Ta oblika članka je prirejena za tiskanje, za vrnitev v običajni format kliknite tukaj:
http://www.pozitivke.net/article.php/Volcji-Potok-Arboretom-Carobni-Dan
Čarovnije poln dan v Arboretumu Volčji Potok

torek, 30. avgust 2016 @ 20:27 CEST

Uporabnik: Sonce

ČAROVNIJE POLN DAN V ARBORETUMU VOLČJI POTOK

Čarobno dogajanje, čarobne melodije, čarobno občinstvo in preprosto tisto igrivo čarobno vzdušje, vse to je razlog za še en čudovit Čarobni dan v Arboretumu Volčji Potok. Že 7. tradicionalno srečanje v pisanih vrtovih cvetja, je namreč zopet minilo v duhu otroške igre, smeha in zabave. 

V nedeljo, 28. 8., je širne zelenice čudovitega parka napolnila množica več kot 20 tisoč obiskovalcev, ki so uživali v zabavnem programu Čarobnega dne z Lidlom.

Nastopajoči, ki so zasedli čarobni oder, bi si zagotovo lahko prislužili naziv “čarodejev”, saj so na obraze najmlajših pričarali navdušenje, igrivost in iskreno zadovoljstvo.
S poskočnimi melodijami in pisanimi norčijami so tokrat družine zabavali:

Samuel Lucas, Omar Naber, Nuša Derenda, Trkaj, Eva Černe, Rok ‘N’ Band, Alya, Help! A Beatles Tribute Band, Skupina Joker, Pevska šola Alenke Gotar, Ansambel Anžeta Šuštarja, Glasbeni studio Osminka, F&B Acrobatics, Mestna godba Kamnik, Društvo kamniških mažoretk Veronika, Gašper Rifelj, Nushy, Matevž Šavora, The Artifex, Bolero, Jay Dance Studio, Plesna šola Miki, Moderna glasbena šola - POP Akademija,
Kulturno društvo mlin Radomlje in Zavod Talent-si v okviru katerega so se predstavili domači in tuji mladi talenti. Simpatični srček Zdravko Lidl, pa se je na odru premierno predstavil s svojo novo pesmico. 

Na zelenicah Arboretuma je zaživela zabava za vse starosti, začinile pa so jo številne ustvarjalne delavnice, plesne in športne dejavnosti ter čarobne dogodivščine.

Nad veselim dogajanjem je bila navdušena tudi organizatorka dogodka Barbara Novak iz Zavoda Zaupanje: “Pravijo, da je sedem pravljična številka, zato z veseljem in na ves glas povem, da je za nami 7. tradicionalno srečanje - Čarobni dan, ki sem ga tudi sama doživela kot pravljico. Občutkov se ne da opisati, lahko pa izrazim hvaležnost vsem, ki so skupaj z nami pisali poglavja te čudovite zgodbe, ki je tudi letos prevzela otroke in njihove starše.”


Organizatorka dogodka Barbara Novak iz Zavoda Zaupanje, v družbi podžupana Občine Kamnik - Mateja Slaparja in direktorja Arboretuma Volčji Potok - Aleša Ocepka.

Za vse tiste, ki bi radi v kratkem Čarobni dan še enkrat obudili ali pa ste ga zgolj zamudili, pa vesela novica – 11. septembra vabljeni v Zagreb (Park Maksimir & ZOO), kjer vas čaka nov Čarobni dan poln pisanih dogodivščin.  Vljudno vabljeni!


Za vrnitev v običajni format kliknite tukaj:
www.pozitivke.net
http://www.pozitivke.net/article.php/Volcji-Potok-Arboretom-Carobni-DanDomov
Powered By GeekLog