. Zahvalimo se za uspeh, preden ta pride, saj je hvaležnost velikanska energija. Za kar koli bomo hvaležni, se bo to rodilo.
• Bodimo strastni: kličimo svoje cilje z močnimi afirmacijami ( več pod točko osredotočenosti ). Strast je zelo močna energija. Smejmo se, plašimo, bodimo vihravi in potegnimo na dan naše strasti do naše življenjske poti.
• Bodimo pozitivni: očistimo notranjo negativnost. Vedite, vsaka beseda ali misel je molitev. Vedite, da so vse molitve uslišane.
Ko razmišljamo negativno, mi – v svojem bistvu – molimo za negativne rezultate. Če mislimo ali molimo za kaj, prebudimo Zakon privlačnosti. Omogočimo si, da bodo naše molitve privlačile, ne odbijale. Ko se najdemo v negativnem razmišljanju, si le recimo da te misli »razveljavljamo« in ponovno sestavimo naše misli na pozitivni način, da si sprogramiramo vzorec.
( se nadaljuje)

P.s.: povzeto po knjigi Billa O'Mare, The Way of the Corporate Shaman, ki jo trenutno lahko še brezplačno »snamete« iz njegove strani www.corporateshamanway.com in se naročite na njegova mesečna sporočila.

Z ljubeznijo,
Ewe

Vir: www.gibanje.org

0 komentarjev.


Za vrnitev v običajni format kliknite tukaj:
www.pozitivke.net
http://www.pozitivke.net/article.php/Zakon_Privlacnost_Ewe_Notranja_IgraDomov
Powered By GeekLog