Ta oblika članka je prirejena za tiskanje, za vrnitev v običajni format kliknite tukaj:
http://www.pozitivke.net/article.php/Virus-Gripa-Zascita-Betacold-Junior-Imun
Kako se na naravni način zaščititi pred virusom gripe?

torek, 6. januar 2015 @ 22:00 CET

Uporabnik: Sonce

Kako se na naravni način zaščititi
pred virusom gripe?


Kihate, kašljate, vas praska v grlu, čutite napetost v glavi in ste utrujeni?  Trenutno je sezona gripe in akutnih okužb dihal. Zakaj vedno hujše zbolite prav vi, vaši kolegi pa ostanejo zaščiteni?

Vsi imamo aktiven imunski sistem, ki prepozna, se bori in odstranjuje viruse iz našega telesa. Imunski sistem je tisti, ki zagotovi, da nekateri 'nikoli ne zbolijo'. A prav zaradi istega imunskega sistema nekateri smrkamo, kašljamo, dobimo vročino in zbolimo. Razlika je v tem, da imamo različno močne imunske odzive. Imunski sistem moramo stalno negovati in krepiti, da se lahko spopada z različnimi okužbami.

Kako lahko preprečimo okužbo na naraven način?

Za vse, ki prisegate na naravno pomoč telesu, lahko sebi in svojim najdražjim ter tudi najmlajšim, pomagate z izdelkom BETACOLD® in BETACOLD® JUNIOR. Zraven tega, pa nikakor ne pozabiti tudi na vse ostale preventivne ukrepe, kot so:


Kako hitro in učinkovito odpravimo prehlad?

Nimate časa obležati in dlje časa prebolevati prehlad? Si ne morete privoščiti še enega dneva bolniške? Ukrepajte takoj, ko začutite prve znake prehlada.


Učinkovito in naravno odstranite vzrok prehlada in gripe, ne blažite le simptomov.
Hitro se podajte v boj nad prehlad in gripo, ki sta zelo pogosta v tem zimskem času. Ne dopustite, da vam odpornost tako pade, da boste obležali.

Izberite izdelek BETACOLD®, in za otroke BETACOLD® JUNIOR, ki  vsebujeta naravni Wellmune WGP beta-glukan iz zaščitenih kvasovk, vitamina C in D3 ter minerala selen
in cink.
Vedno ju imejte pri sebi, na službenih obveznostih ali doma v domači lekarni. Vsi vitamini in minerali so naravni ali v naravnih oblikah, za večjo varnost in večji učinek. BETACOLD®  JUNIOR vsebuje naravni Wellmune WGP beta-glukan v odmerku, ki je primeren za otroke od 2. leta starosti.

Z Wellmune WGP beta-glukanom je bilo opravljenih kar deset kliničnih študij, je prečiščen in standardiziran ter predvsem varen, brez stranskih učinkov za vas in za vaše otroke. Z uporabo se bo zmanjšala uporaba antibiotikov.

Izdelka BETACOLD® IN BETACOLD® JUNIOR ne vsebujeta sladkorja kot jih na primer sirupi. Prav tako ne vsebujeta umetnih sladil kot sta sorbitol in ksilitol ali kakršnihkoli arom.

BETACOLD® >>

BETACOLD® JUNIOR >>

www.arspharmae.com

Za strokovni nasvet pokličite na brezplačno telefonsko številko 080 87 66.


Za vrnitev v običajni format kliknite tukaj:
www.pozitivke.net
http://www.pozitivke.net/article.php/Virus-Gripa-Zascita-Betacold-Junior-ImunDomov
Powered By GeekLog